0 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından

Kızlar hafta sonu tasinacagim Allah nasıp ederse iki çocuğum var biri 2 buçuk biri 4 yaş yardim edecek kimsem yok eşim çalışıyor nasıl bir yol izlemeliyim diğer evin temizliği var bir günde yaparım orayı 

11 Cevaplar

0 oy
önce (1,068 puan) tarafından

konu komşu, akraba, arkadaş gibi biri varsa çocukları ver ona işini halledince alırsın

önce (261 puan) tarafından

Komsu varda cnm kızım kimseyler asla durmuyor 

önce (1,068 puan) tarafından

ozaman geçmiş olsun

-Reklam-
0 oy
önce (2,280 puan) tarafından

Allah kolaylık versin kardeşim 

Amin sağol cnm

0 oy
önce (20,615 puan) tarafından

:(( ben ilk evimden taşınırken 1 çocuğum vardı annem ve kaynanam benle küstü tek başıma taşındım önce oğlumla gidp yeni evi temizledim ardından perdelerimi yıkadım taktım sonra mutfak eşyaları kıyafetler topladım sonra eşim nakliye tuttu taşındık

Anladım cnm bizim ani oldu cnm bir hafta önce yıkamıştim perdelerimi halilarimi vereceğim şuan 

0 oy
önce (12,835 puan) tarafından

Ben evimi yavaş yavaş topladım aylar önceden kullanmadığım herşeyi yavaş yavaş çocuklar uyurken koliledim kenara koydum hep. Toplanmam kolay oldu. Evimi eşimle kayınvalidem temizledi ama sen kendin yapacaksan eşin bakacak sanırım 1 günde temizleyebilirsin inşallah. Kolilerini oda oda yap üstlerine yaz. İşte mutfak salon banyo diye kolay oluyor. Mesela ben dolabımdaki kıyafetleri en son aldım askılarıyla kocaman bi koliye büyük çuval poşet aldık içine açtım askılarıyla aldım aldım koydum. Yerleştirirkende kolay oldu askıyla tekrar astım. Ve durumun varsa bi kadın tut bence en azından kaba temizlik için   

Diğer evde fazla temizlik işi yok cnm kendim bir günde hallederim eşim çalışıyor işten izin işi sıkıntı en fazla bir gün izin alabilir onunda faturaları actirmaya gitcek bende önce evi temizleyip sonra eşyaları koli yapacam halilarimi vereceğim Çarşamba bu şekilde bir pilan yaptim ama inşallah yapabilirim

0 oy
önce (2,702 puan) tarafından

Taşınma günü de mi çalışacak eşin? 

Yok cnm cumartesi tasinalim dedi normalde cumartesi de 5 kadar mesai oluyor patronla konuşurum öğleye kadar çalışalım sonra evi tasiyalim diye dedi arkdaslari yardım edecek taşımaya 

önce (2,702 puan) tarafından

O zaman senin sadece temizlik için desteğe ihtiyacın olacak. Eşin yarım gün daha izin alsa sen cuma günü öğleden sonra evi temizlesen cumartesi öğleden sonra da taşınsanız? 

Yani cnm mantıklı aslında bn carsamba faln düşündüm ama temizlik işini bugün öğlenden sonra izin alabilirse faturalari actircak kaç günde açılır ki su falan 

önce (2,627 puan) tarafından

Elektrik su doğalgaz için e devletten başvuru yapılabiliyor canım gitmesine gerek yok 

Gitti cnm bugün actirmaya 

0 oy
önce (1,153 puan) tarafından

Kimse yoksa eşin izin almak zorunda mecbur canım yada o kadar çalışıyorsa sana yardımcı tutsun diğer evin temizliği için ve taşınma günü yardım için.Allah kolaylık versin

Eşim bir gün izin alabilirim diyor cnm faturaları actirmaya yine ben biraz daha zorlicam bur gun daha izin al beraber temizlik yapalım falan diye bakalım 

Bir şekilde olur tabi illaki halledersin en azindan doğalgazı actirmis olsa. Yeni evde sen temizlik yaparken cocuklar bir odada durur .ama tasinma günü çocukları evde tutmak zor yanı keşke birisi 3 4 saat bakabilse cocuklara en azından eşyalar yüklenip inene kadar 

Dogalgazi actirmaya buğun giti canım cuma günü açılacak mis 

Allah kolaylık versin kolayca halledersin inşallah 

0 oy
önce (1,144 puan) tarafından

Benim kızım 1 yasindaken taşındık her gün 1 2 koli yaptım pek zorlanmadım 

Bende baslicam cnm yarın koli işine 

önce (1,144 puan) tarafından

Kullanmadığın bütün eşyaları kolile bence çok zevkli 

0 oy
önce (3,108 puan) tarafından

Çocukların anlama yaşinda sana çok bir zorluk çıkarmaz , tasinacagin evde önce bir odayi temizle halı falan ser köy oyuncakalrini onlar oynasın gerekirse eşin TV de kzursun sıkılmasınlar sende o ara evi temizle , eşyalarını kolile eşinde yardım eder nakileye faln tutar kaba eşyayi içeri atarsin snra çocuklarınin genel yemek vs işlerini hallet ufak ufak yerleş , 

Nakliye tutmucaz cnm eşimin çalıştı yerde var komyon onunla yapcaz

önce (3,108 puan) tarafından

Sen önden bir odaya ser derme çatma çocuklar sıkılmaz senide yormaz , eşya birkere içeri atsan snrasi ufak ufak hal edilir 

0 oy
önce (11,212 puan) tarafından

Ayyy ben de de var taşınma 

Kolay gelsin cnm

0 oy
önce (892 puan) tarafından

Ben de yaza taşınıyorum inşallah oğlum 4 aylıkken herşeyi tek başıma yaptım zordu eşim sadece nakliyat tuttu yükledi şimdi yine herşeyi tek yapacağım olsun oğlum şükürler olsun iki yaşına girecek ben de yavaştan hurç bant o bu almaya başladım iki ay sonra kullanmadıklarimi kolilesem zaten yavaş yavaş yapınca hallolur diye düşünüyorum 

Bende baslicam cnm yarın kolilemeye halilarimi vereceğim yarın biyerden baslicaz bklm

0 oy
önce (1,091 puan) tarafından

Allah kolaylık versin cnm ben taşınırken oğlum 1 yasındaydı tasınöa günü görümcem geldi baktı ertesi günü yerlesşirken eşim izinliydi o gün yerleştirdim 2 gün temizlik sürdü odasından dışarı çıkartmadan önüne tüm oyuncaklarını vererek o şekilde oyaladım

Şuan ikisi olduğu için cnm birbirleriyle oynuyorlar Allah'tan 

önce (1,091 puan) tarafından

Önce onların odasını temizleyip yerleştir 1 gün orda takılsınlar hatta eğer komşu el dost varsa başında dursun çocukların sende nakliyeciler eşyaları getirirken kutunun üstünde yazdıgı şekil odalara koyarsan yerleştirmesi çok kolay olur sabah yerleştirir akşam temizlik yaparsan gerisi çorap söküğü gibi gelir hatta sana bi tavsiye ben öyle yapmıştm yerleri iyice temizleyip tertemiz yap sonra musamba ser yere köşelerini yapıştır ki kalkmasın yerinden yerleştiktrn sonra musambayı direkt kaldır diğer temizlikler seni hiç zorlamaz

TM cnm teşekür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
26 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.

410,550 soru

12,350,761 cevap

40,466 kullanıcı

Kategoriler

...