+1 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar kocamla çok kötü kavga ettim kaynanamgille altlı üstlü oturuyoruz dulex ev aşağıya misafir geldi inmedim assiya hastaydim eşim isteydi sonra geldi kavga kıyamet sen niye inmiyosun amcamlar gözümün içine bakiyo bilmem ne kaynanam doldurup yukarıya göndermiş bağırdı çağırdı birsürü şey soyledi napicam ben ya bunlarla yaşamak ostemiyorum  

9 Cevaplar

+1 oy
(3,510 puan) tarafından
Kız çıkıp bir merhaba hoş geldiniz nasılsın demek 

Kölelik değildir 

Gene geç odana Uzan 

Ne bileyim sonuçta aynı evdesin

Bunların önüne geçebilmek için ayrı evde oturmak şart 
(4,137 puan) tarafından
Yani bı hoşgeldin diyip ay bende çok hastayım basım çatlıyor vs gidebilirdin geri istemiyor olabilirsin ama bu kadarcikda yaoacaktin canım
-Reklam-
+1 oy
(3,115 puan) tarafından
Aynı evde yaşamak zorunda değilsin tabiki keşke baştan kabul etmeseydin kavga çıkarmak için basit numaralar ağırlamak zorunda da değil hasta değilde keyfi de yapmak zorunda değil ki kadının valla kimse kusura bakmasın kimse hiç bir şeye mecbur değil..
+1 oy
(18,386 puan) tarafından
Aklıma kaynanam hem yaşıyor hem de benimle yaşıyor diyen Yıldız repliği geldi.

Bir kaynananın yaşamasından kötü bir şey varsa o da gelinle yaşamasıdır Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
(7,832 puan) tarafından
Arada merdiven var mı yani dubleksi boldunuz mü yoksa bir ev mi eğer öyleyse ayıp olmuş hosgrldiniz diyip odana geçerdin yine 
(51 puan) tarafından
Var ama bunu yapmaya hakkı varmı sence busekilde bağırmaya ben onlarin koelei değilim zaten annesiyle babasıyla yaşıyorum bide üstelik onların missfirleri
0 oy
(637 puan) tarafından
Giriş kapınız birse haksizsin. Sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz bı hosgeldin deyip odana gecebilirdin. Ki onlarda hasta oldugunu görürdü. Ama kapınız ayrı ise kocana ve kaynanana hasta olduğunu inemedigini izah etmelisin. 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Dublex ev de olsa aynı evde yaşıyorsanız tabiki en azından bir girip hoş geldiniz denemeniz gerek. Kendi yetişkin çocuğunuz böyle yapsa ona da kızarız bir misafir gör sonra geç odana deriz yani
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Sizi hatırladım nicininzden ama siz sürekli tartışma var diyorsunuz birde çocuk istiyorsunuz:( dikkat edin bu sorunları halletmeden bence çocuk zor sizin 
(51 puan) tarafından
Sorunlar biz ayrı eve cikmayana kadar zor biraz çünkü aileci eşim evlendigini kabullenemiyo bir yandanda çocuk istiyo napicagimi gerçekten bilmiyorum bir kafesin icerisende gibiyim Rabbimden başka signacak kimsem yok aileme anlatamıyorum üzülürler diye
0 oy
(1,504 puan) tarafından
Hiçbir şeye mecbur değilsin. Ya kocanı boşa ya da o evden ayrıl. Biz yeni evliyken kaynana bizi iftara çağırmıştı, kendi erkek kardeşi de gelecekmiş, ben de senin gibi rahatsızdım yatıyordum evde. Eşim de anasını aradı, rahatsız olduğumu söyledi. Halden anlamayan kaynana bozuntusunun sesi telefon hoparlörde olmadığı halde nasıl da gür geliyor. "Kalk gidiyoz de, tut kolundan getir" gibi çirkin şeyler söyledi. Sinirden ağlamaya başladım. Bir insan hiç mi halden anlamaz. Geçmiş olsun oğlum, yapabileceğimiz bir şey var mı demek yerine, oğlunu dolduruyor. Karnımda da torununu taşıyordum bu arada.. Asla acımazlar.. 

Bir keresinde de kan vermiştim yeni hamileyim. Kahvaltıya çağırdı kaynana hazretleri. Başım dönüyor uzanmam lazım dedim. "Gelin yatar mı" diyip duruyor. Şaka yapıyor sandım, baktım ciddi ciddi söylüyor. Ben nereye düştüm böyle dedim. Başım dönüyor düşüp kalsam umrunda olmayacak kadının. 
(18,386 puan) tarafından
Sonuç ne oldu merak ettim eşin ne dedi gitmediniz inşallah
(51 puan) tarafından
Benimkiler de böyle fırsatını buldularmı dolduruşa geçerler hiç vakit kaybetmezler halden anlamzlar ama kendi kızları olsa elbebek çünkü ben gelinim kafa zihniyet bu kocamda onların kafasında srf amcası padisahda olsa gelip bana bagıramaz kim olursa olsun ya
önce (1,504 puan) tarafından
Yok canım gider miyim gitmedim tabii ki. Kaynanaya da msj attım. Bi daha evine gelmiycem nedeni bu konuşma dedim. Geldi özür diledi. Ben seni çok seviyorum dedi. İnanmadım ama yaşlı kadın ayağıma gelip özür dileyince arada gidip gelmeye devam ettim. Hala mesafeliyimdir ama.
önce (18,386 puan) tarafından
+1
Oh iyi etmişsin
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Birlik oturuyorsan bunlara katlanmalısın canım yada baştan kabul etmicektin ettiysen de sonuçta misafir gelmiş hoşgeldiniz diyip yarım saat oturup ben biraz hastayım kendinize iyi bakın deyip ordan ayrılabilirdin mesela. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır bunu unutma 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 458 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 581 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 906 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.