+1 oy
335 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından

Hayırlı kandiller. Bugün kandil dolayısıyla eşim ailemi ara buzları erit dedi. Bende sesimi çıkarmadım. Özetle kaçarak evlendim bir çorap dahi almadı altını geçtim, düğünde kına da evine almadı, düşük riskim oldu geldi bir bardak su vermedi, her aramamda eşime istediği kızı anlatıp durdu, bebeğe bebek arabası alacağız deyip oyalayıp almadı, çocuğumu görmeye 4 ay sonra geldiler, ne zaman gitsek dolap boş bizi bekler alışveriş için kendileri almaz imkanları olduğu halde vs. bunun gibi birçok sebep daha sayabilirim. Şimdi ben bu insanlarla artık iletişimi kestim. Ama hata mı yapıyorum sizce? Çünkü eşim aileci biri ve onlarla iletişimde olmamı istiyor

15 Cevaplar

+2 oy
önce (1,006 puan) tarafından

Gülüm kandil bugün ara hâl hatır sor gene mesafeni korursun boşver dünya malı dünyada kalıyor hepimiz 2 mt² mezara gireceğiz Allah illaki bu yaşadıklarının mükafatını verir

önce (92 puan) tarafından

Ben bana yapılan her şeyi sineye bir şekilde çekerim gibi geliyor. Fakat kızıma yapılan saygısızlıklar gözümün önüne gelince geri çekiliyorum

önce (1,006 puan) tarafından

Boşver canım yapan kendine yapar umursama 

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
önce (304 puan) tarafından

Hayırlı kandiller kuzum arama sana değer vermeyene verdiğin değer olduğu gibi çöpe gider.

Bende sizin gibi düşünüyorum

0 oy
önce (406 puan) tarafından

Ben olsam aramazdim ne demek istedigi kizi anlatti o zaman esin niye seni almis bu kadar meraklilar mis baskasina

Bilsem keşke ama sorsan iyiliğimizi ister. Alttan alta ise kuyumuzu kazar

önce (406 puan) tarafından

Iyi bilirim ben o tipleri

Herkesin çevresinde en az bir tane var galiba

0 oy
önce (3,577 puan) tarafından

Yok ya niye dertsiz başına dert alıyorsun arama eşinde bir tuhaf okadar sana kötü davranmışlar sana ara demeye hakkı yok onlar arasın senin gölünü alsın demek ben oğluma şu kızı alacaktım çok saygısızca 

O ailesiyle bir olma derdinde. Bağlarımız kopmasın vs. Ama benimle olan bağı zedeleniyor

0 oy
önce (1,098 puan) tarafından

Hiç aramam işim olmazdi benim banane keyfimi ne bozcam derdim.buzları eritecek kişi sen değilsin.

Teşekkür ederim kendilerinin hiç çabası yok

önce (1,098 puan) tarafından

Benimde asla olmazdi

En iyisi kendi hallerine bırakmak. Boş yere kafamızı meşgul ediyorlar

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Asla ama asla aramam ne olursa olsun isterse kıyamet kopsun bana kötü davranıp Allah'tan korkusu olmayan üstelik beni dışlayıp saygı göstermeyen insanı hiçte arayıp kandil kutlamam

Teşekkür ederim. Bende kendimi geçtim evladım için saygısızca davranınca geri çekildim

0 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Benim eşimde böyleydi 2 yıl kadar diretti geçen en sonda yeter be mobing yapıp durma bana herkes bitane iyi davransaydi davranirdim herkes bitane hiç k.bkma bu konu tartsimaya kapalı kafam kaldırmıyor dedim yeter da...

Ben söylüyorum da hiç değişmiyor. Ara ara gene böyle diretmeye çalışıyor

önce (1,957 puan) tarafından

Benimkide diretiyor gale alma bildiğini oku

Teşekkür ederim :) 

0 oy
önce (3,603 puan) tarafından

Ben aramadım kaynanami aramam da

Kocam istediği kadar konussun 

Ben onun yön vereceği uzaktan kumandalı araba değilim 

Evli de olsak herkes ayrı bir birey mantığındasınız. Aslında haklısınız da

önce (3,603 puan) tarafından

Benim eşime kalsa biz nüfusu annesigilin oraya çoktan aldirdiydik

Adam gitmelere doymuyor

Ben gittiğimde sürekli laf sokuyorlar 

Kiskirtma yapiyorlar 

Benimde agresif sinirli oldugumu dobra oldugumu biliyorlar

Eşime anlatamiyorum 

En son gittigimde de son noktayı koydum 

Kaynanam torun ayrımı yapıyor 

Tatlı yaptı eltimle gorumcem bana getirmediler 

Kimsede sormadı 

Bende bundan sonra gitmeyecegim de aramayacagim da 

Çünkü huylu huyundan asla vazgeçmiyor 

Pislik yine pisliktir

Anladım teşekkür ederim

0 oy
önce (1,745 puan) tarafından

Canım benim bugün onlari araman demek tekrar eskisi gibi olacaksınız demek değil ki, sen Allah razısi için arayacaksın 3 dakka 5 dakka sık dişini konuş, silah-i Rahimi terk etme , ama mesafeni korumaya devam et.

Şeytan ağır basıyor nefsini yen 🤗

Aramak konuşmak inanki zor değil fakat söz konusu evladım olunca geri çekiliyorum. Bir ara kızıma kadar sahiplendi. Benim kızım o diyerek kendilerince şaka yaptılar ama gerçekti

önce (1,745 puan) tarafından

Hooooşşşttt bi dursunlar orda daha neler, benim doğurduğumu bırak kaynana kendi anam bile sahiplenemez daha daha neler 😡

İşte daha neler neler psikolojik olarak şiddeti yaşattı bile isteye. O yüzden bilemedim. Eşim zaten aileci hep onların tarafında

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bugün ben aramadım mesela hak etmiyorlar asla .eşim bana da ara felan der arada yigenleri hasta oldumu sadece çocuklar söz konusuysa yada sağlık sorunu varsa geçmiş olsun diye ararım benim eşim uzakta yalnız yaşıyorum beni arayıp onlar asla sormaz iyimisin bir isteğin var mı vs diye onlar benden kıymetli değil arayıp da seslerini duymak istemem

Sen bir de tek yaşıyorsun. Senin için onlar adım atmalı. Ben hiçbir şekilde aramadım aramakta istemedim

0 oy
önce (51,769 puan) tarafından

aramazdim ben eskiden olsa arardim da yas gittikce insan silmeyi öğreniyor 

Teşekkür ederim

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Bu dediklerinin hepsni bende yaşadım aramam valla kaç kandil geçti ne alaka yani değer vermeyeni ne dye arayıp sorcam  eşinde onlarla barış dye kandili bahane ediyor 

O zaten ailesine kıymet verir. Ailesi ile bağları kopsun istemez

önce (179 puan) tarafından

Kopsun istemyrsa o zmn sanada insan gibi davranacklar eşinde iş biter bu konuda 

Eşim sesini çikarmaz bize yapılanlar için

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Arama cnm onlardan mi gelecek sana sevap baska şeylerden gelsin arama 

Teşekkür ederim

0 oy
önce (87 puan) tarafından

boşver arama canım böyle daha mutlu sundur :) 

Aynen onlarla konuşmayınca daha rahatım :) 

0 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Doğum yaptım kiclarini kaldırıp gelmediler. Sadece anası ablası aradı o da kocamı. Kocam doğum yaptı çünkü 😁 ayrı olayimiz var bizim küsüz bir senedir. Benim büyük oglum 2 gün hastanede perişan oldu doğumda. Küçüğüne bir çorap almadılar. Çorabı geçtim aramadilar gelmediler. Ben de aramıyorum sormuyorum. Kaynanam aradı 1 kere açmadım. Yaptıklarını unuttum zannediyorlar iblisin Ankara şubesi. Sana değer vermeyeni arayıp bir taraflarini kaldırma. Ölüm var diyorlar ya. Ölüm sadece bize mi var ? Onlar da insan olsun o zaman 

İblisin Ankara şubesi cümlene çok güldüm dkdkdk Onların oğlu evlenınce anlamadığım şekilde kıymetleniyor. Ölüm herkese var ama kim daha zayıfsa her zaman o ezilmek zorunda gibi

önce (1,990 puan) tarafından

Bende öyleydim annem vefat ettikten sonra beni iyice ezmeye çalıştılar. Annelik yapsa annemin yerine koyardım. Baktim ki oğlunu kandırıp manipüle etmeye çalışıyor. Oğluna  gerçekleri gösterdim şimdi oğlunun yüzünü göremiyor. İyilik her zaman kazanmıyor malesef. Benim artık kazık yiyecek yerim kalmadı. Bundan sonra kaziklamaya devamke 🤣

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 111 göst.
+2 oy
15 cevap 532 göst.
0 oy
8 cevap 324 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne-00 (151 puan) tarafından soruldu

410,726 soru

12,358,434 cevap

41,265 kullanıcı

Kategoriler

...