Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi akşama yemek neler yapacaksınız
İşlerim bitmedi çocuklar uyumusken bi kahve keyfi yapayım istedim Güneş kaymadan
Akşama da az tarhana çorbası var
Pırasa yemeği yaptim
eğer üşenmezsem eşimin gelmesine yakın da makarna yapicam bugün kendimi yormama kararı aldım
Hafsaaa iyiyim şükür canım sen nasılsın çok fazla giremiyorum artık uygulamaya koptum iyice ☺️
Sevda fotoyu büyütmedim canım direk bakar bakmaz gözüm ona çarptı tabak çanak ilgi alanım olunca gözüm anında görüyor ☺️
Allah iyilik versin ❤️ iyiyim bende şükür aynı. Evet fark ettim göremiyorum seni çok
Tavuk çorbası
Yesil fasulye
Yoğurt, mısır Ekmeği
Diyetteyim yeşil çay içiyorum canim, birazdan oğlumla parka gideriz hava güzel değerlendirelim bu havayı dedim afiyet olsun bence de yorma kendini dinlen canim
Bizde yine zabaan köründe kalktık. Akşam yemeğini yaptım. Bide bişeyler hazırladım kek meyve kuruyemiş falan koydum çanta yaptım hava güzel dışarı çıkarız kız uyanınca Özel sipariş vardı oğlumdan sulu köfte yoğurt çorbası yap dedi
Sigaralara gören ben kahvemi içtim akşama çorba kabak yemeği var birde patates salatası yapacam tamam kardeşimi hastaneye götüreceğim kahvemide içtim birde dışarda içerim tamam
410,946 soru
12,366,644 cevap
42,072 kullanıcı