0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşler araba kullanırken yanında kim oturmalı??? Eşinizin ailesi ve siz bir yere giderken nasil olmali arabada k8 düzen 

32 Cevaplar

+4 oy
(768 puan) tarafından
Biz biyere giderken esim kullanir kayinpederim yaninda oturur benle kayinvalidem arkada gideriz. Ben oyle uygun goruyorum. Esimin babası hep arkaya gecmeye calisir ben hemen arkaya otururum bana saygısızlik gibi geliyor
-Reklam-
+3 oy
(135,704 puan) tarafından

ne fark eder ön koltuk baska yere arka koltuk baska yere gitmedigi surece hic farketmez kimin oturdugu :angel:

(3,918 puan) tarafından
Bu mantıkla hiç düşünmemiştim☺️
tarafından
Çok mantıklı aynı araba ne fark ediyor bilmiyorum
(3,546 puan) tarafından
Sevda kaynanasıgille pek görüşmediğinden arka koltukla ön koltuk hep aynı yere gider jsjsk:D aynı ortamda olsaydı o gerginlikle hepsi başka yöne gidiyor anlardın muhtemelen:D

Bu arada kayınpederim oturur orası ayrı da yorum için dedim ben:)
gorussemde gorusmesemde fark etmez esimin annesininde ehliyeti ve araci var keza benimde oyle olmasada ne fark edicek boyle seylere kafa takacak bos vakit bulan ibadete yonlensin sacma seylere kafa yormakdansa ahireti kurtarmanin yolunu bulun
(3,546 puan) tarafından
Genelde herkesin ehliyeti var neredeyse hepimiz kullanıyoruz kız ne alaka onu demiyor ki post sahibi:) ibadetini de yerine getiriyordur Allah bilir onu sen napcaksın boşver:)
illa onde oturmak isteyen direksiyona gecsin o zaman boyle kaynana gecti kayinbaba gecti kimin hakki oraya oturmak diye dusunmek vakit kaybidir;)
(3,546 puan) tarafından
Doğru ama bazen bazılarının şartları herkesininki kadar iyi ve elverişli değil. Yani herkes direksiyona geçemiyor güzelim;) çekmeyen bilmiyor malesef, üstten tavsiyeler ondan:)
usten tavsiye degil bu isteyen insan herseyi alir yapar basarir
(3,546 puan) tarafından
Seni Türkiye’de yaşamaya davet ediyorum valla ne diyebilirim ki.. bazı şeylere istesen de gücün yetmiyor, yetmeyecek.öyle bi halde güzel ülkem. Yaşamak değil, hayatta kalmaya çalışmak çoğu insanın yaptığı şey. O yüzden hala üstten söylediklerin sevdoş maalesef.
tarafından
Yani benim için arkada oturmak fark etmiyor ben genelde saygıdan ötürü kendim direkt arkaya geçerim eşimin annesi annem kayınpederim varken onlar da sürekli arkaya geçmek isterler hani burası biz otururuz gibi bir Ziyniyetleri de olmadıkları için ben kendi gönlümde bu şekilde davranıyorum hatta pazar kayınpederim kızım otursam eşinin yanında deyip arkaya zorla oturduğu da olur
(3,546 puan) tarafından
Bizimkilerde senin dediğin gibiler Sevgi ya zaten sürekli nerde denk gelceksin. Geldiğinde de tamamen saygıyla alakalı takıntı yapacak bi durum değil. Kendim de kullanıyorum araba, eşim de kullanıyor. Yani kompleksli olan direksiyona geçsin gibi rahat cümlelerden ötürü söylüyorum ben. Herkes aynı şartlara sahip değil ki maalesef keşke öyle bişey mümkün olsaydı.
tarafından
Evet evet söylemek istediğin şey çok iyi anlıyorum ama maalesef yani bunu hiç düşünmeden öne oturan biri için kalkıp zorla arkaya oturtan aileler de var Türkiye'de yok değil benimkilerin öyle bir baskısı yok çok şükür ben kendi hissiyatımla ilgili gördüğüm şekilde davranıyorum ama bunu zorla yapsaydım tabii ki bu şekilde konuşup rahat davranmazdım
(3,546 puan) tarafından
Aynen öyle işte anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu benim de canım,  teşekkürler. :)
ben zaten turkiyede yasadim ☺️
alakasiz olcak ama aysenur napiyo
(3,546 puan) tarafından
Ayşenur kocasıyla çocuklarıyla  geziyor:)  kısa tatil:)
+2 oy
(737 puan) tarafından
bir yere gittiğimiz zaman kayınpederler gelirse önde kayınpederim oturur diğer şekilde saygısızlık yaptığımı düşünürüm ama ikimiz teken zaten ben otururum 
+2 oy
(1,266 puan) tarafından
Annem kayinvalidem varken ne haddime gorumce ablam eltilerim için aynı düşünemem 
+1 oy
(889 puan) tarafından
Yıl olmuş 2025 hala bu konu tartışılıyorsa ülkecek bir yere varamayız bacım 
+++++++
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Ben her zaman arkada çocuğumun yanında olurum. Çocuğum o gün yoksa önde olurum. Bazende ben kullanırım eşim yanımda olur diğerleri arkada. Yani hiç ön koltuk kimin hakkıdır diye düşünmedim 
0 oy
(3,612 puan) tarafından
Kim önce giderse otursun kız ben zaten kızımla arkada oluyorum ha bizimki ilçe ve yakın mesafe de oğlum oturur 
0 oy
(12,906 puan) tarafından

Ben kayınpederim yada kaynım varsa direk arkaya geçerdim zaten. Yada büyüklerden bir erkek eşimin dayısı falan varsa arkaya geçerim. Onun dışında çocuklar küçükken arkadaydım zaten kayınvalidem varsa o önde otururdu. Yoksa ön boş kalırdı. Şimdi ben hep öndeyim :D kayınpederimde yok kaynımda kayınvalidemde arkaya geçiyo çocukların yanına kimse yoksada öndeyim çocuklar arkada tek oturuyo artık

0 oy
(4,370 puan) tarafından
Büyük kimse o oturmali. Yok eger büyük diyosa kizim sen otur sen otura bilirsin.

Biz kayinvalidemle giderken bir yere. Ben sen gec öne diyordum. Hayir sen gec diyordu ben oturuyordum
0 oy
(2,846 puan) tarafından

Bugün de takıntı edecek bir şey bulduk burada şükür :D

Ben hiç takılmam kim nereye oturursa otursun arabada da hiyerarşi olmasın be :D

0 oy
(755 puan) tarafından
Büyük varsa arabada arkada giderim yoksa zaten ön benimdir. Ön başka yere arka başka yere gitmiyor sonuçta hepimiz içindeyiz 
0 oy
tarafından

Bazen ben oturuyorum bazen kaynanam oturuyor. Yazılı kural yok bizde :woot:

0 oy
(714 puan) tarafından
Kaynanam hiç oturmaz sen otur der ama bebe olduktan sonra ön koltuk neydi onu unuttum. Ya şoför koltuğu ya arka koltuk :))) 
0 oy
(14,742 puan) tarafından

Kpederim varsa o geçer ama kvalidem geçmez öne senin yanın eşinin yanı der:)çocuklarla arkada oturur :)

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Ön koltuk hep benim hem sağ hem sol :angel:

0 oy
(2,376 puan) tarafından
Hiç farketmez arabanın önüde arkasıda gidiyor sonuçta ama eşimin ailesi genellikle babası varsa babssı oturur yoksa kayınvalidem arkaya geçer beni öne geçirir ama önemi yok açıkcası 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Hiç farketmez ben hep arkada oturum mesela 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
annelerden biri olursa ben önü teklif ederim zaten küçük kızımla hep arkadayız genellikle onlar bana yok sen geç otur filan derler zaten öyle ortaya karışık olur bazen ben kendim arkada oturmak isterim. 
0 oy
(62 puan) tarafından
Babam ve kayınpederm olursa ki senede 1 ya olur ya olmazlar. Onlar oturur öyle isterim saygısızlık olur çünkü. Ama annem ve kayınvalidem hangisi olursa bn önde otururum onlar arkada
0 oy
(4,363 puan) tarafından

Bizim araba kamyonet tipi olduğu için herkes ön koltukta oluyor :D 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 681 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 411 göst.
25 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu