0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından

Kisa yazicam kizlar. Hadisenin sonunu. Esim eve ickili geldi. Hemde cok. O halinde bile kaynanama telefonu kimseye verme dedi. Oda aldi cebine koydu. Esim uyudukdan sonra telefonu istedim kaynanamnan. Vermedi. Olmaz veremem oglumq soz verdim. Ben esiyim ve bakmak istiyorum diyorum. Hayr oglumun bir weyi yok o telefonda bakmana gerek yok dedi. Ne dediysem vermedi. Hamileyim 8aylik. O kadar agladm sinir gecirdim ki titriyor butun bedenim

12 Cevaplar

+1 oy
(290 puan) tarafından

Sana yazık günah valla ya hamile kadınsın o kayın validen de kadın olmaktan utansın 

(211 puan) tarafından

Bana diyor ki oglum asla yanliw yapmaz. Git uyu. Bakma hic bir seye. Bana guven. Ben ne ona ne ogluna asla guvenmem asla. Sadece elimde delil olsun istedim. Esime karsi. Vermedi

(290 puan) tarafından

Demek bir bo..k var ki eşin telefonu vermiş sakla demiş madem oğluna çok güveniyor telefonu versin sana niye saklıyor ki

(211 puan) tarafından

Soyledim. Guveniyosan birlikde bakalim. Hayr git uyu dedi

(290 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım çok zor valla

-Reklam-
0 oy
(2,942 puan) tarafından

Kesin bı *** var o telefonda . Esin ara ara geliyo mu böyle eve

(211 puan) tarafından

Uzun suredir hayr. Bu gece oyle geldi. Bakacaktim uyurken telefonuna. Ama o halinde bile annesine izin verme dedi. Oda aldi vermiyor. Oglu diye koruyor. 

0 oy
(184 puan) tarafından

Sorun kayınvalide değil sorun eşin. Telefonu verme dediyse kadın vermemiştir bu normal. Hesabı kocana sor

(211 puan) tarafından

Kaynvalidem normal olsa oda dusunur acaba oglum nelerle meskul ki bu hallerde. Her sey telefonda zaten. Ana olarak merak edib bi seyler yapar. Saklamasi onun iyligine diyil kotulugune

(184 puan) tarafından

Kendisine oğlu tarafından emanet edilen bir şeyi emanete uygun olarak saklamış. Telefonda ne var onu eşine sor. 

(211 puan) tarafından

Oglunu dusunen anne zatrn bilir ickiden boyle yapiyor. Oglunun her dedigini yapan biri deyil zaten. Karsi gelir hep. 

0 oy
tarafından

Burda birsuru sıkıntı var . Eşinin içkili olması. Telefonunu saklatmasi . Annesinin evde ne işi var . Ve sen 8 aylık gebesin 🤔🤔🤔

(211 puan) tarafından

Annesinde bi sure kalicaz diye geldik. Normalde ayri yasiyoruz. 

tarafından

Belki işle ilgili şeylerdir.  Hemen kötüye yorupta kendini strese sokma . Erken doğum olur Allah korusun 

(211 puan) tarafından

Is deyil. Biliyorum. Zaten onu boyle annesi yapti. Koruya koruya yaptiklarini

0 oy
(874 puan) tarafından

Kesin bişey var 

(211 puan) tarafından

Tabikide. Yoksa ayakta bile duramazken telefon mu aklina geldi

0 oy
(113 puan) tarafından

Telefon girsin gözünüze deseydın keşke bende aynı şeyleri yaşadım ama şuan kaynanamla ayrı oturuyoruz o günden bu günde hala eşim telefonunu saklıyo bacım boşuna üzülme Allah büyük ben üzüldüm de noldu  boşuna stres yapma bebişin hissediyo ona yazık günah 

(211 puan) tarafından

Allah belalarini versin. Bana bunu yasatdiklari icin. Esim uyandiginda cok pisman olucak. Ben o ani bekliyorum. Telefonu vermezse bakmam icin buyuk kavqa olucak. Ama anasi verir hemen her seyi silsin diye. Deliricem

(113 puan) tarafından

Sakın ol aşko bebeğini düşün kim ne yaparsa kendisine yapar demekki onunda bildiği bişey vardır yani hemen kötü düşünme bak bebişine  yazık 

(113 puan) tarafından

Canım bak 8 aylık hamilesin sakın ol sabır çek bak streslenme Allah korusun sonra erken doğum yaparsın sen sakın ol her söylenene kulak asma yarını bekle Allah büyük 

(211 puan) tarafından

Uyumuycam zaten. Uyursam uyanir alir telefonunu silir her seyi. O yuzden kendine gelene kadar uyanik olucam

(113 puan) tarafından

Boşuna şimdi bekleme çok alkollüyse sabahlar çünkü kendi eşimden biliyorum ben bebeğini düşün  bak bende senin gibi çok stres yaptım ikinci bebeğini 37 haftalık doğdum o yüzden sakın ol sabahı bekle

0 oy
(8,456 puan) tarafından

Yok artık ne değişik hayatlar var

0 oy
(2,351 puan) tarafından

Bazı anne oğullar duygusal ensest iliski yaşıyorlar gerçekten. Böyle sünepelerle evlenenip ailesiyle aynı evde yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz bir de yetmezmiş gibi çocuk. 

(211 puan) tarafından

Ayriyiz. Bi sureligine mecbur geldik. Normalde boyle icmez esim. Ama bu gun oyle. Ve telefonun parolasinda biliyorum. Kendi verdi. Bakacaktim uyudukdan sonra neden boyle odu diye. Ama anasina sakla dedi o haliyle. Oda vermiyor

0 oy
(4,390 puan) tarafından

Telefonda bir şey olmazsa  saklatmaz o halde bir de onu düşünmez.  Acaba içki sofrasında filan foto mu çekti ki bayanla filan içti de... Allah  yardımcın  olsun çok sinir bozucu. Kaynanası tamam oğlunun dediğini yapıyor ama sizin ilişkinize karışmış oluyor o da ayrı gıcık. Ama sanırım  zorla alır bakardım. Yoksa içim içimi yer Kemirir bitirir :(  

(211 puan) tarafından

Cok hayasiz bir kaynanam var. Sacimi basimi yolar vermez. Gucumde yetmez ona zaten bu halimle

(4,390 puan) tarafından

Allah yardımcın  olsun bacım. 

0 oy
(1,265 puan) tarafından

Zorla alsaydın elinden 

0 oy
(3,077 puan) tarafından

Ikisininde yuzune bakma. Gormezden gel, bebegini dusun ye ic yat. Ne halleri varsa gorsun, ne bir guleryuz, ne bir kelam ne bir tas corba ver. Koy tepkini. Oglusunu korumaya devam etsin bakalim nereye kadar.

0 oy
(1,532 puan) tarafından

Evet telefonu vermediğine göre kesin birşeyler var demektir. Valla ailen arkandaysa kaç kurtul onlardan.

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 440 göst.
+1 oy
14 cevap 539 göst.
0 oy
8 cevap 443 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 967 göst.

413,160 soru

12,439,135 cevap

45,917 kullanıcı

Kategoriler

...