0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Spiral taktırmak istiyorum bana dediki yok rahimi deler yok rahimde kayboluyormuş çok korkuttu kızlar gerçekten deler mi rahmi taktıran var mı kaç yıldır taktırdınız güvenilir korunma yöntemi değil mi onu çok abarttı acaba 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (10,417 puan) tarafından
Matkap mi rahimi delsin deli saçması. 3 yıl olacak taktirali bir sorun yok 
önce (336 puan) tarafından
Bilmiyorum oyle bir abarttı ki
-Reklam-
0 oy
önce (13,186 puan) tarafından

eltin senin düşmanın galiba :P

önce (4 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bende 5 yılık taktırmıştim Her şey gayet iyi gidiyordu 3 yılimiza a tam gireceken aşırı enfeksiyon yaptı çıkartmak zorunda kaldım şimdi doum kontrol hapı kullanıyorum bedeniniz spirali kabul etmese büyük ihtimal anlarsınız kendinizi
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Üç sene olacak takali. Bı sorun yaşamadım. Kocam dışında kimse bilmez taktığımi. Bu bizim ozelimiz. 
0 oy
önce (610 puan) tarafından
4 yıldır taktırmıştım şimdi 30 haftalık spiral kaymamış hamileyim alamadılar spiral duruyor bebeğin ayağının altında korunma olarak prezervatif de eklersen belki daha etkili olur bilmiyorum ben hap+spiral kullandım 
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Gülmek istemiyorum biride rahmi dışarı çıkarıp takıyorlar demişti bir komşumuz kahkaha atmıştım :D kadın kadının düşmanı gerçekten ya öyle birşey yok hissetmezsin doğru düzgün tık diye takıyorlar hemen korkma hiç bişey olmaz 
0 oy
önce (6,020 puan) tarafından
Bana yaramadı hiç beni maf etti üç yıl çıkardım daha takamiyorum korkuyorum 
0 oy
önce (275 puan) tarafından
Delme gibi söz konusu olmaz kayma gibi durumlar olabiliyor kontrolleri oluyor kontrolleri Nizi yaptırdığınız zaman kayma falan oluyor mu diye sonra bir sakıncası yok delme gibi birsey olsa cogu İnsan tercih etmez 
0 oy
önce (133 puan) tarafından
Bende takılı canım Ekim'de taktırdım 

Ama benim rahimin assagida imiş  yani kaymış olabilir 
0 oy
önce (13,304 puan) tarafından
Kız rahmi niye delsin yılların yöntemi. Kontrolüne gidersen vaktinde hiçbir sorun olmaz
0 oy
önce (505 puan) tarafından
Herkezde farkli bizim burda biri komsu biride akraba spral takiliyken hamile kalmisti ben oyuzden korkuyorum mesela
0 oy
önce (3,456 puan) tarafından
2 sene korundum 

Hiçte öyle değil 

Takarken ufak cız etti

Geçti 

Bir hafta ufak tefek lekelenme oldu

Bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hafsaa (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
0 oy
7 cevap 93 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

410,231 soru

12,336,762 cevap

39,412 kullanıcı

Kategoriler