+2 oy
594 göst.
önce Diğer kategorisinde (691 puan) tarafından
Hadi gecenin sorusu olsun buraya nasıl geldiniz kızlar? 

Ben hamileligimin 9. Haftası düşük riskiyle geldim. Hicbirsey bilmeden tecrubeli annelerden destek almak için. Çok zor bir hamileliğin son evresinde erken doğum riski derken bebegimi saglikla 40+3te kucağıma aldım suan 4.5 aylık bebegimle aranizdayim :) sizler nasil geldiniz ? 

Bu arada iyiki varsınız:)

45 Cevaplar

0 oy
önce (691 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepimizin ayrı ayrı hamilelik, dogum, hayat hikayesi var. Kimimiz benzer şeyler yaşamışız, kimimiz çok farklı. Ortak bir noktamız var, birbirimize yardımcı olmak. Güzel insanlar iyiki var :)
-Reklam-
+6 oy
önce (208 puan) tarafından
Bir hamilelik meselesi... :)
önce (13,857 puan) tarafından
Bilmez miyiz Aybars paşamın öyküsü♥️
Aynen öyle:)
önce (208 puan) tarafından
Adam oldu adam :D
+3 oy
önce (18,356 puan) tarafından
Gebelik bölümünde anlık paylaşımları sohbet bölümüne yazın diye linçleniyordu 
Evet konu dışı olunca buraya gonderiyolar :)
+2 oy
önce (165 puan) tarafından
İlk kizima hamileyken indirdim,hamilelk yerde takiliyordum sonra burayi farkettim kopamadim 5 yil bitiyor
Evet evet eskilerdenimben
önce (51,774 puan) tarafından
kimdin eskilerden
önce (8,260 puan) tarafından
Su misali :D
İkboşum ask olsun merve ben
önce (51,774 puan) tarafından
Merve ya ☺️
+2 oy
Sağlıcakla büyüsün

Gebelik bölümünü kullanıyordum kızıma hamileyken iki aylıkken pişik oldu o zaman keşfetmiştim burayı
Cok tesekkur ederim :) simdi ne kadar oldu
Kizim iki buçuk yaşında oğlum bire girdi çok şükür
+2 oy
önce (2,982 puan) tarafından
Ben hamilelik tarafında bir soru sormuştum ordan bir arkadaş burayı söyledi konuyu diğer tarafta anlat demişti yinede anlamadım,sonra uygulamada gezinirken burayı tesadüfen buldum şaşırdım aaa böyle biryerdemi varmış dedim,sonra o arkadaşın ne dediğini anlamış oldum :))))
Bidahada cikamadiniz :) cok sey katiyor farkinda olmadan
önce (37 puan) tarafından
Gebelik Takibini indirmiştim doğumdan sonra
Bebek Bakımından devam edeyim dedim.Buradan çok şey öğrendim mesela bebeğimin bazı yaptığı sey'lerin normal, bazılarının doktorluk olduğunu;kolik bebek,meme reddi bronşit, kusma kaka rengi, kaka sayısı,salya gelmesi daha sayamadığım birsürü şey...Belki buradan okumasam evhamdan hastanelerden çıkamayacaktım.Çoğu şeyi doktorlar kadar bildiğim izlenimine kapilip bazen doktora bu buna sebep değil mi diyorum bu site yüzünden:⁠-⁠)
+2 oy
önce (402 puan) tarafından
Valla hamileliğimi öğrendiğim anda keşfettim uygulamayı ama hamileliğim o kadar bulantıli kötü gectiki telefona hiç bakamiyordum elime anlamıyordum. Yani tam anlamıyla doğumdan sonra keşfettik burayı gözüm açılınca :D 
+1 oy
önce (12 puan) tarafından
Ben gebeliğimin 7.haftasinda kanamam olduğu için soru sormak için geldim bebeğim 14aylik burdayım 
Masallah sağlıkla büyüsün:)
+1 oy
önce (1,455 puan) tarafından
Hamile olmak istiyordum actim .burda hamile oldugumu ogrendim artik kizimin iki yasi olacak
Oo masallah sizde baya eskilerden ozaman :)
+1 oy
önce (555 puan) tarafından
Hamile kalinca takip uygulamasi indirmistim sonra burayi kesfettim
Ayni benimde :)
+1 oy
önce (840 puan) tarafından
hamileliğimde başka şehire bir anda tayinimiz olmuştu bilmediğim bir şehir araştırmak istedim ordaki Anneleri buldum,gebeliğim riskliydi bunun için doktor arayışındaydım doktorumu buldum,geldiğim şehirle alakalı birçok bilgi verdiler o gün bugün çok faydasını gördüm iyiki indirmişim:)
Bende oyle diyorum en büyük destekcim oldu burası:)
+1 oy
önce (274 puan) tarafından
Oğluma hamileyken keşfettim önce hamilelik bölümünde takılıyordum sonradan buraya takıldım başta yazmıyordum ama sürekli takip ediyordum şimdi yazmaya da başladım 
Maşallah ne kadarlik oldu oglan
önce (274 puan) tarafından
15 aylık oldu:)
+1 oy
önce (4,539 puan) tarafından

5 yil oldu inan hatırlamıyorum 

Ooo sizde baya eskilerden :)
+1 oy
önce (1,505 puan) tarafından

Hamile olduğumu öğrenince arkadaşım kendi kullandığı uygulama linkini atmıştı o başka bi uygulamaydı tabi.Ama orda sadece bebek gelişiminin en fazla üç gün önce ve sonrasını görüyorsun bide aşırı reklam var öyle olunca bunu da kullanmaya başladım 

Önce sadece hamile yerindeyim baktım postlar kapanıyor sohbet yerine yazın gibisinden öyle fark ettim bi baktım biri çiğ köfteci dükkanı olan eşinin çalışanla aldattığını düşündüğü post o günden beri burdayım sırf meraktan :))

O arkadaş okuyorsa da inşallah mutludur iyidir hamileydi o da çünkü 
Evet burasi bagimlilik yapıyor bazen üzülüyoruz bazen seviniyoruz inşallah iyidir
+1 oy
önce tarafından
Bende 2.5 yıl önce 31 haftada doğum yaptım o yüzden geldim 
Oy kızımın adida gökçe:)
+1 oy
önce (4,286 puan) tarafından
Hamileyken geldim, gebelik bölümündeydim sonra burayı keşfettim oraya elvada dedim :)) ben 2021 de buradaydim çocuk doğunca vakit olmadı sildim tekrar geldim :))
Bağimlilik yapiyor :)
önce (4,286 puan) tarafından
Evett ozellikle aksiyon olduğu günler daha fena :)
+1 oy
önce (8,821 puan) tarafından
Ben ilk gebelik takibi arıyodum sonradan burayıda öğrendim güzel burasıda bazen kötü yorumlar oluyo artık cok soru sormucem artık
YA bazısı gerçekten sirf elestirmeye geliyor ama yinede guzel insanlar var keyifli:)
önce (8,821 puan) tarafından
Aynen hayırlısı yorumdan yoruma yazarım
+1 oy
önce (153 puan) tarafından
İlk kızımda gebelik bölümünden geldim tesadüfen burayı farkettim 2022 den beri burdayim
Oo sizinde baya olmus :)
önce (153 puan) tarafından
Evt ama sorsan kimseyi tanımıyorum  daha çok okuyup geçiyorum
+1 oy
önce (53 puan) tarafından
Kizima hamileliyimin ilk haftalarindan kullaniyordum bu proqrami.ama son aylarimda anca fark etdim boyle bi ayricaliginin oldugunu.bilseydim daha onceden kullanirdim.burasi baska bi dunya gibi.kac yildir kullandigim profilimi telefonumu deyisdiriken sifremi unutmamla bi kac aylik ara verdim.ama baktim olmuyor yeni bi profille yeniden buradayim:)
Bagimlilik yapiyor gercekten :)
+1 oy
önce (4,978 puan) tarafından

Bir doğum meselesi diyim bende :D çünkü doğumdan sonra sohbet kısmını keşfettim 

Sonrada cikamiyor insan :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 636 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 378 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,033 göst.
11 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,995 cevap

41,325 kullanıcı

Kategoriler

...