0 oy
141 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

2 senedir kiradayız sözleşmemiz yok kaç kez yapmak istedik yapmadı ev sahibi.. Canı istediği gibi kira yükseltio elektrik suda sorun çıkarıyor istediği zaman evden atmaya kalkıyor kavga çıkarıyor kış günü bebekle çıkın dediler kavga çıkardılar evin bütün masraflarını bize yaptırmak istediler kiradan da düşmediler bizde köyde yaşadığımız için ev bulması zor heleki kış günü.. Tehdit ediolar şimdi kapı pencere yi kırıcaZ çıkın evden tanıdıklarımız da evi basıcaz tamam diyoruz beddavada verseniz oturmayız kış günü ev bulunmuyor çocuk ta var nereye çıkalım Diyoruz elektrik suyu kesicez beni deli etmeyin falan diolar 

8 Cevaplar

0 oy
(10,487 puan) tarafından

Allah vicdan merhamet versin şu insanlara. Başımıza gelen onca felaketten sonra bile akillanmiyor insanoğlu 

-Reklam-
0 oy
(4,625 puan) tarafından

Bu kanunen suç söylediklerini kayıt altına alıp şikayetçi olun hapse bile girer

0 oy
(2,846 puan) tarafından

Barınma gerçekten milli bir mesele oldu artık. Ama kim duyar kim anlar işte. Allah yardımcımız olsun.

0 oy
(880 puan) tarafından

Siz haklı iken haksız duruma dusurmussunuz kendinizi. Baştan kontrat yapmadığı zaman taşınmayacaktiniz, ha buna rağmen tasindiysaniz maalesef bu riski de göze almışsınız. Hiçbir hakkınız yok şu an. Bence ev bakmaya başlayın. Hem daha çok rezil olmayın, olaylar buyumesin

0 oy
(149 puan) tarafından

Sözleşme olmasada yatırdığın kiraların belgesi varsa sözleşme gibi hakların oluyormuş

0 oy
(325 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun 

0 oy
(299 puan) tarafından

MASAK'a şikayet ederseniz paşa paşa sözleşme yapar.

0 oy
(23 puan) tarafından

Canım bizim ev sahibi de bize çıkın dedi bizimde sözleşmemiz yok sozlesme olmadığı için devlete vergi vermiyor bizde kaç kere para cezası var sözleşme yapalım dediğimiz halde yanaşmadı 6  ayda bir kafasına göre %100 zam yapıyor yukardan merdiveni süpürüp ne kadar pislik varsa benim kapımın önüne bırakıp gidiyor elektrik su saati karışık kimkini ödüyor belli değil ev akmaya başladı hicbirseye karismiyo en sonda yine çık dedi bı çocuk var ben kışın ortasında nerden ev bulucam ancak iki üç ay sonra çıkabilirim şu an ev arıyorum ben bana sözleşme yapmadi diye şikayette bulunucam para cezası yiyince aklı basina gelir

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde agbutt (91 puan) tarafından soruldu

411,448 soru

12,385,616 cevap

43,509 kullanıcı

Kategoriler