0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler 15 aylık oğlum 3 gündür kulaklarını kapatıyor bugün sağlıkocağına götürdüm kulakları temiz dedi yani hastalığı yok nerden öğrendi bilmiyorum ama kulaklarını kapatıp bana bakıp kahkaha atıyor oyun mu yapıyordur acaba yapan bebekleriniz çocuklarınız varsa yazar mısınız lütfen 3 gündür çok kafama takıldı sizce oyun mu yapıyordur 

5 Cevaplar

0 oy
(859 puan) tarafından
Bir de devamlı yapmıyor günde iki üç kere anca ama bakıp gülüyor yani oyun olduğunu düşünüyorum ama yine de aklıma takıldı 
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Oyun yapıyor canım zamanla unutur ben de sana sorayım kızım 14 aylık anne demiyor normalmi canım 
(425 puan) tarafından
Benimki yaklaşık 2 buçuk yaşında işine gelince anne diyor. İşine gelmeyince nene diyor
(859 puan) tarafından
15 aylık canım benimki ama sadece at ve dede diyor büyük oğlum baba gel dede diyordu anne demese de ama küçükte yok normal olduğunu söyledi herkes anne diğer kelimelere göre biraz daha zor geliyor onlara baba dede mama gibi tekrarlayan kelimelerle başlıyorlar genelde ilk oğlum mama meme baba dede gibi şeyleri söyledikten sonra anne demişti 2 yaşına yeni geliyordu ilk anne demesi :)başka kelimeleri var mı peki
(425 puan) tarafından
Evet onlar hafif soyleyebiliyorlar. Kziim şuan gel, git , bu güzel değil, dede , baba , değiştir, tuvaletim. Demesini biliyor onalrinda çoğunu yeni öğrendi. Zamanla öğrenirler inşallah. Ben 3 yasında konuşmayı öğrenmişim
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Kulagini kapatinca aslinda seni duymadigini ya da daha az duydugunu kesfetmistir. Ondan hosuna gidiyor olabilir
(859 puan) tarafından
Aslında abisini banyo yaptırırken fark etti sanırım abisini banyo yaptırırken su etrafa dökülünce ellerini yere sürüp sonra kulaklarını kapattı ondan beri gümde iki üç kere yapıyor ama bakıp gülüyor yani :)anormallik yoktur değil mi
0 oy
(13,411 puan) tarafından

benim kız da yapıyordu. belki oyun belki başka bir şeydir bilemem. benim kızın kulak zarında kist çıktı :( kbbye göster olmazsa

0 oy
(2,233 puan) tarafından
Kahkaya atigima göre oyun oynuyor bişe sesin gelip gelmedgini kersif ediyor açıp kapatıp ama kapatiginda yüzünü falan degistiryorsa hal hareketinden agridigini acidigini anlarsın zaten 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 424 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 658 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 262 göst.
12 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

410,948 soru

12,366,677 cevap

42,076 kullanıcı

Kategoriler

...