+2 oy
751 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar eşimin genel sorunu paraya değer vermeme basta soyliyim ben ne dersemde alir mesela iş yeri yürüme mesafesi ile 5 dk civari her gun araba ile gider iş yerinde ortak okey takımları var kendisine özel okey  aldi büyük en kalitelisi 800 tl civari bana göre gereksiz mesela ilçedeyiz biz yakin berberi beğenmez merkezdekine gider aşırı kıyafet harcaması var aylik 3bin civari sigara masrafı bırakcam der yarım içer atar ben birikim yapmaya çalışırım indirim kovalarım kiraciyiz para biriktirelim derim hep ben idare ederim bıktım artık napabilirim arkadaşları bisey alsın buda lazim der hep kendisine alir 

27 Cevaplar

0 oy
önce (1,581 puan) tarafından
Benim esimde servisi olan ise araba ile gdiiyordu.  Borclari btince simdi gerekli gereksiz  aliyor sonrada ay sonuna kalmadi diyor. Benim kendj maasim var once ev ihtiyaclati sonra cocuk sonra kendim geliyorum. Herseyi indirimde ve fiyat karsilastirmasi yaparak aliyorum. 
-Reklam-
0 oy
önce (6,189 puan) tarafından
gunluk yasiyir ileriyi dusunmuyor iste varsa yiyo yoksa ac kalacak. gelecege dair evirip cevirmen lazim

esini
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Benimkide cebini bilmezdi bende araba aldırıp borca soktum çok iyi oldu kendine don alacak para bırakmadım 
0 oy
önce (181 puan) tarafından
Benim eşimde öyle kendisine değil de yiyecek kısmından çocukların ihityaö kısmından hiç bir şekilde kısmaz. Diyorum çocuğun her istediğini her değini alıyorsun böyle yapma doyumsuz olacak değer bilmiycrk olsun biz gördük mü sanki o nlar görsün diyor. Köyde oturdupumuzdan merkeze her geldiğimizde baba ben acıktım köfte istiyorum sucuk istiyorum ciğer istiyorum diyor direk hop oraya. Hiç yok lafı yok yani. Bi oyuncak istiyor en güzelinden kıyafet de onun cabası yani. Kendisine bana marka alır ama uzun zaman giyerix knedimize sık sık kıyafet almayız canım 
0 oy
önce (445 puan) tarafından
Benim eşimde aynı, hem parayı sevmez hemde ihtiyaç olunca kendi ailesinden isteyemez. Bizimkiler den isterim ben.  
0 oy
önce (25 puan) tarafından
Sen de öyle ol sen de kendini al sen de giyin Sen de lüksüne düşkün ol sen böyle çok kısıtladığın için zaten eşin çok rahat davranıyor Sen de bir kendine bak her şeyini al en güzelini al bak bakalım nasıl kemerleri sıkalım diyecek sana
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Hahahhaha okurken gülümsedim Aynı benim eşim lüksün den ödün vermez bizede harcar Allah var yapısında var ne yapalım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 349 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
25 cevap 1,048 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,872 soru

12,364,141 cevap

41,811 kullanıcı

Kategoriler

...