+1 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar benim bazı psikolojik sorunlarım oldu anksiyete panik atak geçirdim bi kaç kere eşim birine gitmiş bakıcı sanırım bende baya bi varmış musallat olmuşlar demiş kadın ben çok dört dörtlük olmasada ibadetlerimi yapan biriyim mesela içim sıkıldı korktum hemen kuranı kerimi mi alıp okurum rabbime sığınırım şuna inanıyorum rabbimin himayesi altında koruması altında olana hiç bişey zarar veremez onun izni olmadan ben diyorum ki bunlar bu kadar basit şeyler değil musallat bu kadar basit bişey mi bizim zaten etrafımızdalar sürekli ama onların alemi ayrı bizimki ayrı Allah zaten bildirmiyor mu ben insanları ve cinleri ancak bana kullluk etsinler diye yarattım diye içinizde hoca veya bilgili biri varsa beni aydınlatabilir mi ve ayrıca zaman geçtikçe kadın parada alırmış yani para alır mı dedim zamanla gittikçe okudukça alır diyor kafamın karışmasını istemiyorum gerçekten bu işlerde bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum 

24 Cevaplar

+3 oy
önce (214 puan) tarafından

İçeriği okumadım korkudan başlık bile ürkütücü :O

önce (325 puan) tarafından
Öyle korkunç bişey değil canım ya 
-Reklam-
+3 oy
önce (282 puan) tarafından
Evet musallat olurlar.

Çünkü onlarda da insanlar gibi müslümanı kafiri var. Dişisi erkeği olduğu gibi bizler gibi kavim kavimler. Biz 4 elementten yaratıldık diye görünüyoruz ama onlar ateş ve havadan yaratıldığı için enerjisel varlıklar.

Musallat olmak da çok kolay. Nazar değer üst üste büyüye dönüşür, musallat olurlar. Lavaboya besmelesiz sıcak su dökersin olurlar. Eşikte uyursun olurlar. Gece yarısı sokağa çıkarsın olurlar. Başkasına yapılan bir büyünün üstünden geçersin olurlar. Banyoya duasız girersin olurlar. Banyo yerine işersin olurlar. Tuvalette uzun durduğunda olurlar. Vb vb.

Okuyan hocalar da para alabilirler bu da hadisle sabit. Hz. Ali (ra) bir okumaya 30 koyun almıştır, helal mi bilmediği için Allah Rasulüne(sav) sorduğunda bana da bir pay ayır buyurmuştur. Fatiha Tefsirlerinde geçer. Para alması helal yani. Şarlatan olmasın, Ehl-i sünnet olsun yeter.
önce (881 puan) tarafından

Doğru diyorsun bilenle bilmeyen bir değil maşallah 

Peki gerçek ehli sünnet hocayla sahte hocaları nasıl ayırt edebiliriz 

3 türlü hoca var.

1. Asla büyü yapmayıp büyüleri çözen ve havas ilmine sahip olan ehli sünnet hocalar.

2. Büyü yapmayı bilen ve havas ilmini kötülüğe kullanan pislik hocalar.

3. Hiçbir havas ilmine sahip olmayıp kafasından uyduran şarlatanlar.

Bunlar arasında 1 hariç diğerlerine asla gidilmemesi ve giden olursa da engellenmesi gerekir.

Ehli sünnet adı üstünde sünnete riayet eder.

Kadınsa erkeklerle, erkekse kadınlarla konuşmaz.

Harama dikkat eder, haramda şifa aramaz.

Rasulullah (sav) izinden gider.

Laubali olmaz çünkü işi ciddidir.

Gelecekten haber veremez, kimse veremez!

Fal bakmaz, medyumluk gibi başlı başına yalan dolan olan bir şeyle ilgilenmez.

BÜYÜ YAPMAZ.

Bağlama adı altında insanlara büyü yapıyorlar ve bunu da kötü hocalar güzel bir şeymiş gibi lanse ediyorlar. Hayır, öyle bir şey yok. Genelde kaynanalar oğullara ve gelinlere, anneler çocuklarına ve kocalarına, bekar kadınlar evlenmek istedikleri EVLİ veya BEKAR FARKETMEKSİZİN sevdiklerine yapıyorlar. Bize çok insan geldi dert yandı yani, şerefsi-z çok.

Hocanın aldığı paraya değil, yaptığı amele bakacaksın. Doktorun bir muayenesine millet 2bin bayıyor ama hastalığın sadece teşhisi için bu parayı veriyorlar ama hocalara yaptıkları gibi İYİLEŞMEYİNCE GERİ İSTEMİYORLAR. Bu 2 yüzlülüktür.

Halbuki ehli sünnet olan alim hoca Rabbimin bildirmesiyle sizde ne var ne yok bilebilir. Havas ilmi ya genlerinden geçer ya da sonradan havas ilmi bilen bir alimin el vermesiyle, eğitmesiyle bilinir. Aldığı ücret de ister 1 lira olsun ister 100bin lira, hakkıdır. Hadisle de sabittir. Ağırlık denir.

Geçen eşim ameliyat için ücret öğrendi, biri 150bin diğeri 450bin fiyat verdi. Doktorların arasında da böyle bir şey var, yüksek ücret alan işinin ehli görünüyor böylece. Ama bir hoca ceylan derisi, safran, üzerlik otu veya bir ton başka malzeme için cebinden para versin isteniyor. Bu da hadsizliktir.

Neyse içime oturan çok şey olmuş, böylece dökmüş oldum :D

Anladım canım sende bu işleri bilen birisin anladığım kadarıyla şimdi ben gidip bu ablayla görüştüğümde ilk neye dikkat etmeliyim yani nerden anlarım ehli sünnet olduğunu sormam gereken bişeyler var mı yani benim sorunum buysa eğer böyle bişeyde varsa kurtulmakta istiyorum çok kafam karıştı ve dün biraz bu konunun fazla üstüne düştüğüm için gece hiç uyuyamadım bu sefer gerçek anlamda korkuttular galiba sürekli sıçradım uykuya dalarken boşlukta gibi oldum asla dalamadım sonra abdest aldım AYETEL KÜRSÜ Felak nas okudum öyle uyuyabildim bu bende bişeyler var anlamına mı geliyor beni bi aydınlatabilir canım ya gerçekten istemeden de olsa sürekli düşünüyor insan var mı yok mu diye 

Çok kolay, büyü yaptıracakmış gibi örn; kaynanamı bana bağlar mısınız sözümden çıkmasın diye sorduğunda ben büyü yapmam diyorsa Ehl-i sünnettir. Yok eğer tamam diyorsa sıkıntı. Kocana da evvelden söyle test edeceğini ona göre tavır almasın sonra 

+2 oy
önce (1,006 puan) tarafından
Lütfen lütfen lütfen şarlatanlara inanmayın. Cinler zaten bizlerle yaşıyor , sadece görünmüyorlar. İbadetlerini zaten yerine getiriyorsun Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz 
Bende böyle düşünüyorum ama eşim anlamıyor anlatamıyorum tabiki bunların varlığına inanıyorum kuranda geçiyor nazar büyü hepsi ama bunlar bence bu kadar basit şeyler değil ha varsa da tabi rabbim bilir ona sığınırım evde surelerimi açar dinlerin sesli bi şeklide 
önce (1,006 puan) tarafından
Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorlar. Hiç birşeyin yokmuş . Neden herşeyi musallata yoruyorlar bilmem . Çoğu insanda musallat var ama insanlar korkmadığı için korkularından beslenemiyorlar ve kendiliğinden gidiyorlar zaten.  Ne güzel ibadetlerini de yerine getiriyorsun Allah korkuttuğunu yaşatmasın inşallah ❤️ 

İnşallah canım aynen senin düşüncene katılıyorum bende 

+2 oy
önce (1,272 puan) tarafından
Kardeşim ergenlik depresyonuna girmişti babam şarlatana 2 bin lira verdi anneannesi büyü yapmış demiş halbuki benim anneannem agzı dualı öyle şeylerden de çok korkar bunlar para için tızak size diyecek ki 6 seansta musallatı temizlerim seans başı 1000 tl sakkn inanmayın psikologa gidin bende musallat yaşıyprum sanıyordum şizofreni oldıgumu ögrendim ilaç tedavisi ile geçti bu arada cinlerin dee insanlar gibi müslüman ve kafir olanları var 1 e 1 olmasa da öyle olasılıklar var ama peygamber efendimizin zırh dedigi felak nas oku Ayetel Kürsi oku inşallah şifa bulursun 
Her namazda bunları okuyorum canım doktora gittim ama öyle çok sorunları olan biri değilim geçmişte yaşadıklarımdan dolayı bikaç sıkıntı yaşadım ama geldi geçti hala ufak tefek şeyler yaşadığımda da kendi kendimi sakinleştirmeyi öğrendim sizede çok geçmiş olsun gerçekten böyle şeyleri yapan ya Allah rızası için yapar ya da yapan kişiyi çok rahatsız ediyolarsa o zaman niye yapıyor ki yanlış mı düşünüyorum 
önce (1,272 puan) tarafından
Dogru düşünüyorsunuz maraşta bildigim iyi hoca var öyle üfürükçü degil havvas ilmi almış salih bir kişi isterseniz yardımci olabilir 

Ben farklı bi şehirdeyim canım teşekkür ederim yinede 

+2 oy
önce (163 puan) tarafından
Benim yengeme de gelmişler kadında sürekli durup dururken ağlıyor gülüyormus kuran dinliyor abdestsiz gezme Allah yardımcın olsun 
+2 oy
önce (689 puan) tarafından
Ben öyle üfürükçüye gidip de sende cin, büyü,muska bişey yok temizsin diyen hoca hiç duymadım canım. Bunlara kafa yorup da psikolini bozma. Böyle böyle milleti korkutup sağlam psikolojisini de bozup parasını yiyor bu şarlatanlar. Bir de kaynanan yaptırmış,cinleri üstüne görümcen salmış deyip aile bağlarını da alt üst ediyor s.erefizler. Allah'tan korksalar bu işlerle uğraşmazlar zaten. 
+1 oy
önce (634 puan) tarafından
Neler yaşıyorsun bu konuda yani nereden anladın musallat olduklarını 
Canım ben pek bişey yaşamıyorum ki sadece bikaç kere panik atak gibi bişeyler geçirdim doktora gittim doğruladı ilaç vermek istedi ama kullanmamıştım ibadetlerime ağırlık verdim şuan arada bi panik olur gibi oluyorum ama toparlıyorum elhamdülillah baya ilerleme kaydettim ben ne korkunç rüya görüyorum be bişeyler görüyorum sadece aklıma bazen gelince içime bi korku geliyor tabi ama herkeste olur ara ara bu eşim kadına sorunca o söylemiş böyle bişey olduğunu beni görmek istemiş 
önce (634 puan) tarafından
Ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu herhangi birşey yaşamıyomuşsun sonuçta dediğin gibi herkeste bazen olur ne kadar üstüne düşüp düşünürsen o kadar çok aklından çıkmaz bu tarz şeyleri düşünme aklından çıkar Allah gönlüne ferahlık versin 
+1 oy
önce (18,110 puan) tarafından
Ben hoca değilim ama daha önce çevremde çok denk geldim musallat olaylarına senin yaşadığın durum öyle birsey değil söylediğin sıkıntılar çoğu kişide var canm normal yani kalpler yalnızca Allah'ı anınca huzur bulur sen ibadetlerini yap Allah'a sığın inanma para isteyen hocalara hiç inanma
Canım bende inanuyorı merhaba böyle şeylere inanmıyor değilim ama bu kadar basit şeyler mi bunlar ya aslında çok araştırmak sormak bile istemiyorum uğraşmak istemiyorum ne kadar araştırırsa insan o kadar çekiyor bence ben eşime diyorum ki ibadetlerimi yapıp Allaha sığındıktan sonra kim zarar verebilir Allah aşkına ha şöyle olur çevrede yaşlı nine dede olur beni bi Allah rızası için okur musun onlarda okur zaten para falan isteyenide ben hiç görmedim öyle insanlardan ama ağırlığı gitsin deriz bir 20 30 ne olursa sıkıştırılır kenara
önce (18,110 puan) tarafından
Benimde tanıdığım hoca var oğluma nazar değmişti okumuştu hoca ben kendim dediğin gibi zorla verdjm parayi hoca istemedi ama senin durumun musallat değil bence yazdıklarina istinaden söylüyorum başka şeyler varsa bilemem tabi ama sıkıntıların oldukça sen kendi kendini oku en önemlisi o insan kendi kendinin doktorudur sonucta
+1 oy
önce (736 puan) tarafından
Saçmalamasınlar yaaa. Psikolojik tedavinin ol balım. Millete inanma
+1 oy
önce (311 puan) tarafından
13 yıl önce banada bu şekilde birşeyler oldu . Boyutu biraz daha fazlaydı . Korkan olur diye ayrıntı veremiyorum. Bir arkadasim benim için İzmir'den bir ot getirdi . Nazar otu diye geçiyormus ama adı üzerlik otu . Bir süre söylenilen şekilde yaktım onu . Bir takım olaylar oldu ve o ot bittiğinde ben huzura kavuştum . Üfürükçüye seanslara falan da inanmıyorum. Tavsiye ederim. 
+1 oy
önce (1,637 puan) tarafından
Şimdi şöyle musallat gibi bir durumda kuran okuyamazsın dua edemezsin ibadetini yapamazsın ezan sesi huzursuzluk verir yıkanmak temizlenmek istemezsin sürekli birinin adını seslendiğini hissedersin birden kendini kendi kendine konuşurken bulursun sebepsiz omuz ağrıların olur kendini sürekli uyurken bulursun hep yorgun olursun sebepsiz baş ağrın olur panik atak Bi hastalık cinlerle alakalı değil 
+1 oy
önce (135,100 puan) tarafından
esin sarlatana gitmis ve inannis belliki senide unandirmaga calisiyo panik atak ve anks bi rahatsizlikdir tedavasi antidepresan vs dir inanmayin uckagitci sarlatanlara
+1 oy
önce (209 puan) tarafından
Böyle şeylere kafa yormaya devam edersen aklını kaçırırsın 
+1 oy
önce (5,474 puan) tarafından
Müge anlıdaki gonul.hanimi izledin mi kac kisiyi dolandirmis sizin gittifginiz kiside sizi dolandirir para varsa sahtedir bu kadar net doktor sana neyin oldugunu zaten söylemis tekrar doktoruna git ilaclarina başla.hocaymis hacıymis arastirma daha cok aklın bulunur he icin mi daraldi ac bakara suresini oku . Okumadigin zamanda ac evde acık kalsın su siralar palu ailesinin davasina bakiyorum sende musallat var diye 6 yasindaki cocuga ispirto icirip oldurmusler dovup agaca baglamislar her hocayim diyene de inanma
+1 oy
önce (2,637 puan) tarafından
Canim onlar sana musallat olsa asla ama asla ibadetlerini yapamazsn hatta gusul bile alamazsn aldirmazlar asla.seninkj musallatlik bisj degil piskolojik bisi.bak onlar pis varliklar musluman olanlarda var ama onlardan biri sana musallat olsa birak kuran okumayi duydugunda kriz gecirirsn ki ben daha once sahit olmustum.yaninda kuran okudum diye saldirmisti bana okuma diye kiyametleri koparmisti.sen esini dinleme bi doktra gorun ve ilaclarini aksatma asla
+1 oy
önce (881 puan) tarafından
Para alan hoca dolandırıcıdır müge anlida çıktı görmedin mi cahil olmayın musallat olsa sen Kur'an okuyup namaz kilamazsin dua bile ettirmez musallat da nasıl olur abdestsiz tuvalete girersen abdest aldığın yere idrar yaparsan dikkat etmezsen olur ama Allah hiç bir kulunu da onlara harcatmaz kimi gördün ben çin carpti diyeni kim çarpılmış da ortalıkta geziyor yani demem o ki o yerlere eşini de gönderme sizi daha da korkutup para alacaklar 
+1 oy
önce (775 puan) tarafından
Kocaninda sana böyle bir şeyi hemen yakıştırması insan olsa bile bu kadar çabuk kabullenemez 
+1 oy
önce (174 puan) tarafından
Doğru yoldasın bir evde namaz kılınıyor kuran okunuyordu o eve yaklaşamazlar bile.o yüzden tedirgin olma  stresli olduğun bir dönemde herkese olur söylediğin seyler
+1 oy
önce (5,378 puan) tarafından
Kendine git bir muska yaptır iyi olursun cnm bir hocanın yaninda
+1 oy
önce (1,561 puan) tarafından
Yani kendi ayaginizla gitmişsiniz adam size sende bir şey yok evine git der mi para gelecek var diyecek tabi bir kereyle olmaz diyecek sizde bende var bende var daha çok korkup daha çok gideceksiniz. Günahından korkmasam şu işten çok para kazanırdım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 657 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 468 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 137 göst.