0 oy
400 göst.
önce Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Kızlar ev almak niyetimiz var az açığımız kalıyor borç ile beraber ev fiyatları düşüyor diyorlar aylardır bakıyorum ilanlara aynı evler hala satılık sizce duser mi fiyatlar ya çok istiyorum ev almayi

29 Cevaplar

0 oy
önce (21 puan) tarafından
Ev fiyatları zor düser ya ya yapım aşamasındayken bak daha uyguna oluyor yada sahibinden bul onlarla büccene göre pazarlık yaparsın emlakcıdan alma
-Reklam-
0 oy
önce (531 puan) tarafından
Fiyatlar artıyor canım .kredi faiz düştü bu sefer ev fiyatlarıni yukseltiyolar.,Allah yardımcımız olsun canım 
0 oy
önce (2,054 puan) tarafından
Temmuz 2023te 2.130.000 TL'ye aldığımız ev şu an 3.500.000 ediyor ve ev 15 yıllık. Hiçbir zaman düşeceğini sanmıyorum. Alabildiğin an alacaksın, bekledikçe zarar. 
0 oy
önce (5,876 puan) tarafından
Biz iki ev aldık biz ve kaynanamlar için emlakcidaydi emlakçı aradan çıkardık çünkü çok istiyorlar . Bizde de onlardanda . Evin yanında hiç bişey tabi onunkide. Ev fiyatı düşmez  cnm şuan ablam arıyor 3milyindan aşağı yok adam akıllı Diyarbakır'da  yani yükselir ama düşmez 
0 oy
önce (4,375 puan) tarafından
Faizleri dusurduler ev fiyatlari artar dogal olarak. Elinizi ne kadar cabuk tutarsaniz o kadar iyi olur. Gonlunuze gore olur insallah.
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
Kredide baz puan düşürdüler. Sanmıyorum ev fiyatları düşsün. Düşüyorduysa bile bu haberden sonra günden güne artıracaklardır. 1 yıl emlakçıda çalıştım. Eşim 9 yıl emlak işiyle uğraştı. Sayısız ev sahibi tanıdık. Acil paraya sıkışıp evini satmak isteyenler hariç fiyat düşüreni görmedik 
0 oy
önce (5,352 puan) tarafından
Hangi memlekette ev fiyatları düşer mi canim  herşeye iki kat zam geldi kiraya millet artış yapinca ev fiyatlarıda pahalı oluyor
0 oy
önce (276 puan) tarafından
İnşallah düşer ya eşim emlakçı bayadır kimse ev almıyor işler çok kesat diyor 
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Ev alırken dikkat edin eski evden almayın çok araştırıp almak lazım hayırlısı ile alırsınız inşallah bizde oralara gelmek çok isteriz o duruma inşallah kirada oturmak çok zor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
14 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu

410,335 soru

12,340,169 cevap

39,582 kullanıcı

Kategoriler

...