11 aylık bebeğimi sütten nasıl kesicegimi bilmiyorum birden mi kesmeliyim yoksa yavaş yavaş mi biborandan süt mama içmiyor denedim midesi bulanıyor hemen ama sütümde hiç yok sürekli emmek istiyor. Nasıl kesicem bilmiyorum süte alistiramayinca zor gibi geliyor emzirmezsem mecbura kalınca süt icermi yada mama, aslında alistirarak ayırmak istiyorum memeden ,nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz.
Sabır taşı canım aktardan al 3 günde kesilmis olucak
Kızımı 1 ayda azaltarak kestim. Bu sayede mastit olmadım. Sonrasında mama da içmedi. Sadece yemekle devam ettik.
Şuan oğlum 11 aylık. Kızım gibi 15 aylık civarı kesmeyi düşünüyorum. Azaltarak yapıcam büyük ihtimalle.
Ben sadece yemekle devam edemem kucuk olduğu için emmeyince doymuyor sanki süt olmadan doyar mi bilmiyorum 13 aylık felan kessem acaba o zman sadece yemekle devam edebilir mi acaba, Ama şuanda hiç doymuyor gece sürekli uyanıyor ağlıyor açlıktan
Sütünüze güvendiği için de gece uyanıyor olabilir ya da yemeği az yiyor olabilir. Yemekle tabiki doyabilir. Olmadı uyumadan önce gece maması(yoğurt, meyve püresi, muhallebi tarzı vs) yapar, tok olduğuna emin olursunuz.
Sağol inşallah bide öyle deneyim
11 ay vok kucuk . emmeden kessen mama ile devam etmesi gerekcek. 17 ay civari kesersen komple normal
insan gibi yer . mamaya memeye gerek kalmaz
Hamileyim ve sütüm çok az zaten doymuyor açlıktan uyanıyor sürekli gündüz bir şekilde idare ediyorum ek gidalarla ama gece onlarida yemiyor
heee necburi keseceksin . ozsman sabirtasi ile. sma mama vermeyede devsm etmen gerek . ek gida arti mama ile devm etmn gerek bnce tabi
Ben birden kestim, iki gece çok ağladı sonra alıştı
Bebeğiniz çok küçük neden sütten kesmek istiyorsunuz bu kadar erken
410,910 soru
12,365,496 cevap
41,973 kullanıcı