0 oy
57 göst.
önce Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

11 aylık bebeğimi sütten nasıl kesicegimi bilmiyorum birden mi kesmeliyim yoksa yavaş yavaş mi biborandan süt mama içmiyor denedim midesi bulanıyor hemen ama sütümde hiç yok sürekli emmek istiyor. Nasıl kesicem bilmiyorum süte alistiramayinca zor gibi geliyor emzirmezsem mecbura kalınca süt icermi yada mama, aslında alistirarak ayırmak istiyorum memeden ,nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (804 puan) tarafından

Sabır taşı canım aktardan al 3 günde kesilmis olucak

-Reklam-
0 oy
önce (937 puan) tarafından

Kızımı 1 ayda azaltarak kestim. Bu sayede mastit olmadım. Sonrasında mama da içmedi. Sadece yemekle devam ettik.

Şuan oğlum 11 aylık. Kızım gibi 15 aylık civarı kesmeyi düşünüyorum. Azaltarak yapıcam büyük ihtimalle. 

önce (17 puan) tarafından

Ben sadece yemekle devam edemem kucuk olduğu için emmeyince doymuyor sanki süt olmadan doyar mi bilmiyorum 13 aylık felan kessem acaba o zman sadece yemekle devam edebilir mi acaba, Ama şuanda hiç doymuyor gece sürekli uyanıyor ağlıyor açlıktan 

önce (937 puan) tarafından

Sütünüze güvendiği için de gece uyanıyor olabilir ya da yemeği az yiyor olabilir. Yemekle tabiki doyabilir. Olmadı uyumadan önce gece maması(yoğurt, meyve püresi, muhallebi tarzı vs) yapar, tok olduğuna emin olursunuz. 

Sağol inşallah bide öyle deneyim 

0 oy
önce (6,191 puan) tarafından

11 ay vok kucuk . emmeden kessen mama ile devam etmesi gerekcek. 17 ay civari kesersen komple normal

insan gibi yer . mamaya memeye gerek kalmaz

Hamileyim ve sütüm çok az zaten doymuyor açlıktan uyanıyor sürekli gündüz bir şekilde idare ediyorum ek gidalarla ama gece onlarida yemiyor 

önce (6,191 puan) tarafından

heee necburi keseceksin . ozsman sabirtasi ile. sma mama vermeyede devsm etmen gerek . ek gida arti mama ile devm etmn gerek bnce tabi

0 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Ben birden kestim, iki gece çok ağladı sonra alıştı 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Bebeğiniz çok küçük neden sütten kesmek istiyorsunuz bu kadar erken 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 136 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cikolataaa (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

410,910 soru

12,365,496 cevap

41,973 kullanıcı

Kategoriler

...