+6 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,539 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bol bereketli gününüz olsun inşallah ♥️ ☺️ 

Bütün işlerimi yaptım kocama kahvaltı hazırladım yolcu ettim akşama yemeğimi yaptım koydum ocağa büyüğüm uyuyor küçüğüm emiyor bende o sırada bi kahve içeyim dedim sizler neler yapıyorsunuz ♥️ ☺️ ✨ 

Bayılıyoruz anne koynuna 

image

image

14 Cevaplar

+4 oy
(578 puan) tarafından

Günaydın canım maşallah size <3 afiyet şifa olsun bizde erkenciyiz hazırlandık merkeze gidecez inşallah son anda verilen bir kararla ☺

(4,539 puan) tarafından
+1
Sözde bizde bugün avm yapacaktık eşimi ise çağırdılar :( kaldı
(517 puan) tarafından
+1
Abla benide götür ☺
(135,107 puan) tarafından
+1
alisveristemisin hulyos
(578 puan) tarafından
+1
Hem gezme hem de alışveriş sevdoşum yeni eve vardım ☺

Melike geç kaldın canım birdahaki sefere olur mu ☺☺
(517 puan) tarafından
+1
Haha olur ❤
-Reklam-
+3 oy
(860 puan) tarafından
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın benimde sen gibi kücük bebekliyiz bende yapıcam kahve afiyet olsun sanada gerçi nereye icicem çamaşırda serilcek arkadan ağlıcak biliyorum emzir diye kahve en son :))) 
(4,539 puan) tarafından
+1
Çok şükür iyiyim canim Allah razı olsun ♥️

Ben astım cok şükür makinada yikananlar da asildimi birtek cekme kaldı onun içinde bi saat 10 olsun insanları rahatsız etmeyim istiyorum
(860 puan) tarafından
+1
Sendende Allah razı olsun canım benim ❤️
+3 oy
(12,847 puan) tarafından

Ohh afıyet olsun :angel:

Bizde ödev yapıyoruz zabaan köründe :D

image

(4,539 puan) tarafından
+1
Rabbim zihin açıklığı versin inşallah cnm hayırlı evlat eylesin inşallah ♥️☺️
+3 oy
(3,746 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım sefanız olsun ❤️ 

Ben de bugün bi çılgınlık yapıp eşime kahvaltı hazırladım yolladım birazdan da kendimiz yaparız☺️ evi süpürdüm temiz toplu yemeğimi en son yaparım inşallah 
(4,539 puan) tarafından
+1
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Bende şimdi supurucem inşallah sabah saatlerinde rahatsız etmeyim istedim insanlari
(3,746 puan) tarafından
+1
İyi yapmışsın canım benim ev tek katlı rahat oluyor kış günü her yer kapalı olunca. Ama ses dışarı çıkıyor mu deniycem bir gün makinem sessiz diye biraz rahat takılıyordum :D
+2 oy
(536 puan) tarafından
Maşallah maşallah canım valla helal olsun sana. Biz uyuyoruz daha . Kızlarım uyuyor bebiş ağlıyor bende yataktayim
(4,539 puan) tarafından
+1
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Bol keyifli uykuları olsun inşallah
+1 oy
(5,007 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Benimde bitti kahvem bebeler uyandı şimdi iş yapacagim akşama ıspanak çorba yapacam ama erken
(4,539 puan) tarafından
+1
Afiyet olsun cnm kolay gelsin bebeler sakinken yapayım istedim bugün eşim bismillah dedi işe başladı akşama ac olur evde olsaydı bu saatte yapmazdım
+1 oy
(5,567 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım 

MaşaAllah bütün işler bitmiş ohh ne güzel ben annemlerdeyim yenı uyandık sayılır 
(5,567 puan) tarafından
+1
Oooh afiyet olsun bıtanem ❤❤
İyim canım şükür bursa'da olduğum için pek fırsat olmuyo girmeye arada günlük zıkırler için bakıp çıkıyorum ☺
(5,567 puan) tarafından
+1
Büşra sanada nasip olur inşaAllah önce sağlık tabiki gerisi halolur Allah'ın izniyle ❤
(4,539 puan) tarafından
+1
İnşallah cnm Allah razı olsun
(3,746 puan) tarafından
+1
Bol keyifli geçsin inşallah canım❤️
(5,567 puan) tarafından
+1
Sağolun kızlar ❤❤
+1 oy
(3,455 puan) tarafından
Afiyet olsun bende çocuklarıma kahvaltı hazırlayıp işe geldim. Bebekli zamanlarım cok zor geçmişti aboo hatırlamak bile istemiyorum huylarını yediklerim huysuz mızmız :))) 
(4,539 puan) tarafından
+1
Benimkiler de huysuz ama canları sag olsun kolay gelsin cnm
+1 oy
(1,272 puan) tarafından
Kar yağmış her yer bemneyaz bende daha kahvaltı hazılıycam afiyet olsun canım ❤️ 
(4,539 puan) tarafından
+1
O kardan bizede yolla hasret kaldık beyaz örtüye ♥️
+1 oy
(517 puan) tarafından
Hamarat kadının hali başka valla yeni uyandım kaç gündür misafirim vardı sabah gittiler işte şimdiden sonra yapacam iş güç ☺ 
(4,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm kolay gelsin
(517 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(786 puan) tarafından
Günaydın canım bende erkenciyim bugun işlerimi yaptım dünden yemeğim var birazdan cıkıcam ben görümceme gidicem 
0 oy
tarafından
Oy maşallah paşaya ya ben güne kötü başladım usta geldi evin anası ağladı ordan oğlum sesi değişik bugün 2 kerede kustu napcam bilmiyorum 
0 oy
(17,399 puan) tarafından

O parmakları teker teker ısırabilir miyim canım çekti de :P

Daha iş yaptım sayılmaz. Sadece kahvaltı yaptık bulaşıkları yıkadım. Şimdi kalkıp eve süpürge tutacam. WC yıkayacam. Sonra aksam yemeği için hazırlık yapacam. 

0 oy
(3,582 puan) tarafından
Günaydın hayırlı sabahlar bende oğlumu emmeden kesmeye çalışıyorum ama olmuyor gece sabaha kadar çığlık çığlığa ağladı herkesi uyandırdı mecbur verdim nasıl bırakacaz  bilmiyorum kızıma pis oldu dedim bırakmıştı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 314 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde &KAHVESEVERANNNEE& (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,750 soru

12,359,480 cevap

41,359 kullanıcı

Kategoriler

...