0 oy
182 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (473 puan) tarafından
Herbalife zayıflama ürünleri güvenilir mi işe yarar mı sonuç alan var mı

9 Cevaplar

+1 oy
(5,310 puan) tarafından

4 ay gibi bir sürede 30 kg verdim 5 yılda  15 ni aldım ama dikkat etmedim hiç  verirsin vermesine de  sonrada yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor 

-Reklam-
0 oy
(14,554 puan) tarafından
zayıflarsın ama bıraktığın gibi kilo alırsın. ürünlerini ablam satıyordu, ondan biliyorum 
(473 puan) tarafından

Pekı sende hıc kullandın mı bıde sence sağlığa zararlı mı

(14,554 puan) tarafından

bilemem ama bi faydası da yok. şimdiki aklım olsa kullanmazdım tek bir ürünümü bile 

0 oy
(39 puan) tarafından
Yok canim onlarla hic vakit kaybetme bak ben diyete basladim bir hafta gecmedi 3 kilo gitti hamilelik basladi 83 dum suanda 76 yim dahada gidiyo
(214 puan) tarafından
Bende doğuma 78 le girdim şuan 62 kiliyom dahada gitmiyor ama ne yapacam bilmiyorum eski kiloma dönmek istiyorum 58
(39 puan) tarafından

Ben daha 9 haftalik hamileyim canim doguma gitmedim ama ikinci cocugumdada 12 kilo vermisdim diyet yap sende ise yariyor

0 oy
(1,132 puan) tarafından
Sonuç alınır fakat bırakırsan eski haline dönersin. Kilo alınır da verilir de bu ürünler sayesinde. En iyisi sağlam bir diyet+ spor 
0 oy
(853 puan) tarafından

Aldım 5 bin param boşa gitti

(473 puan) tarafından

Neden peki canım çok insan memnun kalmıs hemde 5 bın verdim dıyon

(853 puan) tarafından

Memnun kalınıyor ama geçici çözüm o sonra alıyorsun inan değmez 

0 oy
(304 puan) tarafından

Karaciğerini seven böyle şeylere hiç kalkışmaz diyet yap yürüyüş yap spor yap 

0 oy
(184 puan) tarafından

Zayıflama planınız varsa önce bir endokrin uzmanına görünün. Kan değerleri vücut kitle indeksi ve mevcut beslenmeniz varsa kronik hastaliklarinizla bir tablo çıkar. Mutlkaa uzman diyetisyenle ilerleyin. Yalnızca vücuttan su atimina yarayan ürünlerin hiç bir faydası olamaz. Sağlıklı gunler

0 oy
(32 puan) tarafından

Benim yarım kalmıştı çok da güzel kilo verdim ama şekerim ve tansiyonum var bıraktım isterseniz uygun fiyata veririm kalani denemiş olursunuz sizde

(473 puan) tarafından

Olur pekı ürün hakkında bır bılgım de yok bana bılgı verır mısın

(473 puan) tarafından

Sen hangi ildesin şuan mersin mi

0 oy
(1,980 puan) tarafından

Canım 2 sene kullandım kilo verdiriyor ama bırakınca o kadar alıyorsun ve kas kaybı çok oluyor yag giderken kas ta gidiyor ürünler kabızlık yapıyor onun için baaska ürün kullanıyorsun oda ayrı bir sorun sürekli 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 232 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Pelin20 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 515 göst.

Kategoriler

1,435,309 soru

23,604,865 cevap

306,143 kullanıcı

...