0 oy
306 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,239 puan) tarafından

Ay ben dün eve hiç dokunmadım kahvaltı edip çıktık bugün sabahtan beri iki adım atıp otuyırum karnımdakinin de etkisi var tabi🫣(32+1) müzik actım kızlar da duruyor ama yapamıyorum🫠😀

Siz neler yapıyorsunuz bitti mi sabah işi 

19 Cevaplar

0 oy
(135,547 puan) tarafından

ac bi ferdi baba nasi yaptini anlamadan biter ev isi

(2,239 puan) tarafından

Arabesk sevmiyorum ya 😏

(6,226 puan) tarafından

:) benim kafam goturmuyor muzigi. dizi mizi film falan aciyorum . dinleyerek . en guzel

mügeyi dinleyerek is yapilio müge anli fun clup:))

-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından

Dün çocuklar uyuduktan sonra gece 4e kadar yaptım sabah hala dağınık. Bıktım ulan. 

(2,239 puan) tarafından

Ben gece hiç yapamıyom uyku hep önde geliyor

0 oy
(10 puan) tarafından

Tek motivasyonum müzik yada bir dizi açıyorum öyle kolay gibi geliyo

0 oy
(3,193 puan) tarafından

Motive oldugumuzu kim demis. Mecbur yapıyoruz işte 😀😀

(2,239 puan) tarafından

Aynen ya iki gün yapmasan evi💩💩💩 götürüyor 

0 oy
(5,504 puan) tarafından

11.30 da kalktik kahvalti isi bitti camasir astim attim makineye gene motive kaynagim misafir misafir gelsin hele evi bal dök yala yaparim gece 4 lere kadar temizlik yaptim gecen misafirim gelcek diye 

(2,239 puan) tarafından

Ay evet bende öyleyim ama şu an görunurde misafir yok😃

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Bulaşıkları tezgahı ocağı vs hallettim başka bir şey yapmadım, oğlumla markete gittik geldik.Namaz kilacam ondan sonra onu uyutmaya çalışacam.aksam için etli kuru fasulye yapcam daha sonra evi süpürüp silcem🤷

(2,239 puan) tarafından

Ben daha yemeği düşünme faslına bile geçmedim 😑

(2,266 puan) tarafından

Hamilesin canım normal,bir günde hepsini yapamazsın.

En azından bir makarna,salata yap.evi de her gün parça parça temizle.

0 oy
(32 puan) tarafından

Ağzına at bir sakız sonra aklına sevmedigin kişiyi getir söylen de söylen  bir bakmişsin ev işi falan kalmamış 😅😂😜

(2,239 puan) tarafından

Sakızım evde yok bir ağrı kesici yuttum etkisini bekliyor om😜

0 oy
(549 puan) tarafından

Bulaşıklar yarım kalmış ,bari dedim odayı supureyim.oturma odasını tek supurebildim çocuk durmadi.emziriyorum şuan yatmaya çalışıyor.diger kız kanepede ,yemeğe girisecem ,adet olmuşum ,belim ikiye ayrılıyor sanki ,kafam allak bullak ,hiç bitmiyor bu ev temizliği ,

0 oy
(239 puan) tarafından

Canım konuyla alakasız ama bişey soracam 3 gebelik mi senim eski postlarina baktım kızların var heralde buda erkek gözün aydın bu arada hayırlı evlat olsun ismini Muhammet koyacakmisin sorum şu ruyana mi geldi Muhammed ismi  yada oğlun olursa adını Muhammed koyacam diye mi dua ettin acaba  merak ettim bnimde 3 gebelik oğlum olsun istiyorum bu duayı ediyorum da faydası varmı yaptıysan anlatır mısın 

(239 puan) tarafından

Tamam canim son soru iki gebeliğin rahatmi geçti ağrıların bulantilarin varmiydi 

(120 puan) tarafından

Valla canım ben hiç bilmiyordum ben hamileyim . Bulantım bı iki hafta hafif vardı hiç kusmadim . Baya enerjiktim sabah kalkiyordum göbeğim vardı şok oluyordum aa ben hamileydim diyordum :)) canım sürekli etli ağır yemekler çekerdi ve ekşi çok yerdim. İkisi ortadaydi karnımın ortası ama sağa doğru hafif.  Onun dışında hatırladığım bel agrisi oluyordu göğüslerim erkenden çok koyu olmustu sizi vardı göğsümde. Topuk altlarim bembeyaz olmuştu hiç şişkinlik yoktu sadece göbek vardı:) ama aynı zamanda arkadaşım erkeğe hamileydi onun da iki kızı vardı o baya kusuyordu çok kötüydü hamileliği benim tam zittimdi onunda oğlu oldu . Biraz kişiyle alakalı bazılarının hamileliği rahat bazisinin zor . Bu arada ben iki oğlumu da tam 12 haftalıkken öğrendim 😂

(239 puan) tarafından

Maşallah canım Allah bağışlasın sana benimde mide bulantım var bel ağrısı oluyo göbeğim de çıktı ve ortaya doğru top gibi  tabi bazılarında belirtiler değişik oluyo haklısın bnde 12 haftalık oldum ama daha gitmeyi düşünmüyorum erken diye ha birde benimde canım etli yemekler çekiyor ekşi de bakalım çok merak ediyorum inşallah ogrenirsem buraya yazicam dua edin sizde kimin duası kabul olur bilinmez 🫶❣️🌹

(120 puan) tarafından

Ayy mutlaka haber ver canim ben erkek hissediyorum senin bebisi ❤️

(239 puan) tarafından

İnşallah öyledir 🥰🌹🤲🏻🫶

0 oy
(1,632 puan) tarafından

7 aylik bana yapışık bir yavrukuşum var temizlik yapabildigime şükrediyorum motivasyona gerek yok ama hamileyken çok zorlaniyordum kontrole diye gidip doğuma alındım kaynanamla gorumcem evi toplamışlar sagolsunlar 

(2,239 puan) tarafından

Bende randevumu bekliyrum belli bir gün versin turbo ya geçicem benimkilerden hayır gelmez 

0 oy
(3,545 puan) tarafından

Temizlik motivasyonu diye bişey yok😅 bittikten sonra arkandan dağıtan varsa hele😅

(2,239 puan) tarafından

Aynen iki tane bücür var büyük 🐂ü saymıyorum bile 

(3,545 puan) tarafından

Yaaa😂

0 oy
(4,881 puan) tarafından

Yarin kayınvalidem gelecek Yeterli bir motivasyon bence 😁 bugün geleceklerdi kabul etmedim yarına gelecekler sen hamilesin çok normal  sağlıkla doğsun bebişin

(2,239 puan) tarafından

Bende geçen hafta çağırdım eltimle  sırf kusur bulamasınlar diye dört dörtlük temizlik yemek bir günde yaptım

0 oy
(11,598 puan) tarafından

Kulaklıkları takıyorum enerjim geliyo 

(2,239 puan) tarafından

Kulaklık mı O da ne🤣 evlendikten sonra öyle bir şeyi unuttum yok kapı çalar yok Kızlar ağlar telefon çalar düşerler diye asla takmaya cesaret edemem

0 oy
(4,286 puan) tarafından

Temizlik hastası olduğum için hiç zorlamıyor beni aksine yapmadığım zaman krize giriyorum temizlik sonrası evdeki mis gibi çamaşır suyu ve temizlik kokusunu düşün full motivasyon

(2,239 puan) tarafından

Ben de mutfakta bulaşık falan bırakmam ama İnsanın kafası dağınık olunca evi her zaman toplu tutamıyor çok zor oluyor

(4,286 puan) tarafından

Herkes için öyle mi bilmiyorum ama benim kafam dagınıkta olsa uykusuzluktan gebersem bile dagınık bırakamam sanırım yapı meselesi olsun o gün yapmazsın ertesi günü ufaktan başladıgında bi bakmışsın bütün ev işleri bitmiş bazen başladıgında insan nasıl bittiğini anlamıyor bile

0 oy
(2,635 puan) tarafından

Kocama sinirlendigim anları düşünüyorum bir bakıyorum az kalmış tüm apartmanı temizleyeceğim 🤣

0 oy
(610 puan) tarafından

Havanın güzel olması en iyi motivasyon benim için ayrıca müzik. Çocuklar da ayağıma dolanmazsa daha çabuk biter.  Bugün salonu dip bucak temizledim. Camlar yerler vs. Mobilyaların da yerini değiştirdim. Halıyı da yarın silerim diye düşünüyorum. Kırlentler makinada. Bu hafta bir aksilik olmazsa bütün evi temizlemeyi dip bucak girmeyi düşünüyorum 

(2,239 puan) tarafından

Benim evi güneş görmüyor ya yoksa hava çok güzel ama güneş görmeyen en pişmanlık

0 oy
(8,870 puan) tarafından

Bende yapamıyom bugün bişey ayak bileğim sancıyo baya ya geçmedı gecede uyutmadı 

0 oy
(3,531 puan) tarafından

Hamilelikte zor vallah insanın yapası gelmiyor 

0 oy
(1,266 puan) tarafından

3 gündür temizliğin icindeydim cuma günü perde ve camları temizledim nevresimleri değişip mutfak dolaplarını temizledim. Dünde eşim evdeydi bebeğe baktı bende evi dio köşe temizledim kanepe koltuk baza dolap altlari arkalarını banyoyu yıkadım tuvalet tek kaldı tabi geceden derz yapmıştım banyo tuvaleti çok temiz oldu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
13 cevap 325 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,000 göst.

411,341 soru

12,382,377 cevap

43,302 kullanıcı

Kategoriler