0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,010 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar 

Bı miktar param var siz olsanız robot süpürge mi alırsınız yoksa altın alıp yatırım mı yaparsınız?

Eşime kalsa ne gerek var altın al diyor, ee bende diyorum ki ben kahvemi içerken altın silip supurmuyor evi sjsjsj 

Fantom dik supurgem var bide arzumun süpürgesi.

Temmuzda da 2. Çocuğumu alıcam kucağıma nasip olursa,# bana kalsa gerekli siz olsanız ne yaparsınız ?

17 Cevaplar

+1 oy
(2,023 puan) tarafından

Amannn rahatina bak ya robot al iyiki var her hafta silip süpürüyor insan canınada yazık yemin ederim bende artik pratik esyalara döndüm boynumda aşırı duzlesme var hamjr yoğurma makinesi düşünüyorum bu aralar insanin sagligida onemlii ya

(1,010 puan) tarafından

Önceden altın alirdm hep rahatimi düşünmek istiyorum bende artık, gerek duyuyorsan al canm sende 

(1,396 puan) tarafından

hangi marka ropotun hem silip hem supuren modeller cabuk bozuluyormus bunun yuzunden almadm keske alsaydm

(2,023 puan) tarafından

Roborock Q7 max canim onu kim demis kız 

-Reklam-
+1 oy
(1,089 puan) tarafından

Ölümlü dünya , kendine eziyet etme ve hemen bir robot süpürge al :Deşine sonradan kaptirmaktansa altınları 😂

(1,010 puan) tarafından

Evet öyle oluyor sıkışınca mecbur gidiyor altınlar:)

+1 oy
(4,478 puan) tarafından

Normalde altın al derim 😃 çocuklu eve robot süpürge şart sen bebeginle ilgilenirken o da evi silip süpürûyor. Sen sadece robot süpürgeye engel olucak oyuncakdir sandelyedir bunları kaldiracaksin. Şunu da ekliyim çok beklentin varsa alma kimisi normal süpürge ile kıyaslama yapıyor memnun olmuyor. Benim var evi topluyorum çalıştırıp evden çıkıyoruz parka gidiyoruz gezip geliyoruz ev tertemiz, çocuk hasta olunca vakit yoksa hemen çalıştırıyorum 

(1,010 puan) tarafından

Ne güzel işte canım bende bu kafadayım artk, roborock Q7 almayı düşünüyorum umarım pişman olmam

(4,478 puan) tarafından

Pişman olmazsın canim en iyi markalardan biri 

(6,272 puan) tarafından

yani kaldiki ek gda zamani hersey elinde yerler kirinti.  hemen cekiveriyir. arti ortalik surekli toplu kalio bahaneyle robot supurecek diye toplu birakiyosun evi cikarken :))

(1,010 puan) tarafından

Benim evimin eşikleri yüksek kendim atlatıcam esikleride artk :)

+1 oy
(6,272 puan) tarafından

yemeyenin malini yerler. altin cekmecede durup sana ne faydasi olacak . ihtiyaclarimi istediklerimi alirim ben kaldiki istedigim seyi almak icin yapmak icin altin da bozarim :) her herseyi. vardir bisey alacak degilimdir e bosta duracagia altin alirim tabiki

+1 oy
(711 puan) tarafından

Süpürge alırdım ben kendi canım daha kıymetli bide bebek geliyormuş çok işine yarar 

+1 oy
(2,702 puan) tarafından

Valla normalde robot supurge icn gereksiz falan fisman diyordm ama yok bacim yok cocuklu evde sart.bazen olur canm supurp silmek istemez o yapar nebilim hasta olursn o yapar misafir gekir o evi temizler sen ukramlik hazrlarsn yanj bence gerekli diye dusunuyorm bende insallah kurutma makinesinden sonra onj almayi dusunuyorm bakalim bence robot suprge al derim kendjnj simart azcik

+1 oy
(5,702 puan) tarafından

Tabiki robot süpürge çocuklu evin vazgeçilmezi 3 yıldır keyfime diyecek yok o evi silip süpürürken ben yatakta 1 saat daha fazla uyuyorum

(1,010 puan) tarafından

Ya demi bende evi supurmeyle uğraşacağıma eşime çocuğuma zmn ayiriyim diyom

(5,702 puan) tarafından

Zaten en önemli avantajı bu bu dünyaya ev işi yapmaya mı geldik biz 

+1 oy
(2,114 puan) tarafından

Yatırım yapınca da zaten ihtiyaç için harcanmayacak mi? İhtiyaç varsa ben direkt onu alırım. Eşiniz her gün supurecekse alın altını. Yani hayat kalitem artmadiktan sonra para sahibi olmanın bir anlamı yok bana göre.

+1 oy
(1,010 puan) tarafından

Valla erkeklere kalsa herşeye ne gerek var diyorlar onlar yapmadığı için temizliği ne gerek var tabi :)) o bozduğumuz altınlar eninde sonunda onların işine yarıyor hiç demiyorlar sen bu parayla kuaföre git üstüne başına al gez toz diye ne gerek var altın boz oluyor :)) doğum yaptığımda o büyük süpürge ölüm gibi gelmişti bana dikey süpürge almak için gidip 3 çeyrek bozdum imkan varsa asla kaçırmayın alın ne gerek var diyen kocam şimdi bazen benden çok kullanıyor o dikey süpürgeyi :))

(1,010 puan) tarafından

Evet canım erkeklerin en best laflarindan birisi ne gerek var :D esim bugün gelirse onunlada konuşup vericem siparişini.

Tabiki de benimde elim ayağım olucak hele doğumdan sonra 

0 oy
(186 puan) tarafından

İki tane robot supurgem var birini tüm karşı çıkmama rağmen eşim birini kızım satın aldı. Oldukça gereksiz bir ev elektroniği kanımca. Tabi en doğru kararı siz verirsiniz

(1,010 puan) tarafından

Evet iki tanesi gereksiz olmuş :) kullanmıyorsununuz hiç neden gereksiz

(186 puan) tarafından

Kesinlikle çok gereksiz alanımız büyük olduğu için almışlardı ama sanırım evdeki en gereksiz elektronik ev aletleri :(

(711 puan) tarafından

Ya nasıl gereksiz kaynanamın var gayette güzel süpürüyo heryeri. Durumu düzelteyim ilk alacağım şey bu bide belim rahatsız ev süpürmekten nefret ediyorum

(186 puan) tarafından

Tabi sizin tercihiniz ben kendi evim ve yaşamım için gereksiz buluyorum

0 oy
(411 puan) tarafından

Robot süpürge de bir yatırım sayılır.:D

0 oy
(2,689 puan) tarafından

Bence altın yap zaten böyle giderse altinlartemmuza kadar 3 tane robot süpürge aldırır  sana merak etme

0 oy
(5,942 puan) tarafından

Anladigim kadarıyla olunca harcayacaksin tatlım  aslında kendme dolmusum tam bana olan bir soru sen yemeyince başkaları yiyor;) üç ay oldu aldım gayet güzel ve memnunum 

kendme not ye iç giy eğlen ...

(1,010 puan) tarafından

Hangi markayı aldın canım roborock Q7 düşünüyorum ben.

Evet bu zamana kadar hep birikim yaptim bı tane bilezigim var sıkışınca mecbur satılacak o da, kendim ve çocuklarım için bişeyler yapmak istiyorum mutlu anne mutlu çocuklar lafı cok da doğru 

(5,942 puan) tarafından

Dream pro galiba istasyonlu 12 bine falan almisti eşim.

Bnm birikmisim var onlarida cocuklarm için oda ypcm .

Çocuklarımdan önemli deil oysa iki tane bilzik  glr bişey olmaz ne yapayim

0 oy
(4,396 puan) tarafından

Robot tabikide ölümlü dünyada çokta şey etmemek lazım :)

(1,010 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum artk 

0 oy
(11 puan) tarafından

Benimde biraz param var robot süpürge alıcam 1 kızım var 1 tanede ağustosta yeni bebek gelicek inşAllah bana çok lazım

0 oy
(679 puan) tarafından

Canım son bir ayda 3 tane robot  süpürgesinin evde yangın çıkardığını gördüm YouTube da kadın eşyaları yeni yanmış tüm oda bide uykuda yanmış şarjdayken çıkmış yangın yani neden olur bilmiyorum ama ben asla almam evde w yaşında bebek korkarım. Bi tanede temizlerken o esnada yanmaya başlıyor duman tütüyordu alttan alttan . Yanimantike.n Allah korusun da öyle bi durumda esas parası boya parası tamir tadilat parası altın almak daha sağlıklı. Süpürge daha sağlıklı sanki . 

Bende düşünüyordum yorum bakarken paket açılımı izlerken bu videoları gördüm vazgeçtim 

(2,114 puan) tarafından

4 senedir kullanıyorum, her elektronik alette  risk vardır. O zaman evde hiçbir elektronik bulundurmamak lazım. 

(1,010 puan) tarafından

Güvenilir marka olduğunda bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum, gecenlerde powerbank patlamıştı haberlerde.

İllaki her elektronik alette bı risk vardır

(679 puan) tarafından

Orası öylede bilmiyorum ben biraz çekindim ya . 

0 oy
(91 puan) tarafından

Ben altinciyim eşim altın düşmanı ben olsam alırdım.d.d

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 222 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 148 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.