+1 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızım 30 Aylık Net Konuşmuyor Baba Nerde Mama Dudut Nerde Baba Gel we Anne   Diyo Bazende Konuşuyor Ama Ne Dediğini Anlayamıyorum anlaşılmıyor Ne Dediği En Son 3 lü Kelimesi Anne Baba Nerde Dedi Böyle Neden Direk Konuşmuyor 30 Aylık 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,274 puan) tarafından
Benim 22 aylık oglum da anne baba mama ann ann (araba yani), bide nerde demek isterse ceee diyor hiç 2 li 3 lü cümlesi falan yok kelimesi de çok az çok üzülüyorum 
(11,631 puan) tarafından
Benim kızım da 22 aylık 3 lü cümleler kurmasını henüz bekleme erken çünkü. Bizim anne nerde baba nerde meme nerde tarzı ikili konuşuyor dahası yok
(1,274 puan) tarafından
Ya pek kelimesi yok yazdıklarımdan başka bişey demiyor bişey isteyeceği zaman hıııı diye eliyle göstererek istiyor ver demiyor kızım böyle degildi ama algısı açık göz teması var misal hadi bezini getir diyorum odasından alıp geliyor sofranı getir diyorum gidip mutfak masasından alıp geliyor anlıyo ama konuşmıyo
(1,274 puan) tarafından
Bazen çoraplarını çıkarıyor atıyor hadi çorapları getir giydirelim diyorum gidip buluyo getiriyor ama kendi anlatamıyor bazen anlamıyorum ne demek istedigini aglıyo çok agluyo
(11,631 puan) tarafından
Canım benim büyük kızım da 2 yaşında bülbül gibi anlaşılır bir şekilde konuşuyordu küçüğüm de henüz o derecede değil zamanı var demekki canını sıkma. Bazen bende anlamıyorum anlamış gibi yapıyorum :)))
(1,274 puan) tarafından
Teşekkür ederim ya aslında çok takmıyordum da konuşmyan çocuga otizmliymşş gibi bakılıyor o yüzden İnşaallah bülbül gibi şakırlar :))
-Reklam-
0 oy
(5,532 puan) tarafından
33 aylık oglum daha akici sekilde konusmuyoruz bizde 3 yaşı bekliyorum bende bazi cocuklar gec aciliyormus algısı açık ondan telaslanmiyorum suanlık mesela bardaktaki cay bittiyse alir gelir cay bitti diye bana verir katip geliriz sunu sunu getir derim mesela islak mendil getir alir gelir ama iste sohbetvari sekilde konusmuyor daha zamanı var demek ki
(302 puan) tarafından
Benimkinde de şu an anlattıkların var canım ama akıcı konuşmuyor
(5,532 puan) tarafından
Ikili cumlesi var demi bizim ebe 3 yasa kadar bekle dedi bazi cocuklar gec aciliyor dedi bende kafamdaki supheleri ona sormustum sonucta bir suru cocuk gelip gidiyor
(302 puan) tarafından
Genelde aynı kelimeler diyor hep
0 oy
(1,152 puan) tarafından
biz 3 buçuk yaşındayız ekranı bırakınca 

konuşmaya başladı peltek ama olsun 
(412 puan) tarafından
Ekranı bırakınca nerden ne yapıyordu?oturup saatlerce odaklanıp tv ye mi bakıyordu? Yoksa odaksız az mı bakıyordu? Bunun haricinde kitaplarla aktivite yapıyor muydunuz?
(1,152 puan) tarafından
bazen odaklanma vardı agrasif sinirli kendini yerlere atardı ama şuan hiçbiri kalmadı
(302 puan) tarafından
Ekranı nasıl bıraktırdınız Acaba
(1,152 puan) tarafından
tlevizyonu kaldırarak cnm telefonda yok ilk iki hafta zorlandı sonra umuttu çocuklarda ekran maruziyeti var ve ekran otizm yapsr

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 328 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
7 cevap 257 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulendampapir (42 puan) tarafından soruldu

411,870 soru

12,398,971 cevap

44,338 kullanıcı

Kategoriler

...