0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından
Tel taktirdim yine battı çıkardım teli siz çözumu bulanlar ne yaptınız ayakkabı giymeyi özledim ya lütfen bana yazın bilginiz varsa ne yapayım ne edeyim Allah'ım şifa ver 

10 Cevaplar

0 oy
(12,885 puan) tarafından
Kenarını kesip çıkarıyorum ben sürekli yıllardır batar
(214 puan) tarafından
Enfeksiyon yaşadın mı canm enfeksiyon var bende
(12,885 puan) tarafından
Eskiden çok olurdu ortaokul dönemi falan. Hep patlar külıtlu çorabıma yapışırdı. Ama sonra öğrendim enfeksiyona varmadan hallediyorum. Sürekli yaptığım için enfeksiyon olmuyo
(12,885 puan) tarafından
Bak iğrenmezsen ayağımı atayım
(214 puan) tarafından
At cnm neden öğreneyim
(12,885 puan) tarafından
Aşağıya attım canım
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ayak tırnaklarını düz kes 
(214 puan) tarafından
Cnm onu yapacağım ama tırnaklarımı düzeltmem lazım bu dertten kurtulmam lazım önce
(1,267 puan) tarafından
Batığı keserek çıkarabilirsin sürekli düz kes yoksa batık olmaya devam eder
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Şuan durumu nasıl eşimin çok batar patlar krem sürüyor devamlı 
(214 puan) tarafından
Tel iyi geliyor ama enfeksiyon geçmedi yeniden battı sanki
(1,102 puan) tarafından
Kendi haline bırakıp düz kesmeye başladık biz pedikür doktor önermiyor tel iyide çıkınca yine battı
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben son 1 yıldır her ay düzenli pediküre gidiyorum ve bu sorunum nerdeyse bitti abimde de var oda ameliyat oldu tırnak batmasına geri aynı duruma geldi ona da önerdim pedikürü her ay düzenli gitmekte fayda var
(214 puan) tarafından
Pedikür önermiyor doktorlar tel taktirdin mi
(398 puan) tarafından
Yok canım taktırmadım ben. Belki de tüm işlemlerden kurtaran pedikür oldu beni düzenli yaptırıyorum sorunum ortadan kalktı belki seninde işine yarar diye dedim
0 oy
(12,885 puan) tarafından

image

image

Bak canım şuan uzamış hali. Ama batmıyor iyice uzayıp acımaya başlayınca. İnce agızlı bi dikiş makasım var. Onu sokabildigim kadar derine sokuyorum yukarda aşagıya doğru çat kesiyorum sonra cımbızla çekiyorum orayı alıyorum. Kenarda tırnak olmuyo yani uzayana kadar rahatım hiç batmaz
(784 puan) tarafından
Canım bu kadar kısa kesmemen lazım.  Aksine uzatman lazım. Teli de bir müddet tutman lazım. Enfeksiyon için şunu dene. Her akşam sıcak sabunlu su hazırla. İçine gerçek çay ağacı yağı koy. Ayaklarını sok içine su soğuyana kadar tut. Baya faydası olacaktır. Çorapsız gez. Büyük Çorap giy. Ayakkabılarını burnu geniş ayakkabılardan seç. Hatta bir büyük ayakkabı alabilirsin
(12,885 puan) tarafından
Canım uzunda bıraksam bu oluyo ucu batmıyoki zaten kenarı tamamen ete batıyo. Ucunun kısalığını göstermek istemedim. Bak o kenarı kısa görüyormusun orayı aşağıya kadar kesiyorum tamamen öyle rahatlıyo. Uzunda denedim yok yine batıyo geçmiyo
0 oy
(736 puan) tarafından
Ben hep kenarından keserim öyle rahat ediyorum 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Canım ben çok çektim tırnak batmasından bir kere cekilde tirnagim geri cikti aynı şekil devam etti enfeksiyonu gecirmen lazım onun icin sana reçete yazıyorum denendi fayda görüldü zaten bana da alternatif tıpla ilgilenen bir doktor verdi.

Aktarlarda kafirun diye bir şey var ondan alacaksın kafirun tablet diyebilirsin 

1 çay kasigu kadar kafirun u ezip 1 çay kasigu vazelin kremle karistir içine. 1 tane aprini ezip karıştır macun haline getir ayak tırnağının iltihapli yerine sürüp orayı sar üzerini kapat tamAmen gece sabaha kadar kalsın öyle .sabaha şişlik iltihap kalmiuor sonra tirnagini düzgünce kes .direk pedikure de gidebilirsin o şekilde .ben bu karışım ile kurtuldum tırnak batmasindan
(1,178 puan) tarafından
1 çay kaşığı kafirun
1 tane aspirin
1 çay kasigi vazelin krem
0 oy
(250 puan) tarafından
Oniko tırnak losyonu kullan her gün düzenli sekilde eczaneden alabilirsin sayesinde kurtuldum bende 
(214 puan) tarafından
Rif verdi 
0 oy
(232 puan) tarafından
Tırnağın altına islak pamuk bırak küçük  küçük pamuklar
0 oy
tarafından
Çay ağacı yağı bi dene bakim iyi gelir diye biliyorum enfeksiyon olmuş zaten ona çok iyi gelir zaten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
8 cevap 162 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu