0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşler araba kullanırken yanında kim oturmalı??? Eşinizin ailesi ve siz bir yere giderken nasil olmali arabada k8 düzen 

32 Cevaplar

0 oy
(13,385 puan) tarafından
Koltuğun yanı 5 senedir boş kızımla arkada seyahat ediyoruz. Bir süredir ailesi ile iletişimimiz yok varken onlar oturabilirdi benim için sorun değildi yani ben biraz iyi niyet malı olduğum için:)
-Reklam-
0 oy
(4,613 puan) tarafından

Taki çocuk olana kadar hep ben oturdum annesi bile olsa arkaya gecememe müsade etmedi çocuk olunca ben dinlamedim arkaya geçiyorum 

0 oy
(13,800 puan) tarafından
Ne çok takılıyorsunuz buna ya aynı evde yaşayıp aynı yatağa girmiyor musunuz zaten önde de oturulmiversin.

Bizde büyük kimse o oturur erkek varsa arabada erkek oturur. Ben aileden öyle gördüm. Ki zaten yaklaşık 3 senedir arabada kimse de olmasa arkaya oturuyorum kızımın yanına.
0 oy
(604 puan) tarafından
Bebek olduktan sonra bebekle arkada oturuyorum öne kim oturursa otursun 
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Arabayı kim kullanıyorsa eşi yanına oturur. Namahrem bir durum varsa o one geçer. Ama mesela esim kullanıyorsa babam yanına oturur ya da tam tersi 
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Düzen değil bence bu canım 

Herkese göre farklıdır 

Genelde ben otururum 

Esimin aile tarafı da demez sen arkaya geç diye
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bence önemli olan arabanın belli bir noktaya varması ✓
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben oturuyorum, ilk evlendiğimiz zamanlarda 1-2 lere kaynanam atladı öne. Sonrasında ben direkt geçip oturunca artık yönelemiyor. Kimse kusura bakmasın herkes kocasının yanına otursun. Kayınpederimin arabasına bindiğimiz de eşim arkaya benimle oturuyordu, annesi öne. Doğrusu bu bana göre
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Yani hak görmek bana pek mantıklı gelmiyor. On camdan sizi kim görecek 100 le giderken. Aynı yere gidiyorsunuz. Benimde hep kayinpederim oturur hatta arkaya oturmak ister ben kayinvalidemle arkaya otururum. Bir de çocuk var zaten arkaya oturmak mecburi
0 oy
(4,448 puan) tarafından
Hic oyle bi takintim olmadi, esimin ailesininde olmadi. Genelde cocuklara gore oturuyoruz biz.
0 oy
(186 puan) tarafından
Kendi arabamdaysam annem ve babam nerede rahat ederse orada gitsinler isterim eşimde aileme aynı hassasiyetle yaklaşır. Eğer eşimin aracinda seyahat ediyorsak kayınvalidem nerede nasıl rahat ediyorsa o hassasiyeti gosteririm. Araba kullanmak uzun seyahatlerimden dolayı hayli yordugu için her zaman eşimin arabasiyla gidelim ben dinleneyim en keyiflisi. Hatta bazen kendi arabamı da ona veririm sen kullan diye herkes istediği yerde otursun müziğimi dinler etrafı izlerim
0 oy
(181 puan) tarafından
Benden büyükler tabikide ama ben eşim ve oğlum gidersek oğlumun hakkıdır tabikide:)

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 681 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 411 göst.
25 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 248 göst.
23 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (97 puan) tarafından soruldu