+1 oy
398 göst.
önce Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar benim bazı psikolojik sorunlarım oldu anksiyete panik atak geçirdim bi kaç kere eşim birine gitmiş bakıcı sanırım bende baya bi varmış musallat olmuşlar demiş kadın ben çok dört dörtlük olmasada ibadetlerimi yapan biriyim mesela içim sıkıldı korktum hemen kuranı kerimi mi alıp okurum rabbime sığınırım şuna inanıyorum rabbimin himayesi altında koruması altında olana hiç bişey zarar veremez onun izni olmadan ben diyorum ki bunlar bu kadar basit şeyler değil musallat bu kadar basit bişey mi bizim zaten etrafımızdalar sürekli ama onların alemi ayrı bizimki ayrı Allah zaten bildirmiyor mu ben insanları ve cinleri ancak bana kullluk etsinler diye yarattım diye içinizde hoca veya bilgili biri varsa beni aydınlatabilir mi ve ayrıca zaman geçtikçe kadın parada alırmış yani para alır mı dedim zamanla gittikçe okudukça alır diyor kafamın karışmasını istemiyorum gerçekten bu işlerde bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum 

24 Cevaplar

0 oy
önce (497 puan) tarafından
Sakın gıtme musallat ettırecekler sonra o musallatı gidermek için para isteyecekler 
-Reklam-
0 oy
önce (738 puan) tarafından
Hamileleri de düşünüp başlığı ona göre secseydiniz 
0 oy
önce (29,274 puan) tarafından

Musallat durumu çok farklı seninki daha çok panik atak 

Fazla üzerine gitme bu konunun düşünürsen kafana takarsan o kadar çok etkisinde kalırsın 

Unutma ne kadar çok üç harflilerin konusunu takar isimlerini zikredersen o kadar yakın olurlar.

Uzak dur konudan bakara suresi dinle nas Felak oku sürekli ibadetlerine dikkat et ayrıca söylenen herşeye inanıp takma.

Musallat olunmak farklı birşey Allah korusun .

0 oy
önce (892 puan) tarafından
Panik atak tamamen tıbbi literatürde yazan var olan bir rahatsızlıktır böyle sarlatanlara inanmayın tabiki inanıyorum vardır ama panik atak geçirdin diye inanma günümüzde herkesin illaki ufak ya da büyük ruhsal sağlık sorunları ne yazikki var ama panik ataktan dolayı başka bişey yapamıyorsan öyle bişey yok aslı astarı yok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 657 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 468 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 137 göst.