+9 oy
1,129 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,626 puan) tarafından
Bir konu hakkında isyan etmek istiyorum kiminize bu çok saçma gelecek kiminize de mantıklı gelecek bunda bir hemfikir olalım. Burda neden en saçma sorulara 50 60 cevaplar geliyor da fikir almak için postlara 5 6 cevap anca geliyor ben bunu anlamıyorum ne zamandır bu postu açacaktım şimdi açmak nasip oldu. Görülmeler çok fakat cevaplar 5 6 tane anca oluyor neden böyle oluyor ben anlamıyorum kişi mi ayırt ediyorsunuz? 

38 Cevaplar

+10 oy
önce (13,336 puan) tarafından
insanların o konu hakkında bilgisi yoksa cevap vermemesi normal değil mi 
önce (6,828 puan) tarafından
+1
Renk uyumundan anlamıyorumdur :)
önce (2,626 puan) tarafından
İlgi çekmemiş canım kısacası bu bugün içinde değil genel de böyle yani
önce (939 puan) tarafından
tamam da renk uyumu postuna 20 kusur cevap.gelmis zaten birazi gri birazi beyaz dedi hadi bi fikir sahibi olur insan seni ikna etmek fikir vermek icin 50 60 insana ihtiyacin yok ki canim takilma bh kadar
Ayyy canım benim ben ikinci postu açtığım için 20 cevap geldi ondan önce 6 cevaptı. 20 cevap gelse neden bu postu açayım
önce (4,951 puan) tarafından
Bende gördüm o postu, baktım kararsız kaldım cevap yazmadım. Bunun için de hesap mı vericez gerçekten mi :)))
-Reklam-
+6 oy
önce (241 puan) tarafından
Bilmedigimiz, oneremiyecegimzi, fikrimizin olmadığı, sağlık postuna ,vs ne yazacağız 

Hem burası sohbet grubu 

Bazılarıda Google yazsa cevabini alacagi şeyi buraya yaziypr 
Her soru için geçerli değil bu isyanım evet bazıları çok saçma oluyor ama bazıları da hiç cevap vermicek kadar da olmuyor..
+5 oy
önce (1,546 puan) tarafından
Bak bu posta çok yorum gelecek mesela cünkü kaos cikicak hissiyati veriyor :D
Aynen öyle hem soru ayırt ediyorlar hem insann
+2 oy
önce (1,169 puan) tarafından
Evet kişi ayırt ediliyor bu bir gerçek. 
Aynen öyle bende buna inanıyorum
+2 oy
önce (531 puan) tarafından
Bende bi konu hakkında bilgi sahibi degilsem yorum yapmıyorum belki insanlarda o şekildedir ama evet cogunlukla dediğiniz gibi oluyor görüyorum 
Evet bariiizzz belli
+2 oy
önce tarafından

Fikir konularında ben elimden geldiğince eğer fikir edinmişsem posta bakınca yazıyorum ama buradaki mesela sağlıkla alakalı hiç bir posta cevap vermiyorum çünkü doktor var hastane var sonuçta buradakilerin bir hastane fobisi var anlamıyorum . Yok gidemem eşim yok yalnızım bilmem be çocuğun ateşi 40 oluyor diyor ki hastaneye gideyim mi bazılarının eşleri götürmüyor falan anlamıyorum bu yapılardaki insanları benim de isyanım bu bakamayacağım çocuğu yapma kardeşim bir hastaneye götürmekten bile acizsen yapma aaaaa :D 

Çok güzel söyledin idilciim :)
+2 oy
önce (134,891 puan) tarafından

:'(

cunku eylenmek istiyorux sana sacma olan bana  eylenceli  geliyodur dert tasa boguyo beni zaten yeterince stresim var

Her soru dert tasa değil ama canım lütfen ya
sohpet eylence postlarina tabiki 50 60 cevaplar gelir diger sorular sıkıntı herkesin problemi var maddi manevi ailesel eylence postlarinda kafa dagitmak istiyo cogunluk
Bebeğiiimmmm her post dert tasa postu değil :))) (
senin postunu gormedim profilindende bakmadim neyle ilgili bilmiyorum beledigin yogunlugu bulamamissan demekki dert tasada olmasa ilgi cekmemis postun
+2 oy
önce (4,279 puan) tarafından
Eğlence postları kafa dagitmalik oluyor o yüzden 50 olur 100 olur cevap yazılır bu gayet normaldir. Soru postları ise fikir yoksa az cevap gelmesi gayet normaldir özellikle sağlık postu gibi. 
+1 oy
önce (263 puan) tarafından
50 .60 cevap benim postum sanırım saçma değil bnce benimle aynı durumda olanlar varmı maksadımız sohbet olsun diye sordum ve bn burda yeniyim  kimsede beni tanımıyor 
Yooo niye üzerine alındın ki
En son benim postuma 60 cevap fln geldi sende bu postu açınca ne anlatmalıyım.
En son kimin postuna ne gelmiş takip etmiyorum tatlım ben burda yenş değilim biliyorum neyin ne oldğunu
Hmmmmmm belli
+1 oy
önce (2,299 puan) tarafından
Ciddi fikir konularında ben riske girip insanı yaniltmamak için bı fikrim bilgim yoksa cevap vermem . Ama saçma konulara muhabbet dönsün diye girer cevap veririm. Sonuçta niye bilmediğim konu için insanları yanlış yönlendiriyim ki
Renk de mi ayırt edemezsin canım mesela örnek olsun diye soruyorum bunu
önce (2,299 puan) tarafından
Görmedim postunu görsem ona da cevap verirdim emin ol .
+1 oy
önce (576 puan) tarafından

Şurda bekliyeyim bakalım nedenmiş :D

Bekle bekle :)
+1 oy
önce (2,104 puan) tarafından
Çünkü insanların kocalariyla dedikodusuyla ilgili postlar daha çok ilgi çekiyor.... fikir alışverişinde olan postlar ilgi cekmez.... birde dua istemek olsun Yasini şerif alırmisiniz postlar asla bakılmaz bile....ha bide smalilar için yardım isteme postlari... sosyal çürüme deniyor bu duruma malesef çok acı bu insanlar için.  
Aynen öyle
Bilgim yok demeleri bile samimiyetsizliktir pek alakaya almayın burayı nerde kaos var hemen mesajlar çekilir gel şenlik var denilir ve yorumlar yazılır:) önceden görüldü yaşanıldi arkalarından birbirlerinin kuyusu bile kazıldı:)
Bak nasıl ard arda yorum geldi bu posta ahahhahaha :)
:) he he he aynen öyle
+1 oy
önce (571 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende hep fark ediyorum bide özellikle bazı kişilere asırı yorum atılıyo ayrımcılık var... 
Aynen güya kankalar ya ondan
önce (571 puan) tarafından
Ya tabı olabilir yakınlar ediyolardır ama bilgi edinmek isteyene yardımcı olunursa kimse bişey kaybetmez
+1 oy
önce (721 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun sabahtan beri aklımdan geçen herşeyi sen posta dükmüşsün ya 

Ben hem burda hem gebelik bölümde post açtım polamig d kullanan varmı diye okadar kişi bakımış bir yorum yapan Allah'ın tek bir kulu olmamış
Öyle canım benim işlerine gelmiyor
önce (721 puan) tarafından
Aynen işlerine gelmeyene cvp vermiyorlar
Banada bir ayrımcılık yapılıyor gibi geldi
+1 oy
önce (44 puan) tarafından
Banada öyle gelmeye başladı gerçekten sinir bozucu defalarca sitem edildi bu konu üzerinden ama boş burda popüler olan kimse herkes ona yazar eder bize yazmiyorlar uğraşmak istemediklerini eminim
+1 oy
önce (1,272 puan) tarafından
Ayrımcılık oldugunu düşünmüyorum benim ilk açtığım posta 72 yorum var mesela kimse beni tanımıyor etmiyor ilk kez girmişim post açmışım bilmiyorum ya
Bu senin düşüncen canım ama görünen köy kılavuz istemez :)
Boşver aşko ya ben yaparım sana yorum :*
+1
Yağ aşkımm sağol :))
Ben senin halı postunu gördüm orda biri geometrik desenli halı atmıştı bende o tarz bişey diyecektim baktım var aynu şeyi yazmaya gerek yok diye çıktım :)
Sağol canım yine de :))
+1 oy
önce (2,207 puan) tarafından
Kısmen katiliuorum sana eğlence poatalrina çok cevap verilmesi bana normal geliyor ama bazı postlara ve bazı kişilerin postlarina eğlence olmadığı halde çok cevap veiliyor 

Ben sağlık postlarina pek cevap vermiyorum yanlsi yonlerndirmek istemem diğerlerine baktım bı kaç kişi benim yazacağım şeyi yazmişsa inada yazmam gerke yok zaten yazmışlar diye 
Öyle csnım ya insan ayırt ediyorlar kısacası bu
+1 oy
önce (993 puan) tarafından
Şahsi olarak fikrimi söyleyeyim, genelde bildiğim tüm postlara cevap veririm, ama mesela dediğin gibi renk uyumu postuna cevap vermem çünkü benim rengim siyahtır ve senin misal pembe ceketini beğenmemişimdir. Ee neden bunun için kalp kırayım ki renkler ve zevkler tartışılmaz. Özellikle sağlık postlarına cevap vermem çünkü benim yüzümden birine zarar gelebilir. İnsanlar genelde buraya kafasını dağıtmak için geliyor , öyle postlar da insanların ilgisini çekmiyor olabilir 
önce (139 puan) tarafından
Bende napiyim valla çocukla hummalı bir savaş veriyorum :D
Kız bende kaç gündür çok halsiz bitkin hissediyorum hiç kalkasim yok :D
Sen daha doğurmadınmi?
Yok kız 33+1 daha var
Dogurda zibin yollayacağım  size
+1 oy
önce (1,066 puan) tarafından
sevdiği yada hoşuna gidenlere yazabilirler bende şahsen öyleyim biraz önce seinin de postunu gördüm yazmadım 
Ayırt ediliyor işte görüyoruz böylelikle :) yazmayın canım sıkıntı yok
önce (1,066 puan) tarafından
kız ne alaka seni tanımamla yada başkarıyla değil kendi adıma fikrim yok şunu mu bunumu desen resim atsan destek veriyim bacım su :))) bundan böle her postuna yazarım lhjjkkk
Sen bilirsin canım :)))
+1 oy
önce (13,363 puan) tarafından
Post ilgi çekmemiştir olağan,gayet normal
İşlerine gelmemiştir kısacası.. Bşr fikir vermek bu kadar zor olmamalı
önce (13,363 puan) tarafından
Kız takma ya boşver. Ben arada bakıp çıkıyorum canımı sıkan şey görüyorum bazen ona yazıyorum
Takmıcamm bundan sonra valla :))

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 976 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (6,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 674 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 447 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,176 puan) tarafından soruldu
+5 oy
1 cevap 160 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde CevapVermeBana (613 puan) tarafından soruldu

410,664 soru

12,355,716 cevap

40,965 kullanıcı

Kategoriler

...