Kızlar belki size mantıksız gelebilir yazacağım şey tartışmaya açık, en başta belirtmek isterim amacım bombayı salıp sizlerle tartışmak değil. Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum....
Çocuğumu ben tek büyüttüm hiç şikayetçi olmadım üstelik sezaryen doğum yaptım. Annem sadece 10 gün yanımda kaldı. Ve depremden sonra eşim tarafından hiç kimse kalmadı, oğlum o zamanda 6 7 aylık idi. Tek başıma büyüttüm çok zorlandım ama asla isyan etmedim bazen iş güç bir kenara bıraktım sinir krizi geçirdiğim zamanlarda oldu ama asla şikayetçi olmadım çocuğuma bakmaktan. Bilemiyorum amacım kendimi on plana çıkarmak değil eminim benim gibi tek çocuk büyütüp şikayetçi olmayan anneler beni anlayarak yorum yapacaktır.
Şöyle bir çevreme bakıyorum burası olsun çevrem olsun doğurduğu cocugun naz ve niyazını başkalarına yapıyor şikayetçi oluyor isyan ediyor. Yahu diyorum senelerce anne baba olmak isteyenlerin istegi arzusunu Allah sizlere vermiş neden isyan ediyorsunuz? Bizler çok mu rahat büyüdük? Annemiz bizleri nasil büyüttü besledi üstelik eski zaman cahilliği ve yokluğu içinde. Bolluk içinde 1 2 tane çocuk bakamıyor bazıları...
Hep bir doğurduğu çocuktan sikayet etmeler var benim çevremde sabrınız yoksa doğurmayin yazıktır onlar bu dünyaya gelmeyi seçmiyor bizler sebep oluyoruz. Bu durum çok üzüyor beni gerçekten. Simdi senin oğlun mülayim bazılarının mülayim değil diyenler de olacak oğlum huysuz ve sürekli ağlak bir bebek olarak büyüdü şimdide hırçın bir çocuk ona rağmen asla şikayetçi olmadım.
Bu benim fikrim yanlış anlayıp bir yerden sallayan olacaktır illa ki umursamıyorum okuyup geçiyorum sadece tartışmak için açmadım. Sizlerin düşüncesi nedir?