Kızlar ben buraya da sordum dişime kaplama yaptırıcam ama şu aralar değil. Anca yaz gibi veya yaz sonu olur. Ev satıcaz. 100 bin gibi bir para geçicek elime. Onunla 2 Ajda alıp gerisini gram almak mı daha iyi yoksa full gram mı alayım. Sonra onları bozdurup yaptırıcam kaplamayı
Külçe altın alırsan daha mantıklı olur yatırımlık olarak
Altın ne kadar işlenmemişse o kadar değerlidir. Bence gram.
Al sat zarar yapmaz mi canm sen bankaya yatır faiz işlesin
Yok artık bide millete akıl mı veriyorsunuz kendinize saklayin bari başkasına da günah olmasın
Faiz niye yiyeyim şimdi durup dururken kız
Durup.durmazken de yeme. Allah korusun nasıl bir zamandayiz böyle çoğu insan faizi önemsemiyor 🥺
Nerden biliyorsun faiz yiyene oy verip vermediğimizi. Konuyu nasıl da oya getirdin cahilliğin zirvesi olsa gerek . Hem isteyen istediğine oy verir . Sanane . Bana bir tane günahsız siyasetçi göster gösterebilir misin?
Ben önemsemiyorum fikrimi söyledim aci ama qercek kullanılan kartlar bile faiz yiyo siz bildiqinizi yapın tabiki de
kısa vadede bozduracaksan gram
Evet. Mesela şimdi alsam sene sonuna doğru falan
gram al. çünkü bir şekilde bozulacak. ajdayı bozdurmak için alma. yine bozulduğunda diğer bileziklere göre daha avantajlı ama illa bozulacaksa gram.
ha saklamakta zorlanırım dersen o zaman ajda al, kolumda durur.
Bence gram gerçi param olsa cumhuriyet altını alırım hep en sevdiğim en sevdiğim 😂
Bak canm ben zamannda altin yatirimi yapan biriydm ve bilezik alirdm ama esimde gram altin alalim odaha karli dedi bende esimle kuyumcuya gidince kuyumcuya sorduk ve surekli ayni yerden alis yaparkm baska yere gitmem adam bize hep iyi yaklasmistir.bize dedigide gram ve ajda ikiside aynj ajdada zaten iscilik yok bana kalsa ahda alin enazndan onj guvende tutabilirsnz ama gram altin saklamak daha zor evde dursa aklin kalir hirsz girse yatirimin gider vesaire diye ve bizde bilezik aldik hic zarar etmedik 2bilezikten zamannda 45bin tl karim oldu diyebilirim.sen sakalamasi zor degik diyorsan gram al yoksa ajda al derim
Hem saklama sıkıntı hem de takmak istiyorum o yüzden bilemedim. Ama Ajda alırım herhalde ben de konuşurum kuyumcuyla. Teşekkür ederim
1,468,950 soru
24,065,974 cevap
330,369 kullanıcı