0 oy
251 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından
düzenlendi
kizlar selam malum ev kiralari aldi basini gidiyor kayinvalidemlerin alt katini tadilata verip oturma karari aldik sizlerden bi gorus almak istiyorum suan suriyeli kiracilar var alt katta ve anahtar teslim bi tadilat olacak henuz kimseyle gorusmedik fiyat almadik ama fiyatlar hk bilginiz var mi bu birinci sorum 

ikinci sorun ise fayans ve parkeyle ilgili sizce evin her yeri parke mi olmali yoksa sadece yatak odasi ve oturacagimiz alan mi parke olmali simdiden tesekkurler ❤️

15 Cevaplar

+1 oy
(1,050 puan) tarafından
Tüh ev parke olablir koridor ve mutfak zemin fayans olablir mutfak duvarları kesinlikle fayans olmamalı 
tarafından
hmm acaba duvar temizlemesi kolay mi olur dedim dedim de her yer fayans olursa avam bi goruntu olur sanirim dimi
(1,050 puan) tarafından
Çok milatlık bi görüntü olur canım hiç benim tarzım değil sen bilirsin yinede
tarafından
ay yok olmayacak vazgectim canim
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Odalar tüm parke koridor mutfak fayans olmalı 

Banyo tuvalet zaten fayans olmalı 
tarafından
koridor ve mutfak fayans dusundum ben de ama mutfagin duvarlari sizce fayans mi olmali yoksa normal mi
(225 puan) tarafından
Normal olmalı
(133 puan) tarafından
Normal canım
tarafından
tamamdir kizlar tesekkurler
0 oy
(4,382 puan) tarafından
Bence heryer parke daha sıcak havasi oluyor evin bence bide parke kışında daha socak oluyor sadece istersen mutfağı fayans yaptırabilirsin 
tarafından
koridor da mi parke olsun sizce tamizlik acisindan hangisi daha iyi
(4,382 puan) tarafından
Bana parkenin temizliği daha kolay geliyor canım fayansta su izi falan kalıyor
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Benim odalar parke mutfak ve kolidor fayans
tarafından
ben de boyle dusundum
0 oy
(225 puan) tarafından
Kendi begendigim kiralık evlerden örnek vereyim bence mutfak ve koridor banyo tuvalet özellikle duvarda dahil fayans olsun temizliği kolay olur mutfak ve koridor yer fayans beyaz tercih etme açık gri tonları çok güzel olur duşakabin cam ama buğulu mu deniyor ondan olmalı girişte vestiyer banyoda dolap başka ne soruyorsun cnm mutfak dolabı Beyaz dolaplar artık çok tercih edilmiyor mesela gri mat dolaplar mermer siyah tercih etme 
tarafından
tam olarak kafamdaki sorulara cevap vermissiniz siayh cok şık ama kirec ve kiri net gosterir banyo ve mutfakta ne sececegimi henuz bilmiyorum onu tadilati yapacak olan mimarla da konusacagim ama onun disinda hangi renk secebilirim gri mi
(225 puan) tarafından
Gri Pinterest yok mu canım siyah evet eski evimde öyleydi su kireçli olunca kötü goruntu veriyor banyo tuvalette beyaz seçme çabuk kirlenir gri tonları ve bej tonları da olabilir taş rengi falan çok güzel fayanslar var
tarafından
aaa evet ay cok tesekkur ederim ya cok yardimci oldunuz ❤️
0 oy
(225 puan) tarafından

image

bu tarz parkeler çok beğeniyorum ilerde Allah nasip ederse inşallah 
tarafından
ay cok guzelmis ya buna bunun aynisi bi mutfak yaptirsam bi dunya para eder dimi kafamdaki ayni boyle bisey cunku bu temizlik ve sadelikte
(133 puan) tarafından
Ay etmezmi. Çok pahalı malzemesi işçiliği
(225 puan) tarafından
Ama hanımlar bir defa olacak bu işe gireceksen parayı gözden çıkarmak lazım ilerde pişman olacağım seyleri seçme cnm bunların modası geçmez
(549 puan) tarafından
Ne güzel mutfakkkk ve balkon ,rabbim hepimize nasip eder inşallah,çok istiyorum valla mi mutfagim çok küçük biraz daha büyük olsa ne güzel olurdu ,rabbim nasip eder inşallah
(4,340 puan) tarafından
Ben de diyorum böyle parkeler mi çıkmış:,D
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Kesinlikle  çoğu yer parke olmalı. Çamaşır makinesinin altı  mutfak dolabının altı  ve balkonlar fayans olmalı. Mutfağın her yerini fayans yaptırma kesinliklele elinden düşen kırılır. Çok soğuk olur gibi gibi...

Tadilat masrafını gelince de valla el yakıyor açıkçası. Biz geçen sene 15 m² lik bir alana fayans döşettik işçilik 3 bin malzeme 5 bin tuttu. Minnacık bir alan yani ama ustalar da tutturabildiğine gibi geliyor bana. 

Allah kolaylık versin şimdiden. 
tarafından
sagol canim amin ❤️
0 oy
(303 puan) tarafından
Fayans hiç mantıklı gelmiyor. Fayans dediğin şey tuvalet banyoya aittir. Geri kalana açık renk su geçirmez parke olmalı.

Duvarları mutlaka tek renk açık yapmalısın. Perdelerini de öyle. Geri kalanında iç mimarların kullandığı 3 renk stilini kullanabilirsin.

Örneğin; 60% beyaz / 30% Taba / 10% Yeşil

Bu şekilde evin dizaynını yüzde onluk ve otuzluk kısmındaki rengi farklılaştırarak rahatça değiştirebilirsin.

Sağa sola bir renk, ortaya ve tavana da açık bir renk yaparsan tavan uzun görünür. Tam tersi kısaltır.

Kapalı renk parke evi boğar. Çizikleri belli eder.  Uzun vadede sıkıntılı. En açık renk olmalı. Fayanslar da karışık olmamalı ama tel renk de güzel durmaz. Minimal desenler ve elit renkler daima tutar ve zamansızdır. 
tarafından
ay alaska hanim cok zevklisiniz bunlari mimarla paylasacagim mutlaka :) ve her konuda da bilginiz var masallah ❤️
(303 puan) tarafından
Ay o ne demek bitanem hoca olmasaydım iç mimar olurdum en büyük zevkim :D Teşekkür ederim. Öncesi sonrası fotoğraflarını bekliyoruz inşallah
tarafından
hayirlisiyla yaptiralim da insallah atacagim tabiki cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin ❤️
0 oy
(787 puan) tarafından
Fiyatlar neyi, neyle değiştireceğinize göre değişir. Fayans konusuna gelince yerden ısıtma yaptıracaksanız komple fayans yaptırın
tarafından
yerden isitma nedir baciiiiii uy :D askim ben nerden kisarim diye hesap yapiyorum
(787 puan) tarafından
Yerden ısıtma sonradan iyi ki yaptırmışım diyeceğin birşey. :D ısıtma sistemi zemine döşeniyor. Isınan hava yükselir fizik prensibi ile evi daha az doğalgaza, daha iyi ısıtıyor. Ayrıca yaz kış çıplak ayak gezebilirsiniz :D
tarafından
askim kiyamam biliyorum kiz ne oldugunu :D hani yaptiramam manasinda soyledim :)
(787 puan) tarafından
Ay çocuğun jimnastiğindeyim bir taraftan onunla uğraşıyorum kafa gitmiş valla :D
0 oy
tarafından

Bizim salon hariç heryer parke döşeli 

0 oy
(377 puan) tarafından
Başıma geldiği için söylüyorum mutfak ve koridor fayans yaptır diğer odalar parke yaptır ben sadece mutfağı fayans yaptırdım diğer bütün odalar parkeydi mutfaği da parke istiyordum eşim ahşap dekorasyon ustasi bildiği için mutfağa yaptırmadı evimi su bastı bütün odaların parkesi gitti koridorda da dahil şimdi tekrardan parke yapılacak koridora fayans yaptiracam eşimi dinlemedigime pişman oldum temizlik olarak ikisi de ayni zaten patkeyi de siliyorsun fayansi da duvarları da fayans yaptırma benim mutfagin duvarları öyle soğuk oluyor 
tarafından
tamam canim tesekkurler tavsiyelerini dikkate alacagim ❤️
0 oy
(3,801 puan) tarafından
Mutfak duvarları asla fayans olmamalı sigara icilse sarariyor berbat bir şey fayans ya 
tarafından
aa mantikli
(3,801 puan) tarafından
Kız şuan mutfak duvarları fayans ve sureklide silemiyorum çünkü komple hem boyum yetişmiyor hem çocukla derken hep sap sarı olup kötü duruyor gelende genelde mutfakta sigara içiyor ondan kaynaklı kiraciyim kendi evimde böyle değil çok şükür
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Mutfak hariç her yer parke benim bence parke yapmalısın
tarafından
sanirim mutfak disinda oyle yapacagim
(13,609 puan) tarafından
Bir de halılar fayansta daha çok kayıyor
0 oy
(555 puan) tarafından
Mutfak fayans olabilir giriste geri kalan tum yerler parke daha mantikli cunki fayans derz aralari temizlemek zor zahmetli ve gorunus olarakta parke bana daha sicak geliyo
tarafından
o kadar mantikli ki derzi hic dusunmemistim
0 oy
(13,798 puan) tarafından
Koridor banyo ve mutfak kesinlikle fayans olmalı.

Mutfak duvarlarına fayans yaptırma modası geçiyor zamanla çirkin görünüyor benim girdiğim ev 4 duvar tavana kadar mor renk fayans düşün. Ve buhar oluyor duvar ağlıyor resmen hava almadığı için.
tarafından
omg mor muuuuu :((
(13,798 puan) tarafından
Lila pembeye dönük bisi  :)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 118 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (5,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 240 göst.
5 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde tubanur (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 604 göst.
25 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu

411,365 soru

12,382,830 cevap

43,332 kullanıcı

Kategoriler

...