+3 oy
649 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

....

...

..

32 Cevaplar

+18 oy
önce (131 puan) tarafından
Hiç aldatilmadim yalnız böyle büyük büyük konuşmaları sevmem herkes hata yapabilir ha birde Allah bilir belki ruhum bile duymamıştır konu erkekse ben babama bile güvenmiyorum eşim yapmaz diyemem herkesin karakter meselesi 
önce (510 puan) tarafından
+3
Bu yoruma katılıyorum
+2
Herşeyi gözeten sadece Allah'tır yapmak isteyen gozuylede zina eder . İhanet sadece fiziksel birşey değil kör kötük eşim asla yapmaz demek büyük cesaret benim için düşmez kalkmaz Allah demişler boşa değil herkes nefsiyle imtihan olup iradesi olmayabilir ben herşeye ihtimal veriyorum sadece hayat başıma en kötüsü geldiğinde dünyanın başıma yıkılmasını engellemiş oluyorum aslında
önce (8,032 puan) tarafından
Hay ağzını öpeyim  :)
Tam içimdekileri yazmışsın yazmama gerek kalmadı  :D
Canımsın ❤️
önce (8,032 puan) tarafından
❤❤❤❤❤              
-Reklam-
+7 oy
önce (3,731 puan) tarafından
Aldatılan kadın cikipta buraya ben aldatildim demez kolay kolay. Bunu hic bir kadin gururuna sigdiramaz ki zaten cok zor bir sey.

Ben aldatilmadim. Esimi seviyorumda. Ama o "güveniyorum "kelimesini asla demem. 

Hic bir erkege güven yoktur. 
+6 oy
önce (231 puan) tarafından
Aldatmadı ama ben eşime çok güveniyorum diyemem büyükten konuşmam 
+6 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Benim kemalim yapmaz:D

Şaka bir yandan rabbim şaşirtmasin kadın olsun erkek olsun rabbim hiç kimseye böyle dertler sıkıntılar vermesin yapmaz demem yapar mı yapar düşmez kalkmaz bir Allah'tır şuana kadar bir şeyini görmedim hamdolsun rabbim şeytana uydurmasin asla büyük konuşmam 

+6 oy
önce (1,002 puan) tarafından
Babama bile güvenmem. Sadakate inanırım sadece. Sevgi varsa zaten sadakat vardır 
+5 oy
önce (4,677 puan) tarafından

Bilmem erkeklere güven olur mu acaba :D

+4 oy
önce (8,061 puan) tarafından

Güveniyorum. Benden başkasına bakmaz ......

+4 oy
önce (20 puan) tarafından
Aldatılma konusu çok hassas bir konu. En yakınımda (babamda) şahit olmuştum 13 yaşındayken. Her insan aynı değildir kanaatinde oldum bu zamana kadar. Güvendiğim başka birinin aldattığını da hayatımdan çıktıktan sonra öğrendim. Sinyallerini veriyormuş da ben inanmak istememişim onu sonradan anladım. Umrumda oldu mu asla olmadı. Sadece bu kadar belli ederken kendi kendime inkar ettiğim için kızdım kendime. Allah'a şükrediyorum kurtulduğum için. Şimdi evliyim ben Allah'a güveniyorum sadece. İnsanız büyük konuşmak olmaz. Allah şaşırtmasın bizleri diyebilirim sadece 
+4 oy
önce (13,723 puan) tarafından
Aldatilmadim tabi bu aldatilmicam anlamına gelmez. Boşanma eşiğinden döndüm ama aldatma mevsuzu değil 
+4 oy
önce (2,926 puan) tarafından
Bu konuda babama bile güvenmem,erkek milleti yapar valla , şu anlık birşey yok,ama birkere google geçmişinde açık kadınlar gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü,ve ben bunu gece gördüm, adamı öyle bir sinirle uyandırdım ki adam cinlere düştü,tabi önce inkar etti sonra kabul etti, anasından emdiği sütü burnundan getirdim,her kavga ettiğimizde mutlaka bu konuyu açarım sürekli yüzüne vururum,yani ben varken helali dururken neden harama bakarsın,bilemiyorum ya Allah erkekleri bildiği gibi yapsın 
+3 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Bi kere sevgiliyken benden gizili İnstagram açmıştı onu yakaladım ama mesaj falan yoktu onun dışında bişeyini görmedim şüpheli bir hareketi de yok
+3 oy
önce (5,140 puan) tarafından
Güveniyorum.Büyük konusmayım ama tek sindiremeyecgm sey bu olabilir. 
+3 oy
önce (1,035 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kendisi zaten yıkılan bi ailenın evladı eğerki aldatırsa kendi çok üzülür hamdolsun 15 senelik evliyiz hiç öyle birşeyine denk gelmedim hiç bir kadın, böyle çirkin bir olayı yaşamamlalı
+3 oy
önce (3,389 puan) tarafından
Güvenmediğin kişiyle evlilik sürmez. Güveniyorum Allah doğru yoldan ayırmasın 
+3 oy
önce (76 puan) tarafından
Aldatma dı hiç benim eşim evden işe işten eve asla dışarı çıkmaz hafta sonu bazen bizi dışarı çıkartıyor bazen diyor um çık kendine dışarı çıkmıyor ama böyle daha güzel benle kızıma vakit ayırıyor annesi üst kata oraya bile gitmiyor:) 
+3 oy
önce (10 puan) tarafından
Başka kadınların yüzüne bile bakmaz o konuda güvenim sonsuz ama ilk eşiyle çocuk içinde olsa konuştuğunda bana ihanet etmiş oluyor sonuçta bi geçmişi var o kadınla konuşsan çocuk için bile beni aldatmış oluyorsun ona göre konuş bizde de var bi çocuk bi bardak su vermiyor bir kuruş para da vermiyor sende öyle olacaksın çocuk içinde olsa konuşmiceksin dedim ama ne fayda bi kaç ay daha beklicem hala davam ederse köye gidince babasına söylicem 
önce (17 puan) tarafından
Çocuk için ilk eşiyle konuşması doğal birşey bence senden gizli olmadığı müddetçe, ihanete girmiş olmaz zaten 2. Evlilik bunu göze alarak evleniyorsun cocugu varsa çocuk için katlanilmali ama sen bilirsin tabi
+2 oy
önce (18,234 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla hayır. aldatılsam affetmem. Zor toparlanırım ama hayatıma oğlumla devam ederim 
+2 oy
önce (5,352 puan) tarafından
Gözü kapali güvenirim asla beni aldatmaz   ben onun ilkiyim oda benim  
önce (63 puan) tarafından
Asla, Asla deme
Diyorum o kadar çok güveniyorum   eşime guvenmesem bu kadar net konuşmam cnm aldatan insan elinde telefon alır benim eşim eline telefon almaz dışarı hayatı hiç yok okuldan okula dışarı çıkar ne ara beni aldatacak arkdas çevresi fazla yok  
önce (63 puan) tarafından
Maşallah  canım Allah  daim etsin benim eşim de öyledir ama yine de asla yapmaz diyemiyorum 
 Amin inşallah cnm Senin şüphen var eşine karşı cnm  ama benim hiç olmaz 
+2 oy
önce (1,433 puan) tarafından
Aldatıldım şahitte oldum boşanma kararı da aldım sonunda da boşandım üstelik travestilerle geylerle aldatıldım 

Şuan ki eşim seviyo beni aldatmaz o çabalara girmez ama biri çok üstüne düşer uğraşıp aklına girerse yapar 
+1 oy
önce (4,765 puan) tarafından
Bu konuda sonsuz güvenirim evet boşanma kararı aldım evliliğimin 5ayinda şimdi iyiyiz şükür 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 227 göst.
0 oy
8 cevap 321 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 285 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 518 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu