0 oy
261 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,415 puan) tarafından
Sizce hangisi daha mantıklı?

Eşim diyor ki eve doğal gaz cektirelim sene inşallah bende gecen şunu düşündüm biz aile apartmanında oturuyoruz ama çok şükür herseyim ayrı sıcak suyum güneş enerjisi ısınma işini klima ile yapıyorum yerlerim fayans bu yüzden her yeri halı kaplıyorum evde cocuk olunca mağlum o yüzden doğal gaz değil de ben yapacaksan yerleri parke yaptır dedim sizce hangisi daha mantıklı?

16 Cevaplar

+2 oy
(1,948 puan) tarafından
Bana  mantıklı olan aile apartmaninda yaşamamak gibi geldi.Tercih  sizin  tabi...
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Sıcak su ve ısınma problemi yoksa parke yap 
(2,415 puan) tarafından
Çok şükür yok adanada yaşıyorum mağlum adananın güneşini bilmeyen yok :)
(591 puan) tarafından
O zaman parke bide asırı rahat hem fazla halı sermezsın bide bir bezle hemen pırıl pırıl oluyo ama sana tavsıyem yapınca kaliteli olandan yap kaynanam ı'n kaliteli hemen parlıyo benım ev sahıbı dandık yapmış ben ıkı defa silmeme rağmen parlamıyo
(2,415 puan) tarafından
Zaten oyle yapcam cnm çünkü cidden artık eve masraf yapmak istemiyorum esim de zorlanıyor
(591 puan) tarafından
Eee tabi halı yıkamak almak falan sıkıntı yani babamlar köyde güneş enerjisi kullanıyor ay dunyanın en güzel buluşu resmen vala
0 oy
(11,591 puan) tarafından
İkisi de. Doğalgaz yapınca parke yapılmıyor mu 
(2,415 puan) tarafından
Yok cnm eltim yaptirdi hep duvarlarını kırdılar alt yapı yok bizim binada
0 oy
(13,520 puan) tarafından
yerden ısıtma + parke 
(2,415 puan) tarafından
O nasil oluo
(13,520 puan) tarafından
Doğal gazk çektir ama petek yaptırma, yerden ısıtma döşet, üstüne de parke çektir miss
0 oy
(276 puan) tarafından
Parke mantıklı 
0 oy
(4,594 puan) tarafından

Kesinlikle doğalgaz 

(2,415 puan) tarafından
Kuzu ama o zaman güneş enerjim boşuna gitmiş olacak koca su deposu bana ait diğer katların ortak ben ayrı yaptırdım o zamn üstelik klima yaz kış açık bi yerler işte soguk çorapsız basinca oğlanın karni ağrıyor
(4,594 puan) tarafından
Yazın güneş enerjini yine kullan canım ablam öyle yapıyor doğalgaz da evin her yeri sıcak oluyor klima tek oda ısıtıyor annemler de klima ile ısınıyor ordan biliyorum
0 oy
(3,633 puan) tarafından
İkiside ihtiyaç ama öncelik sırası önemli en çok ihtiyacsa onu yaptır bence
0 oy
(736 puan) tarafından
Parke yap ozaman senin için doğalgaz sıkıntısı yoksa ama sonra doğal gaz düşünürsen o parkelerin hepsini kaldırmak zorunda kalırsınız 
0 oy
(5,163 puan) tarafından
Ama sonra doğal gaz çekersen coook zorlanirsin bilgin olsun cnm 
(293 puan) tarafından
Evet bunu yazcaktim çünkü parkeleri sokuyorlar
0 oy
tarafından

Doğal gaz gibi varmi be . tüpüm bitti derdinden kurtuluyorsun. Her yer aynı ısıda oluyor

0 oy
(1,272 puan) tarafından
Bencede önce parke zaten parke dogalgaz kadar masraflı degildir diye düşünüyorum 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Hiç bir zaman doğalgaz cekmiyeceksen parke yap yoksa çok zorlanirsin tek tek parkeler sökülecek ben yazın çektirdim doğalgazi eziyeti parkeler tek tek kaldırıldı doğalgaz dusendi tekrar parkeleri dizdiler
0 oy
(51,901 puan) tarafından
o zaman parke yap ilkten doğalgaz dedim de ısınma ve su derdin yokmus
(2,415 puan) tarafından
Çok şükür yok kuzu ya adananın güneşini bilmeyen yok yazli kışlı sıcak memleket burası tüp desen 3 4 ayda bir klima yetiyor ama gel gelelim yerler buz gibi heryer halı yikamasi metre karesi 50 tl den ben evde yıkacak yerim yok perişanım yemn ederim
(51,901 puan) tarafından
ee o zaman parke yaptir su deyince kabarmayandan
0 oy
(141 puan) tarafından
Güneş enerjisini söktürmek istemiyorsan 2 odaya doğalgaz sobası ocak için de boru yapıyorlar parkelere de paran kalır kısa süre sonra da parke yaptırırsın
0 oy
(179 puan) tarafından
Kesinlikle eşiniz mantıklı söylüyor.. 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Ben doğalgaz yaptır derim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 419 göst.