Ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz kaç dakika spor yapiyorsunuz
Diyet yapıyorlar
63 kiloyum hedefim 70 kilo alamadım 7 sene kemik gibi gezdim şimdi almaya başladım bakın tarif
Süt
Cicibebe
Fıstık ezmesi
Kakao
Bal blenderden geçir ara öğünde iç bak nasıl alacaksın ben tontik seviyorum kendimi gotum büyüdü diye mutlu oluyorum 🤣🤣🤣🔥🔥
biyun kacki 175 180 falan mi. 63 kilo bile 160 boyunda bana asiri sisman oluyor.
163 cnm nasıl çok duruyor ya bende az duruyor ama
bildigin cok duruyor . ama 3 dort cm boy farki en ax 6 yedi kilo kaldiri tabi . 68 lerde falan guzl olur senin boy kldirir
Aynenn cnm benimde hedef 70
Spora başlıyamadım henüz ama başlamak istiyorum sıkı diyet yapmıyorum yapamıyorum ama az porsiyon ve paketli, asitli hamur işlerinden uzak duruyorum.
2 günde tek öğün yapıcam pazartesi ve salı
Ekmek 2 dilim pilav makarna 3 kaşık salata yoğurt bol keten tohumu kaşık kaşık herşey de yiyorum bol su spor evde bebek bakmak doğum kilomun altına düştüm çok şükür
Keten tohumu ne işe yariyo cnm
Metabolizma hizlandiryor yogurta ekiyorum çocukça yemekden sonra sindirim için diyet doktoru önerdi devlet hastanesi ama özel değil
Diyet yapmıyorum sadece iki öğün şeklinde besleniyorum. Bide hergun 10 km yürüyorum
Diyetle vs uğraşmıyorum Metabolik diyetin macununu kullanıyorum 75 kilodan 62 ye düştüm spor yok diyet yok kişiye özel hazırlanıyor şimdi kahve formu da çıkmış
Nereden temin edebiliriz
Öne kız nasıl Bir şey iştah mi kapatıyor
Bende merak ettim 😀
Ben de merak ettim
Kız bişey yazıyorlar cvp vermiyorlar
Bende merak ettim , kullandığınız nedir biraz açıklar mısınız
İnşallah bir gün cevap verir bacım 😂
Muhtemelen insulin direncin dengede tutan birsey
Kızlar özelden yazarsanız danışanımız Kader hanıma yönlendirebilirim sizi inanın mükemmel bir ürün ben tatlı yemeden duramazdım diyetleri bu yüzden bozardım hep ama iştah kesiyor macun tatlı isteği 0 asla veremem dediğim kilodan 62 yı gördüm Rabbimin mucizesi bu macun
Özelim kapalı benim ya
Açabilirsin kizzz bende yazayım hemen lina hanıma 😇
Niye burdan yazmıyor ki
Danışanın telefon bilgilerini paylaşacağım için olabilir mi?
Ok. O zaman
Bende aralıklı oruç yapmaya başladım doğumdan sonra kilo mu veremedim 3.5 sene oldu üzerine birde aldım boyum 158 kilom 70 acilen vermem diyet yaptım zamanında ama hem bana göre değil bende günde 2 öğün beslenip porsiyonları mi küçülttum 7 den sonra hicbirsey yemiyorum gün içerisinde 2 lt su sabah kalkınca limonlu yada sirkeli su içiyorum birde evde lesli yapmaya başladım 3-4 gün oldu 3 gün sonra tartilicam bakalım hiç verdimmi
Bende bugün başlıyorum doğum yapali 20 gün oldu acilen vermem gerek sende yeni basladiysan dm üzerinden haberlesebiliriz
Bende yeni başladım bakalım
Doğum yapalı 5 ay oldu emziriyorum diye bı turlu başlamaya cesaret edemiyorum.sizin 20 gün olmuş emziriyormusnuz nasıl bir diyet uygulayacaksiniz
Emzirmiyorum bebeğimi kaybettim ben bence çok takılmayın 5 ay çok yeni bir süreç bebeğinize odaklanın emzirmek zaten kilo verdirir derler
Basın sağolsun cnm 😔
Mehtap33 başınız sağolsun
Yeni sezeryan olduğum için spor yapamıyorum ama az ekmek bol sıvı yemeğin yanına bol salata yiyorum biraz zayıflamışim bı kaç kişi söyledi 😀
Ben herşeyden yedim aşırıya kaçmadan az az devamlılığı olsun diye sadece ekmeğimi değiştirdiydim spor yaptım ilk hafta 15 dk sonraki hafta yarım saat gibi kendimi yine birden zorlamadım ağır gelip bırakma olmasın diye ilk ay 5 kilo verdiydim şuan bıraktım oruç tutuyorum spor aç karnına zor olabilir diye
75 idim 70 e dustum hedefim 1 ayda 5 kilo idi ama 18 gun de 5 kilo gitti bakalim daha ne kadar gidecek
Neler yapıyor bnmde vermem lazım acilinden sağlıklı ama
canim ben ara ogunleri kestim aralikli orucla 2 ogun besleniyorum sabah ve ikindin aralarda bol su kahve cok zorlarsa meyve seklinde gidiyorum sabah yumurtam peynirim yesilligimi yiyorum aksam ya sebze ya protein ya da baklagil porsiyonu az sekilde yiyorum ve corba bile icsem yaninda salata yiyorum her ogunde egzersiz yapiyorum max 45 dk 1 saat youtubeden acip her gun mutlaka yuruyorum ve en onemlisi de aksam max 8 den sonra hic bisey yemiyorum etesi gun 11 12 ye kadar o da baya yag yakiyor ama sen kendi bedenini bilirsin ona gore beslen ya da bi hastaligin varsa mutlaka diyetisyen destegi al canim
Yok cnm bir rahatsizligim fln bende sabah ilk Dukan birası iciyom işimi yaptiktan sonra kahve iciyom bu saat oldu kahvaltı yapmadım çocukları parka götüreyim gelince kahvaltı yaparım tartilmadim cuma günü tartı günü ilan ettim bakalım inşallah veririm nisana kadar böyle devam edecem
Bende 3 ayda 10 kilo verdim az yiyerek ekmek şeker yağlı şeyleri kestim paketli gıdalar da yemiyorum ama takıldı kilom iki haftadır aynı kilodayım ya napacam bilmiyorum
Selamlar ben 17 ocakta başladım 10 gün oldu aralıklı oruç yapıyorum günde 2 ana 1 ara öğün. Dünden beri de kalori hesaplaması başladım 1600 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Emziriyorum ve haftanın 5 günü leslie yapmaya karar verdim.
410,663 soru
12,355,618 cevap
40,946 kullanıcı