0 oy
253 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Kardeşim bizdeydi sanki zorla tutuyoruz gibi abla ben bir arkadaşımla bulusacam dedim yarım saat sonra aradım acmadi bende annemi aradım bu baktım ki  kaçarak eve gitmis.ustelik yediği onunda sigarasina kadar ben aliyordum

9 Cevaplar

+1 oy
önce (2,633 puan) tarafından
Canm esinle sorunlar var sanirim diger postlarjna baktimda acaba ondan sıkılms olabilir mi.surekli karsisinda tartisma yasiyorsaniz belkide rahatsiz olmustur.bence sebebini ogrenmek lazim diye dusunuyorum.kardesinle konustun mu acaba neden boyle yaptigini
önce tarafından
Eşim dört gündür evde yok
-Reklam-
0 oy
önce (576 puan) tarafından
Kaç yaşında kardeşin canım 
önce tarafından
18 yasinda
0 oy
önce (1,269 puan) tarafından
Kaç yasında, önemli olan yedirip içirmen tamam ama kavga falan ettinizmi tartıstınız mı durduk yeremi bişi bilmiyoruz ki
önce tarafından
Hiç kavga yok yeminle o oturma odasında oturuyordu bende mutfağın dolaplarını temizliyordum 18 yasinda
0 oy
önce (15,796 puan) tarafından
Belki rahatsız olduğu bişey vardır ve sana söyleyemedi. Sorardım bir sorun mu var diye. 
önce tarafından
Telefonlarima bakmıyor  
Annene sor niye geldi size diye. Mutlaka vardır bir sebep. Sizde niye kalıyordu. 
önce tarafından
Keyfi internet var di ondan .sordum soylemedi
Aman boşver o zaman. Kendini suçlu hissedeceğin bir durum yoksa takma kafana. 
0 oy
önce (833 puan) tarafından
Benim kardeşimde çocuklardan falan rahatsız oluyo gidiyo boşver ondan gitmiştir 
önce tarafından
Abla gidiyorum dese engel mi olacam
0 oy
önce (206 puan) tarafından
Bir sebebi vardır sorsaydın kardeşine 
0 oy
önce (1,031 puan) tarafından
Sana normal geln ama onu üzen bir olay olmuştur  yeme içme ile ilgili olmuyor herşey belki bir so bir kelime art niyetli olmasan bile o alınmıştır 
0 oy
önce (20,616 puan) tarafından
Hiç peşine düşme bırak giderse gitsin
0 oy
önce (5,377 puan) tarafından
Eşin evde olsa ondan rahatsız olmuş belki derdim evde de yokmuş bırak gitsin keyfi bilir

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 433 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 554 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seherl (876 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,595 cevap

41,154 kullanıcı

Kategoriler

...