+9 oy
1,132 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,638 puan) tarafından
Bir konu hakkında isyan etmek istiyorum kiminize bu çok saçma gelecek kiminize de mantıklı gelecek bunda bir hemfikir olalım. Burda neden en saçma sorulara 50 60 cevaplar geliyor da fikir almak için postlara 5 6 cevap anca geliyor ben bunu anlamıyorum ne zamandır bu postu açacaktım şimdi açmak nasip oldu. Görülmeler çok fakat cevaplar 5 6 tane anca oluyor neden böyle oluyor ben anlamıyorum kişi mi ayırt ediyorsunuz? 

38 Cevaplar

+1 oy
önce (18,350 puan) tarafından
Post ilgimi çekmezse veya bilgim yoksa sessizce çıkarım. O çok yorum alan postların çoğu goy goy postu ki bu uygulamayı ( sohbet bölümünü kasdediyorum) kullananların çoğunun amacı kafa dağıtmak 
önce (2,638 puan) tarafından
Fikir vermek çok da zor olmamalı diye düşünüyorum
önce (18,350 puan) tarafından
Konu kimin ilgisini çekiyorsa o fikir veriyordur diye düşünüyorum hiç açtığım bir posta da kaç kişi yorum yazdı diye dönüp bakmadım
-Reklam-
+1 oy
önce (5,164 puan) tarafından
Burda ınsanlar kafa dagıtmaya gırrıyor neden isyan edıyosunuz ki. Burda bari salın :F belki ben eglencelı postlsro sevyorum. 
İyi onlara cevap at canım ne diyelim yani :)
0 oy
önce (720 puan) tarafından
Ya Allah askina insanların işi güçu yok kişi mi ayırt edecek. İsteyen istediğine yazar çok ta şey yapmayın yani canim.
Senin düşüncen bu ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Tabi ki dusunebilirsin ama isteyen istediğine  istedigi kadar  yorum yapma hakkına sahip. Eleştirmen yanlış geldi bana da.
VAlla bana burda insan ayırt etmek de çokkk yanlış geliyor bana tek böyle düşünen de ben değilim yani
İnsan ayırt etmek değil samimi görüşen insanlar var onlar farkediliyor. Ama bu da çok normal. İnsanların hayatları farklı bir gün üzgün bir gün neseli olabiliyor her gün bütün sorulara yazamıyor eğlence postlarına  daha çok yorum yapılıyor mesela.bu gider gider yani bu platform da tek tek hangi birini elestirelim. Herkes her konu çekici gelmeyebilir bilgisi olmayabilir. ..
Sağol canım bu senin düşüncen
0 oy
önce (2,708 puan) tarafından
Cinsel icerikli post ac bak kac yorum geliyor 
VAlla açıcam bir gün dümenden bakalım ne kadar gelicek ahahhaa :)
önce (2,708 puan) tarafından
Ohooo o zaman gorursun
0 oy
önce (206 puan) tarafından
Bariz ortada ....
Ne ortada mesela canım
Bazen gerçekten çok saçma postlara dünya kadar yorum geliyor ki genelde öyle oluyor ama herkesin az çok tain edebileceği önemli bir şey sorunca çok az yanıt geliyor
Aynen öyle canım çok sinir oluyorum bazen gerçekten bazı insanların bile postuna cevap gelmiyor sadece benim postum için değil
Malesef yapicak bişey yok canım
0 oy
önce (51,769 puan) tarafından
bana da cok cevap gelmiyor oysaki sevdiklerim sevdiklerini dusunduklerimde cok 
Canım fikir vermek çok zor olmamalı bu durumda ne anlaşılıyor ayırt ediliyor yani
önce (51,769 puan) tarafından
ben gormedim postu simdi gidip yazdim da diyorum ya bana sana senden daha az cevap geliyor ☺️ fikir vermek istememislerdir ☺️
0 oy
önce (1,176 puan) tarafından
18 yorum gelmiş daha ne olsun fikrimce bir eve yolluk ince halı yakistirmiyorum bir evi kalın halılar ağır gosterir ince halı sevmedigimden yorum yapmak istemedim 
Canım benim 2.post açtım da öyle cevaplar geldi yoksa 6 cevap anca vardı
0 oy
önce (685 puan) tarafından
Bence bi post daha aç hangi konularla ilgileniyorsunuz diye bakalım en cok hangi konuda olan postlar dikkat çekiyor ona gore cok etkilesim almak istiyorsan o konularla ilgili post acabilirsin bu sayede
Ahhahaha bu iyi fikir ama gerek yok ya veren versin vermeyen vermesin bu saaten sonra :))
0 oy
önce (5,378 puan) tarafından
Millet istediği soruya cevap vermek istiyor bence ondan 
Aynen öyle
0 oy
önce (397 puan) tarafından
Ben mesela kendi uzerimden örnek verirsem bazen çok bunalmış oluyorum çocuğun peşinde iş güç falan ama o an oğlumda ayakta uyumamış diyelim telefonu elime gizliden alıyorum :D iki dk buraya girip göz gezdiriyorum kısa cevap verebileceğim birşey varsa o tarz sorular varsa cevaplayip cikiyorum. 

Ama rahat bir zaman dilimindeysem o zaman tüm sorulara bakıyorum bilgim olan sorulara cevap veriyorum.

Birde bu sizce hangisi güzel ne olabilir sorularında belki insanlar benim dediğim begenilmez diye de sesini çıkarmıyor olabilir :D ☺️
Anladım canım ama fikir vermek kötü bişey değil bence :)
önce (397 puan) tarafından
Tabiki canım :))
0 oy
önce (185 puan) tarafından
Evet bende yazip post acicaktim sonradan vazgeçtim Hakikaten niye öyle bilmiyorum:/
Bundan sonra umrumda Olmaz benim valla :)
0 oy
önce (1,492 puan) tarafından
Bende aynı konudan muzdaribim ama insanlar yazmak zorunda değil tabiki eskiden aradığın kelimeyle ilgili postlar cikiyordu sormaya bile gerek kalmadan o olayların cevaplarina bakıyordum ama şuan öyle bir algoritma yok uygulamada adminler gorur inşallah tekrar o özellik gelir
0 oy
önce (1,667 puan) tarafından
Fikir beyan etmemeleri bir nebze anlaşılır belki ama sorulan sorulara vakit ayırıp bildiklerimizi paylaşınca bazıları asla sallamiyo cevap vermeye tenezzül etmiyor bende buna üzülüyorum 
Evet cevap bile vermiyorlar
önce (1,667 puan) tarafından
Nezaketten de haberi yok insanların demek yapacak bişey yok
0 oy
önce (1,075 puan) tarafından
Yani kafa dağıtmak için insanların girdiği bir uygulamada sana fikir beyan etmedi diye kızmak sence de mantıklı mı canım, insan seçiyor olabilir tabi ki herkes istediğine yazar  arkadaşıdır konuşuyordur ona yazar seni tanımaz fikir vermez. Bunun neresi abes ki. Yani bu fikir seylerine bende yazmıyorum çoğunluk çok saçma geliyor hatta. Ben halı ya da araç gereç görmek için girmiyorum ki. Kafa dagitayim insanların eğlenceli postlarini okuyup güleyim, acıları varsa destek olayım acım varsa destek alayım diye giriyorum. Çoğunluk bende kaydırıp geçiyorum senin açtığın gibi olan postlarini
Zaten öyle olmalı canım, insan ayırt edilmesi de bence gayet doğal
Ayy sence nesi doğal canım bunun burası bütün herkese açık bir platform 10 kişi grup kurup sadece onlara cevap verilince insan bir sorguluyor neden onlara da bize değil diye? En son ki fikir amaçlı postum için demiyorum bunu genel anlam da böyle olduğu için böyle bir post açtım mesela renk fikiri vermenin nesi ayırt edilebilir sence? Sağlık sorusu değil bişey değil kaynana postlarına eş postlarına cimselliğe bir ton cevaplar geliyor normal soruya kimse cevap vermiyor bu tamamen sinir bozucu
Gruplaşma olduğu dogru bende tasvip etmiyorum ama gruplar birbirilerine yazıyor diye kizamazsin herkesin kendi görüşü var herkes istediğine yazmakta özgür. Kimse kimseye fikir vermek zorunda değil bu bir tercih. Bu uygulama da çok insan var sadece okuyucu. Şahsen ben mesela senin sağlık postuna yazdım ama halı postunu geçtim bana ne çünkü. Sağlık önemli bilgim vardi yazdım ama halindan bana ne, renginden bana ne. Benim ilgimi çekmedi aynı şeyi( gri güzel veya beyaz güzel) diye yazan insanlar varken ben niye aynı cevabı yazayım ki. Seninde dediğin gibi herkes ilgi çekici şeylere yorum yazar. İlgisini çekeni okur. Tanıdık biri çok yorum almış diye kizamazsin ki. Herkesle ahbap olmuş demek ki herkese yazmış onlarda ona yaziyorlar. Yeni birinin de 50-70 yorum aldığı oluyor. Zaten eskiler senin o grup dediğin kişiler post acmiyo ki. Grup dediğin kişileri herkes tahmin ediyordur zaten. Herkesin kendi görüşü. Ben enerji harcamak istediğim şeye harcarim. Burada öneri vermek için kullanmıyoruz ki uygulamayı, okumak kafa dağıtmak ciddi olaylardan feyz almak için okuyoruz. Cinsellik hayatımızın her yerinde var tabi ki çok yorum gelir kimse burda sapik değil o yüzden bence seninkiyle bir tutma.kaynana herkesin sorunu çok normal seninkiyle aynı değil. Eş herkesin sıkıntısı veya sevindigi bir nokta. Bu da senin konunla bir değil. Demek ki senin halın cinsellik eş kaynana kadar hayatlarında yer kaplamiyor ki cevap vermiyorlar
VAlla bişeye kızdığım yok ayırt edildiğini beyaan ettim sadece :))
Anladım canım öyleyse, evet yapılıyor oyle
0 oy
önce (3,409 puan) tarafından
Kendi adıma yazayım, yorumlara bakıyorum önce mantıklı ve doğru bir cevap varsa zaten cevabını almış diyip cıkıyorum aynı şeyi yazmanın anlamı yok

Ama mesela biri kilo postu açmış vs kendi adıma yazıyorum sonuçta diğerleri beni ilgilendirmiyor onlara sonra bakıyorum. 
Anladım canım
0 oy
önce (14,715 puan) tarafından
Okuyorum bazılarına cevap vermek içimden geliyor bazısına gelmiyor kişiye özel değil posta özel 

Sağlık konusu olursa bilmiyorsam cevap vermem kişiyi yanlış yönlendirmek de doğru değiş illa cevap vermek için 
0 oy
önce (1,637 puan) tarafından
Bence konuyla alakalı fikirleri yoksa cevap vermiyorlar mesela ben bir ara kitleyle alakalı bir soru sordum 58 kişi gördü bir kişi genel cerraha gitmem gerektiğini yazdı gibi gibi yani fikirleri olan neden yazmasın ki 
Aynen öyle bugün daha iyi anladım :))
Zamanla anlıyoruz bir şeyleri maalesef mesela ben hala anlamıyorum :)))
Yaaa csnım anlatamazsın işlerine gelmeyince çatır çutur nasıl cevap veriyolar hemen bak 30 cevap gelmiş bu postuma ilgilerini çekti çünkü ahshah
Ahahaha kaos seviyorlar kavga seviyorlar vahşet seviyorlar ahahahaj
Evet :))
0 oy
önce (389 puan) tarafından
Aynen cevap alamıyorum siliyorum 
Aynen bende öyle yapıyorum
önce (389 puan) tarafından
Yani yapacak bir şey yok

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 977 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (6,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 674 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 447 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,179 puan) tarafından soruldu
+5 oy
1 cevap 160 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde CevapVermeBana (613 puan) tarafından soruldu

410,722 soru

12,358,225 cevap

41,241 kullanıcı

Kategoriler

...