0 oy
436 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,456 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar esimle kavga etdik cok kotu itdi beni ikimkere yere 4saatgecti ustunden kanamam var.bebegime.bisey olmus ola bilirmi??cokmkotuyum.doktora sabah gidicem

8 Cevaplar

+1 oy
(1,456 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kizlar karnimdaki bebegin 8haftalik ve cok sukur biseyi yokmus.yalnis anlamissiniz .bundna onceki bebegimi kayb etdim.postu silemedigim.icin.oyle yazdim..tam size cevap yazacaktim yalnis anlasildi.cok afedersiniz.bebegim.yasiyor karnimda.bundan once bebegimi5haftalikken kayb etdim(yasasaydi 5aylik olurdu.simdide esimle kavga etdik itdi beni cok kotu dustum yere ikinkere zaten riskli hamiellik geciriyorum kanama alani olusmus iyi olacak insAllah dualarinizi esirgemeyin lutfenn.

(3,637 puan) tarafından

Valla kusura bakma zıkkım içsin birdaha pis şey çok geçmiş olsun aman dikkât et kendine

(2,842 puan) tarafından

Bugün sana vuran yarın evladına yapar. Allah korusun. Pek sağlıklı bir durum değil. Bununla geçmiş olsun ne diyeyim. 

(1,456 puan) tarafından

Bende onu soyliyorum icince kendisinden geciyor hic boyle yapmamisti arada icip gelip yatiyordu bu sefer dedim artik icmeni.istemiyorum.Namaz kil dedim icme arkadaslarin seni yalnis yola goturur.evli.adamsin.ne icki Namaz kilmasini istiyorum

(1,456 puan) tarafından

Evladima vurmasini asla izin vermem olumu ciyner evladima fiske bile vuramaz.!lutfen boyle konusmayin zor kendime geliyorum simdi esimi.dusunucek.halde degilim.bebegim.icin.dua edin yeter❤️🥹

(3,637 puan) tarafından

Rabbim Dua'nı kabul etsin inşallah o ortamı bırakıp senin istediğin gibi olsun hamile insanın dua'sı daha çok kabul olur derler sende duâ et eşin için doğru yola gelsin

-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından

Sabahı neden bekliyorsun 

Hemen kadın doğum acile git hamile kadın niye sana bunu yapıyor mübarek günde 
0 oy
(7,372 puan) tarafından

Kanama devam ediyorsa sabahı bekletmeyin acile gidin Allah korusun. Eşinize de Rabb'im bu mübarek gece de merhamet nasip etsin çok yazık

0 oy
(2,566 puan) tarafından

Şimdi git bence 

(1,456 puan) tarafından

Gidiyorun(

0 oy
(35 puan) tarafından

Kaç haftalık gebesiniz ne dedi doktor geçmiş olsun 

0 oy
(2,692 puan) tarafından

Ahh canım benim Allahım evladını sana bağışlasın inşallah ne hayatlar var gerçekten okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor 

0 oy
(646 puan) tarafından

Doktora gittiniz mi. ? İyi misiniz şuan .

0 oy
(13,385 puan) tarafından

Ya Rabbim Allah ıslah etsin Ya eşini, ah güzelim ya

(1,065 puan) tarafından

Vefat etmiş bebeği 😭

(3,001 puan) tarafından

Çok üzüldüm,bu vebalin altında kalacak o pislik adam 

tarafından

Çok üzüldüm 😢 ben de şimdi gördüm inanamıyorum o kadar da güzel bir kadın ki … 

(13,385 puan) tarafından

Evet gördüm postunu içim sızladı

(1,065 puan) tarafından

Hamilelik haberini verdiği zamandan 4 ay geçmiş 4 haftalık öğrenildiğine göre şuan 5 aylık olması lazım ay doğuma da az kalmış ya Allah'ım sen ver cezasını bu mübarek günde 🥺🥺🥺

(1,065 puan) tarafından

Ay kızlar yok yanlış anlaşılma olmuş . O postta ki bebeğin kalbi durmuş , şuan 8 haftalık hamileymiş onda da bir problem yokmuş

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 8 göst.
+1 oy
1 cevap 107 göst.
4 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Sinemsi48 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 145 göst.
8 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (3,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 365 göst.
20 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (164 puan) tarafından soruldu

411,372 soru

12,383,084 cevap

43,351 kullanıcı

Kategoriler

...