0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

4 buçuk aylık evliyim 5 ay olacak.  Ailem evimi otele çevirdi. Uzak da değiliz onlar köyde yaşıyor. Ve deprem bölgesindeyiz. Evleri sağlam. Burda eşim öğretmenler konteyneri almıştı eğitimcilere verdiler. Deprem olursa gideriz diye aldık . Konteyner dememe bakmayın içinde yok yok. Oranın bir anahtarını aileme verdim. İşleri olursa gelip kalsınlar diye. Halen aynı değişen bir şey yok. Eşimden utanıyorum artık.  Çözüm istiyorum. 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,350 puan) tarafından

Kendi ailen de olsa herkes yerini  ve sınırlarını bilmeli canım. Bir kere anahtar vererek hata etmişsin zaten. Öyl ya da böyle üstü kapalı üstü açık her fırsatta uyarmalı ve mesajını vermelisiniz yaptıklarının  yanlış olduğunu anlasınlar. Olmaz öyle herkesin kendince bir hayatı ve düzeni var . Olacak olan sana olur valla. Şimdiden önlemini alırsan ilerde yüz yüze  bakacak modunda olursunuz ama önlem almazsan ilerde yüz yüze bakacak haliniz kalmaz belkide. Bir sabreder eşin iki sabreder 3. De ağır bir şey der sen kırılırsın . Kırılırsın aileni büyük  kırarsın  vs vs... Allah kolaylık versin. İnşallah anlayışlı davranırlar.

-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından

Açık açık konuşacaksın yarın bir gün senin huzurun bozulacak onların değil unutma

(13 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Anneme söyledim. Başta alındı gelmediler falan tekrar aynısı oldu. Alınıyorlar. 

(334 puan) tarafından

Alınsın tabi anne olarak biraz düşünmesi gerekirdi canım 

0 oy
(836 puan) tarafından

Eksik anlatmişsinuz galiba. Ailen gelip konteynırda mi kaliyo

0 oy
(4,462 puan) tarafından

Anahtarı al canım, ileride eşinle huzurun bozulabilir 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
+1 oy