+3 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (764 puan) tarafından
Hadi gecenin sorusu olsun buraya nasıl geldiniz kızlar? 

Ben hamileligimin 9. Haftası düşük riskiyle geldim. Hicbirsey bilmeden tecrubeli annelerden destek almak için. Çok zor bir hamileliğin son evresinde erken doğum riski derken bebegimi saglikla 40+3te kucağıma aldım suan 4.5 aylık bebegimle aranizdayim :) sizler nasil geldiniz ? 

Bu arada iyiki varsınız:)

45 Cevaplar

+1 oy
(1,119 puan) tarafından
Oğlum Nisan'da 4 yaşına girecek. Ona hamileliğim sırasında hamileliği takip etmek için indirdim uygulamayı. Sonra hamilelik soru köşesini daha sonra da burayı keşfettim. Ama süreklilik sağlayamadım. Gebeliklerim sonlanınca ilgimi de kaybedip girmez oldum buraya veya uygulamayı sildim. Şimdi 3. Hamilelikten devam :)
(764 puan) tarafından
Saglikla kucaginiza alin insallah :)
(1,119 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(29,398 puan) tarafından

Yani hamilelik olduğu için uygulamayı indirdim sonra kendimi burada buldum:P

(764 puan) tarafından
Bende oyle :)
+1 oy
(87 puan) tarafından
Vallah cnm bende hamilelik gün gün gebelik indirmiştim haftam tamamlandı uygulamada sadece bu uygulama geldi üstüne onderdi bende indirdim baktım burdayim^_^
+1 oy
(327 puan) tarafından
Gebeliğin ilk haftaları daha kalp atışını dinlemeden böyle nokta kadAr bı kanama olmuştu korkuyla hemen post açıp buraya sormuştum geliş o geliş 4 yıl oldu oğlum kocaman oldu kardesi bile oldu :)
+1 oy
(39 puan) tarafından
Hamileyken başlayıp orda soru soranlara sohbet dişı yere sorun deyip duruyolar bende neresi burası Allah Allah deyip bulamadım uzun bir süre sonra deneye deneye sonunda girdim ve çıkamadım
+1 oy
(51,904 puan) tarafından
hamile oldugumu ogrenince iki program yuklemistim buranin sohbet kismindan haberim yoktu digerinin sohbet kısmını kullaniyordum hastane cantasi hazirlarken uygulamada ararken tesadufen görmüştüm hamile soru cevap kismina uye oldum hemen sonra burasi acildi buraya uye oldum ama aktif değildim. diger uygulamaya sapiklar dadandi sohbet kısmı kapandı benim kizimda uykusunda kıvranıyordu refluden gazdan basinda beklerken vakit gecirmek icin aktif oldum burda ☺️ eski hesabımi sildirdim haftasina döndüm ☺️ 
+1 oy
(382 puan) tarafından
İlk gebeliğimde geldim doğumdan sonra telefon değiştirdim bulamadım bu uygulamayı apple da şimdi ikinci hamileliğim şansıma uygulama artık yükleyebiliyoruz tekrar bıradayım
+1 oy
(3,322 puan) tarafından

Sen buralara nireden geldiin. Seni yaradan datlı yaratmış. Seni yaradana kurban :D<3

(764 puan) tarafından
Hahaahaha :D
+1 oy
(944 puan) tarafından
3 sene önce kızımın hamileliği ni öğrendiğimde keşfettim gebelik bölümünü 2 senedirde burayı keşfettim başka hesabım vardı sildim sonra bu hesapla devam ettim o arada oğluma hamile kaldım 1 sene öncede ona dogum yaptım , 2 gebeliğimdede buradaydım.
+1 oy
(4,362 puan) tarafından
Yere 2018 de İlk oğluma hamile iken gebelik uygulamasını indirmiştim sonra sohbet bölümünü keşfettim o zamanlar hesap açmamıştım aktif değildim ama soruları okurdum 

☺️ Hesabı ikinci oğluma hamile iken açtım 2022 de 
+1 oy
(236 puan) tarafından
Ben yaklaşık 4 senedir burdayım oğluma 2 aylıkken Bebek bakımında Soru sormuştum buraya yönlendirmisti ama tabi bilmiyordum Sonra Buraya alıştım bana iyi gelmişti ya komik sorular güzel sohbetler oluyordu ve Daha haylada burdayım:)) bu arada tanıştıgimida memnun oldum sjsjs:D
+1 oy
(14,892 puan) tarafından
2019 da kızıma hamileyken keşfettim kayıt yapmadan baya bir okudum sürekli :) sonra hesap açtım sildin tekrar bu hesapla geldim ama çok uzun süreli kapatmadım hesabımı 
+1 oy
(635 puan) tarafından
2 inci çocuk istemeye başladım her ay test yapıyorum kuruma çizgisi ile umutlanip buraya soruyorum sonrada hamile oldum doğum yaptım hala kullaniyorum
+1 oy
(4,351 puan) tarafından
Hamileligimin basinda indirdim gebe soru cevapa soruyordum bir seyler hep. En son geldi dogum vakti. Sorunca kimse cevaplamiyordu. Bende buraya sordum öylesine 
+1 oy
(1,266 puan) tarafından
2017 keşfettim burayı kızım doğdu sildim bu programı sohbet bölümün var olduğunu bilmiyordum daha sonra öğrendim. Gebe kalmadan önce tekrar yükledim 2023 
(1,266 puan) tarafından
Hatta 2021 indirimisim tekrar
+1 oy
(4,266 puan) tarafından
2019da hamile kalıp 2023 te burayı keşfetmek sence nasıl :D birez geç oldu ama anladım haahhaha
+1 oy
(5,224 puan) tarafından
Gün gün gebelik indirmistim onliye soru cevap vardı bı baktım burdayım 2yil oldu peeeh zamn nasıl gidiyo yarın oğlumun doğum günü 
+1 oy
(1,235 puan) tarafından

Bende düşük riski yaşadım lekelenme ve kanamalar olduğunda buraya sormuştum o şekilde keşfettim :)

+1 oy
(2,635 puan) tarafından
Hamileyken gebe soru cevap bölümünde hep bahsediyorlardı sohbet bölümüne sor falan diye bende hep bulmaya çalışıyordum orası neresi diye en son sordum burayı tarif ettiler geldim bir daha gidemedim  nerdeyse 2 yıldır burdayım 
+1 oy
tarafından

Herkes hamileyken keşfetmiş 

Bende hamileyken başka uygulama kullandım.  Bebek doğunca keşfettim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 640 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 378 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,033 göst.
11 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

411,393 soru

12,383,587 cevap

43,377 kullanıcı

Kategoriler

...