+4 oy
1,736 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,559 puan) tarafından

Binde bir arar beni. Geçen aradı ablamla yaşadığı sorunları anlattı bana yardımcı ol dedi. Özel sorunları da anlattı.(Yani cinsellik) Aile terapistine gidin yada ablam psikologa gitsin dedim. Son zamanlarda çok kavga ediyor ablan benimle dedi. Yaklaşık bir saat konuştu daha çok ben dinledim. Yaklaşık bir sene evlerinde kaldım yanlış bir davranışını görmedim. 

Ama özel sorunlarını anlatmasi beni rahatsız etti . Benim eşim ablama anlatamaz oldu ki anlattı çok kötü kavga ederim eşimle. Benim özelimi neden anlatıyorsun diye. Bir de o kadar rahat konusulmaz bence baldızla hadi başkası olsa neyse. Ben utandım şahsen. Bu aralar bir daha ararsa muhtemelen açmam. Çünkü eşim aynısını yapsa ben çok rahatsız olurdum hem eşime de haksızlık edemem kendim de rahatsız oldum özel sorunlarini dinlemekten.

Bugün de mesaj atmış beni dinledigiin için teşekkürler sen de daralmış görünüyorsun anlatmak istersen dinlerim diye 

Ne şimdi bunun derdi ? Ben haksız mıyım kötü düşünmek istemiyorum ama bence yaptığı çok yanlış. Anneme ablama eşime söylesem olay büyür en iyisi susmak sanırım tabii ki daha fazla rahatsız edici olay yaşamazsam

58 Cevaplar

+1 oy
önce (720 puan) tarafından

Tepkinizi anlattigi anda koysaydin iyi olurdu yüz bulmuş sanki ***** herif. Bir de belki enişten psikologluk ablan da mı bakalım sorun.

-Reklam-
+1 oy
önce (121 puan) tarafından

Bide dinledin mi.pess vallahi kestirip atsaydın sanane doktor musun sana anlatmış Ne münasebet asla dinlemezdim Ben olsaydım

+1 oy
önce (20,616 puan) tarafından

Dinleyeceğine bir iki kelam edip yaptığının doğru olmadığını ayıp olduğunu söyleseydin ya 

+1 oy
önce (555 puan) tarafından

Canim  sende saol eniste ama uygun olmaz derdimde yok cok sukur de bitir konuyu bence bide bi saat dinlemek biraz yanlis yapmissin bence keske o konu acildigi an kapattirsaydin yada eniste ozelini anlatma uygun deil demen gerekirdi ayni durum basima gelse enistem o kuniyu actigi an kapattirirdim baktim devam ediyo rezil ederdim onu

+1 oy
önce (901 puan) tarafından

Gerçekten anlattıktan bir saat sonra mı rahatsızlığın farkına vardın diyemedin mi terbiyesiz bu konuları konuşacak başka kimse bulamadın mı Bir daha beni arama diye sen de karşılık vermişsin ki o da senin daraldığını fark etmiş hayır bir kardeş eniştesini neden bir saat boyunca dinler konuşmaya başladığında ağzının payını verecektin

+1 oy
önce (1,031 puan) tarafından

Canım adam sana halleniyor enişten pssligunn teki yol yapıyor sende bir saat neyi dinledin sana da ayrı şaşırdım 

+1 oy
önce (843 puan) tarafından

Yani benzer bi durumu ben yaşadım ama öyle cinsellikle ilgili falan değil eşimle bi ara aşırı kavga ediyorduk eşim ailesine böyle konuları açmayı sevmez hatta kimseye arkadaşları bile eşime anlatır ama eşim anlatmaz benden bir yaş küçük kardeşim var bi ara ona anlatmış ablan çok sinirli çok kavgaya meyilli nedenini bilmiyorum sen biliyor musun gibisinden sormuş kardeşime sadece bu yani normal olan budur illa akıl almak isterse ama cinsellik falan da ne bileyim abinin eşi olsa kadın kadıns olsa yani normal ama bir erkeğin baldızına anlatması hem çok utanç verici hem saçma ayrıca tekrar neden mesaj atıp teşekkür ederim sende anlat gibisinden mesaj attı sana bana çok iyi niyetli gelmedi mesaj 

+1 oy
önce (711 puan) tarafından

Daha çok susarsan sorun buyur bu işin sonu hiç iyi yerlere gitmiycek sanırım

+1 oy
önce (3,454 puan) tarafından

Çok çok büyük laubalilik. Sakın fırsat verme

+1 oy
önce (566 puan) tarafından

Bunda ne var ki diyen varsa kusura bakmasın yuhhhh yuhhh yuhhh !

Ben asla böyle bisey görmedim cinsellik nedir yaa . Düşünüyorum da yatagim eşim tarafından kardeşime dert olarak anlatılıyor ohaa ki ne ohaa arkadaş olacak iş değil bide sen daraldım gel istersen rahatlatirim gibi bi sinyallerde aldım.  İsterseniz sen ne pis fesatlık diyin kızlar o enişte hiç de normal değil affedersiniz de pek temize benzemiyor benim eniştem böyle yapacak karışsın abi ortalık gerekiyorsa yıkılsın o evlilik banane ablam cinselk8kte yetersizse.  Mesajı ne bunu anlatıyor acaba ?

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Benim eniştem yok ama var sayarsak beni arayıp bu konuyu konuşacak tek Kelime bile ettirmeden ağzına s*****m  gör bakalım birdaha arayıp soruyormu bence sen bir düşün nerde hatta yapıyorum diye ben söyleyim 1 saat boyunca konuşmakla en büyük hatayı yapmışsın uyar adamı rahatsız olduğunu belirt 

+1 oy
önce (2,637 puan) tarafından

VAlla enişten karşı tepkisiz kalman beniiiii daha çok şaşırttı nasıl böyle sakin kalabildin ona şaşırıyorum eniştene bağırıp çağırabilirdinn sonuçta ne diyorsun sen ya terbiyesiz herif bunu bana niye anlatıyorsun senin niyetin ne deyip telefonu suratına kapatacaktınn.. Allah bilir o telefonu ne şekilde kapattın bana çok rahat geldi hareketlerin kusura bakma 🤨

+1 oy
önce (7,299 puan) tarafından

Valla eniştem yok ama olsaydı böyle arasaydı, derdim bitek ben anlamam istersen seni ablama yönlendireyim deyip konuyu kapatırdım:woot:

+1 oy
önce (881 puan) tarafından

Keşke öyle konuşurken dinlemeseydin bunlar ayıp karı koca arasında dışarı.duyurman hata diyip karımla çöz diyecektin şimdi senden yüz buldu niyeti de iyi değil 

+1 oy
önce (135,097 puan) tarafından

eniste normal degil ama su konulari 1 saat dinleyen hic normal degil

önce (4,002 puan) tarafından

Ahaha bu postu yeni mi gördün sevdosss

önce (135,097 puan) tarafından

malesef yaa 

+1 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Niyeti kötü canim bidaha gidip kalma ne olur ne olmaz. Bidaha yüz verme tersle o zaman anlar. iğrenç bi durum. Benimde 4 eniştem var hiçbiri gelipte anlatmaz böyle şeyleri 

+1 oy
önce (162 puan) tarafından

Ağzım açık okudum ne denir bilemedim eşinle paylaş bence bunun sonu hayra gitmiyor ben senden hoşlandığını falan yorumladm 

+1 oy
önce (858 puan) tarafından

Benim eks eniştem sürekli masaj yapmamı isterdi sonra ne mi oldu gitti ablamı aldattı sapık herif. 

Dikkat et!!!! 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,332 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 235 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 278 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (54 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,574 cevap

41,150 kullanıcı

Kategoriler

...