+1 oy
725 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Lütfen kalbim duracak bu yılan mi solucan ne yılan demeniz umuyorum çünkü bu çocuklarımın kullandığı klozet up up uzun hareket eden birşey solucansa bu kadar uzun solucan çocuklarımdan mi düştü yeminle aklım beynim soklandi gbi

26 Cevaplar

0 oy
önce (1,738 puan) tarafından
Resim yokki canım 
önce (3,102 puan) tarafından
Atmm bk lütfen sabahı Zor ederim uyuyamamki ben
Parazit bu parazit çocuklardan düşmüştür kesin
Ama up uzun birşey yani çok uzun hareket de ediyor bunun gbi daha var mıdır ay yarın haftasinu nasıl uapcm ben kocm da öküz gbi uyudu bakmadı bile nasıl yapcm
-Reklam-
0 oy
önce (163 puan) tarafından
Görünmüyor ki
Attm smdi
0 oy
önce (665 puan) tarafından
Resim yok kuzum
Atmm smdi
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Fotoğraf yok canm
Attm mm smdi
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Bence yilan yavrusu
Ya yılandan çok korkarım fotoğraflarına bile bakamam ama çocuklarımdan bunun gbi birseyin olması daha urkutu geliyor bana
0 oy
önce (665 puan) tarafından
Solucan bu canim
Emin misn ama çok uzun bunlardan daha var mıdır kafam durdu
0 oy
Ay parazit bu çocuklardan düşmüş olabilir
Evet böyle up uzun olabiliyor maalesef haftaiçi doktora mutlaka götür bu resmi doktora göster muhtemelen parazit için zaten ilaç verecektir
Yani böyle uzun parazit olur mu ben hep tırnak kadar düşünürdüm bunu görünce nevrim döndü inan yılandan korkmama rağmen yılan olsun bu çocuklarımdan düşmüş olmasn ddm
Yok canım ne tırnak kadarı böyle up uzun olabiliyo bunun daha uzunları bile var
Bir çözümü var mı çok korkuyorum sağlığına tehlikeli mi çok uzun ya
Çocugun gelişimi için sıkıntı oluyor karın ağrısı yapıyor kilo aldırmıyor vs kesin götür Dr a pazartesi canım
0 oy
Bu kadar büyük solucan görmedim hiç  ama googleden baktım böyle varmış solucan buyuk
Allah Allah o zmn için rahat etsin istiyorsan yarn acilden giriş yaptır varsa öyle bsey dahada olablir belli olmaz hiç inşallah da olmaz öyle bsey çok büyük bacım bu
Canım ama klozettem de çıkması mumkun değil alt katım kaynabbam kullanmıyor ta üçüncü kattan burayada gelmezki çocuklarım kullaniyor büyük kızım aklıma geliyor bilmiyorum
Ha işte yarisida fotoda yok uzun bu çok eğer varsa cocukda ya daha çok varsa psikolojm bozuldu dedignz gbi yarın acile gittym
İnsallah öyle bsey olmaz çocuklarda yaa bı hit bakalm kafan böyle rahat olmaz nasl olur ki böyle bsey çocukda anlam veremedim yaa
Gidecem bir sabah olsun
0 oy
önce (524 puan) tarafından
Haraketten anlasilo hilansa hizli haraket eder ama solucan vibi duruyo
Yavaş ediyor ama iince çok uzun solucansa brsey olur mu
0 oy
önce (7,441 puan) tarafından
Canım bu parazit acilen çocuğunu Dr götür kardeşi varsa gece özellikle baskasinada bulasabiliyor diye biliyorum ayrı yatır yan yana yatmasinlar 
Canım ucusude yan yana yatıyor ya onu geçtim evde bebek var küçük
önce (7,441 puan) tarafından
Diğerlerinde olma ihtimali yüksek canım sen bı Dr soyle hepsi bir kullansin ilaç verir bebeğine dikkat et bezinde fark edersin aç karnına çiğ kabak çekirdeği yedir oda döker bak
0 oy
önce (2,402 puan) tarafından
Bağırsak solucani devamı vardır bunun kuzenin bor top kusmustu küçükken doktora götür hepsini ilaç versin
Goturcem ama şuan bunun çocuklarımın içinde olablme ihtimali beni uyutmaz sabahaa kadar geçer mi sizce
önce (19,985 puan) tarafından
Kız sabaha kadar ne geçecek. O bı günde o hale gelmedi ki. Gitmen lazim doktora. Hemen geçen bişey değil. Benim oğlan da totosunu kasiyip duruyo . Bizde de yoktur inşallah böyle bişey. Gozlemliycem bakalım binkac gun daha. Devam ederse götürürüm doktora
Ya korkudan nasıl yazmsmsm bilmiyorum yani tedavi ile geçer mi demek istedim ya parazit olabilir normal ama bu yarım kol kadar uzun diye çok korkuyorm
önce (19,985 puan) tarafından
Geçer geçer. Annemde 1 metre varmış . Doktor öyle demis. Geçmiş şükür
0 oy
önce (348 puan) tarafından
Merak edip baktım da bağırsak paraziti aynen böyle ya. Ben bile korktum valla. 
Ya valla yılan olmasını bile istedim nasl olcak bilmiyorum
0 oy
önce (2,576 puan) tarafından
O klozetin içi kan mı yoksa pislik mi anlamadım çocuğunuz yapmış olsa fark edip size gelip gösterirdi diye düşünüyorum ayrıca bu parazit çocugunuz kakasını yaptıktan sonra sifonu çekmedi mi çekmiş olsa nasıl geri gelsin parazit? 
Canım yaptıktan sonra suyu tam basmamislar normalde ben gidip basıp klozet temizliğini yapiyorm o sıra gördüm yani süratli basamiyorlar diye kiri kalıyor ki buda gitmemiştir büyük igtimal
0 oy
önce (29,260 puan) tarafından

İlk defa görüyorum parazit diyenler var bu kadar uzun olurmu bilmiyorum ama harketli ise sıkıntı yinede tebdir amaçlı Dr götür çocuğu hangisi kullandiysa klozeti 

önce (956 puan) tarafından
Bunlardan daha uzun ve kalınları bile var canım ☺️
önce (29,260 puan) tarafından
Rabbim korusun ya
0 oy
önce (2,112 puan) tarafından
Parazit olsa bile korkma canım, küçükken bizde de olmuştu sanki doktor bütün ailenin üyeleri içsin demişti anne babada dahil,bebek var diyorsun onu bilemiyorum doktora git yarın sen.
Bu çok uzun diye korkuyorum ya yoksa hani olabilecek brsey
0 oy
Canım bu parazit , çocuğu doktora götürmen lazım, Allah korusun kilo alımına gelişime engel bir durum sakın aksatma
0 oy
önce (43 puan) tarafından
Bu parazit insandanda boylesi bi parazit dusmez borulardan gelmisdir bolca suyla ve deterjanla yika korkulacak bisey yok.yilan yavrusu yazmis biri alakasi yok bence
Bence hiç denk gelmediniz, bundan daha beterleri var, bunlardan sürüyle tek bir kişiden çıktığı bile olmuştur çok ameliyat videosu izledim bununla alakalı ☺️
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Şunu soyleyeyim dışarı çıkacak kadar çok olan parazit midede şişlik kusma karında gaz ağrı mige bulantısı bağırsakta tıkanıklık gibi şeylerle belirti gösterir makatta kaşıntı vs vs yani çocuklarınızda hicbiri yoksa onlardan düşmüş olmayabilir canlı parazit büyükse özellikle kolay kolay düşmez ilaçla ölünce dökülürler kardesimde vardı ordan biliyorum onunkiler şerit şeklinde uzun uzun kaç metre çıktı hatırlamıyorum çok fazlaydı ve belirtileri hepsi vardı. 

Geçenlerde benim banyodan da bunun aynısı solucan çıktı inceydi böyle renkteydi lagimdan geldi kapağı açıktı küvetin bizden düşmedi eminim klozette değildi çünkü öyle birşey de olabilir .

Ayrıca böyle birşey varsa da korkma ilacı var döküyor hayatı bı tehlikesi yok ciddi boyutlarda birşey olsa belirti verirdi emin ol 
İçime su serptiniz bu saat oldu uyuyamadm kardesinizn ki de böyle uzun muydu ne kullandı ALLAH razı olsun aklım durmuş gbiydi ya birşey olursa bu kadar uzun nevrim döndü benim ya
önce (37 puan) tarafından
Beyaz spagetti makarna gibi şerit halinde çok çok uzunlardi  böyle değillerdi
0 oy
önce (497 puan) tarafından
Canım yarın buraya son durumu yazar mısın çok merak ettim inşallah çocuklar temizdir de o giderden tepkis bi su solucanidir 

Canım son durum ne netleşti mi noldu ? 

Tahliller yapıldı ultrason için gün aldık önümüzdeki haftaya doktor ultason günü gelin dedi kan sonuçlarında o zmn bakcm ama bu doktor da olabiliyormus böyle uzun hatta başka bir isim söyledi parazattiten hariç bir metre bile varmış ilaçla atsnda varmış ameliyat olanda

Ay inşallah ilacla pit pit döksün inşallah ya Allah yardımcınız olsun canım hızlıca geçsin inşallah 

Amin inşallah çok sağolun çok tşk ederim 🥰🥰

Rica ederim canım hayırlı akşamlar ❤️

0 oy
önce (6,028 puan) tarafından
Giderden gelmiş olmasın çok uzun bir çocuktan bukadr çikarmi hani kurtçuk anladım da byle bişey ilkez görüyorum 
Alt kat klozet kullanmıyor gidersen gekir mu hic
önce (6,028 puan) tarafından
Onların kullanması degl gider borularında gelir çocuğun kaç yaşında popom.kasiniyor agryor dyormu.hic

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 388 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 533 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraalmila (130 puan) tarafından soruldu

410,440 soru

12,344,963 cevap

39,988 kullanıcı

Kategoriler

...