+5 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,567 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi akşama yemek neler yapacaksınız 

İşlerim  bitmedi çocuklar uyumusken bi kahve keyfi yapayım istedim Güneş kaymadan 

Akşama da az tarhana çorbası var 

Pırasa yemeği yaptim 

eğer üşenmezsem eşimin gelmesine yakın da makarna yapicam bugün kendimi yormama kararı aldım 

image

26 Cevaplar

+3 oy
(480 puan) tarafından
Bende yemekte yok aklımda bisey de yok sjsj 
(4,567 puan) tarafından
+1
Bana gel bende yiyelim uğraşma
(480 puan) tarafından
+1
Aslan bacimm❤️ hem bebisi severdim ne güzel olurdu be☺️
(4,567 puan) tarafından
+1
Gerçekten muhteşem olurdu
(480 puan) tarafından
+1
Nasip işte sehirler yollar var arada ☺️☺️
-Reklam-
+2 oy
(4,383 puan) tarafından
Bardağın kenarı kırılmış içerken dikkatli ol canım afiyet olsun ❤️

Ben güne gideceğim dönüşte de kayınvalideme ya da anneme geçerim duruma göre bakacağım ☺️
(4,567 puan) tarafından
+1
Bende öyle o gelenler arada banada gelir bi ara yatak odası na girmek istiyorum o gelen bi gelse atılacak çok sey var
(5,010 puan) tarafından
+1
Canım. Nasılsın Bayadır görmüyorum seni
(382 puan) tarafından
+1
Kız fotoyu büyütüp te mi inceledin hiç fark etmedim ben
önce (4,383 puan) tarafından

Hafsaaa iyiyim şükür canım sen nasılsın çok fazla giremiyorum artık uygulamaya koptum iyice ☺️

Sevda fotoyu büyütmedim canım direk bakar bakmaz gözüm ona çarptı tabak çanak ilgi alanım olunca gözüm anında görüyor ☺️

önce (5,010 puan) tarafından

Allah iyilik versin ❤️ iyiyim bende şükür aynı. Evet fark ettim göremiyorum seni çok 

+1 oy
(1,274 puan) tarafından
Hayırlı cumalar abla afiyet olsun benimde eşim Adıyamana gitti bende bebişleri banyo yaptırmayı düşünüyırum sobayı yakıp sobalı ev olunca her gün yıkamayıyrum anca 2 3 güne bir hasta olmalarından iyidir
(4,567 puan) tarafından
Allah kavuştursun inşallah canim benimki doğalgazlı olduğu halde 2 günde bir yıkıyorum canm ideal günler
+1 oy
(4,087 puan) tarafından
Esimle kizim uyuyor bende dinleniyom
(4,567 puan) tarafından
Oh ne güzel
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Afiyet olsun bende orucluyum bu gün bebelwei yıkadım biraz işlerim var bitirip namaz kılıp sonra aksam ne yapsam diye mutfağa girecem ALLAH ne verdiyse artık ☺️
(4,567 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm
+1 oy
(8,347 puan) tarafından

Tavuk çorbası 

Yesil fasulye 

Yoğurt, mısır Ekmeği 

(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah iyi getirdin aklıma buzluktan cikartayim da gece yoğurtla yeriz bizde
(8,347 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
+1 oy
(531 puan) tarafından
Bende çocuklarımın karnını doyurdum banyo yaptıracam hepsini cay içiyorum bi kalkarsam yerimden olacak herşey:))
(4,567 puan) tarafından
+1
Afiyet sifa olsun inşallah canım
+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Diyetteyim yeşil çay içiyorum canim, birazdan oğlumla parka gideriz hava güzel değerlendirelim bu havayı dedim :) afiyet olsun bence de yorma kendini dinlen canim 

(4,306 puan) tarafından
Rojin canim ben büyükşehir  belediyesinin bizim ilçede tıp merkezi var ben İstanbul'dayım onun diyetsiyenine gidiyorum bana yakın fırsat bulup gittim, bende uzun zamandır gitmek istiyordum
(5,091 puan) tarafından
Hmm burda kaldığım samtte tıp merkezi faln yok normalde belediyenin spor salonlarida oluyo ama burda yok olsa giderim ama yok
(4,306 puan) tarafından
İlçe belediyesine sordun mu onlarında oluyor canim
(5,091 puan) tarafından
Yok cnm sormadım acaba tlfn ariyip sorabilirmiyim
(4,306 puan) tarafından
Evet canım sorabilirsin
+1 oy
(653 puan) tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun 

Diyetteyim yeni kahvaltı yapıyorum ☺işlerim çoktan bitti yemekte tavuk koydum sobaya haşlarim suyu ile de bulgur pilavı yaparım salata ayran ve dünden yayla çorbası var 
(4,567 puan) tarafından
Bol eksilerin olsun inşallah cnm ellerine sağlık
(653 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ❤
+1 oy
(12,864 puan) tarafından

Bizde yine zabaan köründe kalktık. Akşam yemeğini yaptım. Bide bişeyler hazırladım kek meyve kuruyemiş falan koydum çanta yaptım hava güzel dışarı çıkarız kız uyanınca :) Özel sipariş vardı oğlumdan sulu köfte yoğurt çorbası yap dedi :)

(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım yatmak ne haddimize bizim
+1 oy
(3,248 puan) tarafından

image

oğlum odayı dağıttı gözüne az geldi bide  balkona geçti..bende çay içiyorum .  Afiyet olsun sanada canım.. akşama yemek yok kayınvalidem çağırdı oraya gitcez bakalım
(3,248 puan) tarafından
Ben 35 yaşındayım canım
(785 puan) tarafından
He tamam çok büyük değilsin canım 34 olcam bende ☺️❤️
(4,567 puan) tarafından
Maşallah afiyet olsun cnm
(3,248 puan) tarafından
Memnun oldum canım . 14 senelik evliyim 15 e dönücez Mart'ta .
(785 puan) tarafından
Bende memnun oldum canım adım ipek 5 senelik evliyim bende geç evlendim biraz 1 kızım var işte
+1 oy
(274 puan) tarafından
Felaket dişim ağrıyor işim gücüm duruyor sadece çamaşır katladım çamaşır attım çocuğu doyurdum 
(4,567 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
(274 puan) tarafından
Teşekkürler
+1 oy
(540 puan) tarafından
Kızımla kahvaltı yaptık sofrayı toplamadan kalktım az uzancam ☺ akşama tarhana corbam, karnıbahar yemeğim, az da makarnam var yeter allah bereket versin ☺. 

Az dinlenip evi toplamaya kalkcam bide kızımla dışarı cıkasım var güneşli bugün ☺
(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️

Ben cesaret edemiyorum cikmaya
(540 puan) tarafından
Uzun zamandır cıkmadık enerji atamıyor sonra uyku yok diye oturuyo☺☺ park dönüşü ağlıyo yere atıyor kendini park olmasa da kapı önünde dolanır
+1 oy
(5,212 puan) tarafından

Sigaralara gören ben :Dkahvemi içtim akşama çorba kabak yemeği var birde patates salatası yapacam tamam kardeşimi hastaneye götüreceğim kahvemide içtim birde dışarda içerim tamam :D

(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah

Çocuklar la çıkamıyorum eşimin is yeride bu sefer Uzak 40 dakika sürüyor o yüzden stoklu gidiyoruz 2 bebeyle çıkıp alamam kimseden istemeyim diye 2 e günde bir 4.5 paket alıyor dursun diyor
+1 oy
(3,489 puan) tarafından
Tabi canım yorma kendini, işi yap yap ertesi gün gene aynı lohusasın sen azcık dinlen genele yay işlerini valla hergun de ev silsek süpürsek gene aynı. Daha yemek fikrim yok aksama kadar düşünecem bakalım evde temizlenecek aboo :)
(4,567 puan) tarafından
Bitmiyor temizlik yarın evdesin diye biliyorum yarın yaparsın
+1 oy
(1,076 puan) tarafından
afiyet olsun cnm evi temizliyorum oğlanı dıları çıkartıcam

kız benimde kaçgündür cnm sigara istiyo 

içmryen biriyim ama neden istiyo anlamadım khhjjj
(4,567 puan) tarafından
Sakın sakın dikkat et kafanı başka yerlere yor ben ne güzel bırakmıştım gebelikte doğumdan sonra bi gece oğlum yoğun bakım da fenalaştı aradılar gittik bahçede yanımdaki abla içiyordu o sinirle üzüntüyle ictim devami geldi
(1,076 puan) tarafından
başkayan zaten derdiyle başlıyo cnm keyfinden içen daha raslamadım :)
+1 oy
(133 puan) tarafından
Afiyet olsun canım çocukları uyutnaya çalışıyorum misafir gelecekmiş haberim yok ne yapacağım nereden basliyacagi.bilmiyom evede yeni geldim
(4,567 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
+1 oy
(1,120 puan) tarafından
Afyet olsun cnm birşey sorcam sen sigra iciyormusun bazen denk geliyorum görüyorum o yüzden sordum evde bebek varya bende bebişi uytum grip olmuş gözü sulanıyor bitanesi burnu akıyor ev işleri beni bekler yemeğim var Allh'dan çorba yaparım salata 
(4,567 puan) tarafından
EVET içiyorum canim ama evin içinde içmiyorum içirmiyorumda balkona masa sandalye atmışım orda keyif yapıyorum
(1,120 puan) tarafından
Benim eşimde sigara içtiği dönemler'de hep balkonda camı açıp öyle içerdi evde de içmezdi.. peki emzirmeye bı etkisi olmuyor'mu cnm süte etkisi falan..
+1 oy
(1,505 puan) tarafından
Aleyküm selam canım afiyet olsun.evi süpürdüm azcık toz aldım derken arkadaşımı bekliyorum bende. Galiba beklerken bi kahve bende icecem ;) aksama yemek yapmayacam. Gün tabağı bugün yeter bize.
(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah
0 oy
(5,091 puan) tarafından
Evi temizledim markete gittim sonra ekmek aldım az parka götürdüm bebelri şimdi eve girdik biseyler yesinler sonra kahve yaparım fırına yemek atarım corbam var yeter bugünlük ...afiyet olsun ❤️ 
(4,567 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️ ☺️

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 711 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 368 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,567 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 528 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 479 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,567 puan) tarafından soruldu

410,946 soru

12,366,636 cevap

42,072 kullanıcı

Kategoriler

...