Kisa yazicam kizlar. Hadisenin sonunu. Esim eve ickili geldi. Hemde cok. O halinde bile kaynanama telefonu kimseye verme dedi. Oda aldi cebine koydu. Esim uyudukdan sonra telefonu istedim kaynanamnan. Vermedi. Olmaz veremem oglumq soz verdim. Ben esiyim ve bakmak istiyorum diyorum. Hayr oglumun bir weyi yok o telefonda bakmana gerek yok dedi. Ne dediysem vermedi. Hamileyim 8aylik. O kadar agladm sinir gecirdim ki titriyor butun bedenim
Sana yazık günah valla ya hamile kadınsın o kayın validen de kadın olmaktan utansın
Bana diyor ki oglum asla yanliw yapmaz. Git uyu. Bakma hic bir seye. Bana guven. Ben ne ona ne ogluna asla guvenmem asla. Sadece elimde delil olsun istedim. Esime karsi. Vermedi
Demek bir bo..k var ki eşin telefonu vermiş sakla demiş madem oğluna çok güveniyor telefonu versin sana niye saklıyor ki
Soyledim. Guveniyosan birlikde bakalim. Hayr git uyu dedi
Allah yardımcın olsun canım çok zor valla
Kesin bı *** var o telefonda . Esin ara ara geliyo mu böyle eve
Uzun suredir hayr. Bu gece oyle geldi. Bakacaktim uyurken telefonuna. Ama o halinde bile annesine izin verme dedi. Oda aldi vermiyor. Oglu diye koruyor.
Sorun kayınvalide değil sorun eşin. Telefonu verme dediyse kadın vermemiştir bu normal. Hesabı kocana sor
Kaynvalidem normal olsa oda dusunur acaba oglum nelerle meskul ki bu hallerde. Her sey telefonda zaten. Ana olarak merak edib bi seyler yapar. Saklamasi onun iyligine diyil kotulugune
Kendisine oğlu tarafından emanet edilen bir şeyi emanete uygun olarak saklamış. Telefonda ne var onu eşine sor.
Oglunu dusunen anne zatrn bilir ickiden boyle yapiyor. Oglunun her dedigini yapan biri deyil zaten. Karsi gelir hep.
Burda birsuru sıkıntı var . Eşinin içkili olması. Telefonunu saklatmasi . Annesinin evde ne işi var . Ve sen 8 aylık gebesin 🤔🤔🤔
Annesinde bi sure kalicaz diye geldik. Normalde ayri yasiyoruz.
Belki işle ilgili şeylerdir. Hemen kötüye yorupta kendini strese sokma . Erken doğum olur Allah korusun
Is deyil. Biliyorum. Zaten onu boyle annesi yapti. Koruya koruya yaptiklarini
Kesin bişey var
Tabikide. Yoksa ayakta bile duramazken telefon mu aklina geldi
Telefon girsin gözünüze deseydın keşke bende aynı şeyleri yaşadım ama şuan kaynanamla ayrı oturuyoruz o günden bu günde hala eşim telefonunu saklıyo bacım boşuna üzülme Allah büyük ben üzüldüm de noldu boşuna stres yapma bebişin hissediyo ona yazık günah
Allah belalarini versin. Bana bunu yasatdiklari icin. Esim uyandiginda cok pisman olucak. Ben o ani bekliyorum. Telefonu vermezse bakmam icin buyuk kavqa olucak. Ama anasi verir hemen her seyi silsin diye. Deliricem
Sakın ol aşko bebeğini düşün kim ne yaparsa kendisine yapar demekki onunda bildiği bişey vardır yani hemen kötü düşünme bak bebişine yazık
Canım bak 8 aylık hamilesin sakın ol sabır çek bak streslenme Allah korusun sonra erken doğum yaparsın sen sakın ol her söylenene kulak asma yarını bekle Allah büyük
Uyumuycam zaten. Uyursam uyanir alir telefonunu silir her seyi. O yuzden kendine gelene kadar uyanik olucam
Boşuna şimdi bekleme çok alkollüyse sabahlar çünkü kendi eşimden biliyorum ben bebeğini düşün bak bende senin gibi çok stres yaptım ikinci bebeğini 37 haftalık doğdum o yüzden sakın ol sabahı bekle
Yok artık ne değişik hayatlar var
Bazı anne oğullar duygusal ensest iliski yaşıyorlar gerçekten. Böyle sünepelerle evlenenip ailesiyle aynı evde yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz bir de yetmezmiş gibi çocuk.
Ayriyiz. Bi sureligine mecbur geldik. Normalde boyle icmez esim. Ama bu gun oyle. Ve telefonun parolasinda biliyorum. Kendi verdi. Bakacaktim uyudukdan sonra neden boyle odu diye. Ama anasina sakla dedi o haliyle. Oda vermiyor
Telefonda bir şey olmazsa saklatmaz o halde bir de onu düşünmez. Acaba içki sofrasında filan foto mu çekti ki bayanla filan içti de... Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu. Kaynanası tamam oğlunun dediğini yapıyor ama sizin ilişkinize karışmış oluyor o da ayrı gıcık. Ama sanırım zorla alır bakardım. Yoksa içim içimi yer Kemirir bitirir :(
Cok hayasiz bir kaynanam var. Sacimi basimi yolar vermez. Gucumde yetmez ona zaten bu halimle
Allah yardımcın olsun bacım.
Zorla alsaydın elinden
Ikisininde yuzune bakma. Gormezden gel, bebegini dusun ye ic yat. Ne halleri varsa gorsun, ne bir guleryuz, ne bir kelam ne bir tas corba ver. Koy tepkini. Oglusunu korumaya devam etsin bakalim nereye kadar.
Evet telefonu vermediğine göre kesin birşeyler var demektir. Valla ailen arkandaysa kaç kurtul onlardan.
413,157 soru
12,439,048 cevap
45,916 kullanıcı