+1 oy
383 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar bu platformda herkes severek mi evlendi benim gibi görücü usulü ile aile zoruyla evlenen varmı çok merak ettim 

28 Cevaplar

+3 oy
önce (631 puan) tarafından

Gençliğimi geri verseler herkesin burnundan getirir evlenmezdim. Sağır kapıların eşiğinde ziyan oluyor cigliklarim. 

önce (71 puan) tarafından

😭😭😭😭

-Reklam-
+2 oy
önce (31 puan) tarafından

Aile zoru değil ama görücü usulü oldu. İyikide öyle oldu çünkü ben sevdiğim insanla evlenmiş olsaydım şuan köyün biyerde hayvanlarla ugraşan biri olurdum. Ama şimdi bir elim yağda bir elim bağda. 

önce (243 puan) tarafından

Ay ay o durumda olmamız ama çok şükür ben severek oldu iyi ki olmamıs diyorsun sonraa bende nefret ederim köy  hayatı hayvanlarla dokunamyrm:/

Şuan rahatım hamdolsun 

önce (31 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum harika eş ve baba 10 yıllık evliyim. Tekrar dünyaya gelsem döve dövede olsa beni yine eşimle evlendirin derdim . Yoksa ben kalbimin sözünü dinleseydim........ Yemiştim valla 

+2 oy
önce (71 puan) tarafından

Sevmeyerek evlendım pısmanm yıllarım cöp oldu olan bana oldu hastalık sahıbı oldum

+2 oy
önce (5,073 puan) tarafından

Severek evlendim şimdiki aklım olsa yine eşimi sever yine de eşimle evlenirdim

+2 oy
önce (843 puan) tarafından

Severek evlendim çocukluk aşkımdı :) mutluyum ki de çocuğum var elbette herkeste ki gibi ufak tefek sorunlarımız olsa da tadı tuzu çok şükür bugünlerime rabbim herkese hayırlı eş yuva nasip etsin evindeki huzursuzluk her şeyden kötü önce sağlık sonra huzur 

+2 oy
önce (134,861 puan) tarafından

neden bi anne baba evladini zorla evlendirmek ister☹️

+1 oy
önce (4,850 puan) tarafından

Nasıl aile zoru ?? İstemeyerek mi evlendin 🙄

Ben severek evlendim

+1 oy
önce (1,971 puan) tarafından

Aile zoru derken öyle evlilik mi olur 

+1 oy
önce (8,818 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Arkabalar öyle istiyodu zenginmiş bide ama ben istemedim kendi sevdiğim kişiyle evlendim bunu sonradan örendim de ayrı mesele

Neyi kiz

önce (8,818 puan) tarafından

Sevdiğim vardı ailem onu kabulenmedi kaçtık evledik sonradan söylediler başka kişi istiyomuş  zenginmiş  parasız la evlendin dediler pişman değilim 

+1 oy
önce (886 puan) tarafından

görücülu usulu evlendim yine dunyaya gelsem  yine goruculu usulü evlenirim herseyi zamaninda olmasi gerektiği gibi ozgurce yasiyorsun

+1 oy
önce (6,828 puan) tarafından

Görücü usulüyle evlendim ama aile zoru değil kendi isteğimle 😌

+1 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Ben 16 sene oluyor görücü usulü evlendim.

+1 oy

Sevişerek  evlendik Kalp kalp kalp :D

...
Gönlümü verdim  iyi ki de olmuş ❤️

Annemde babamda kardeşlerimide benide severek evlendirdi ama biri çürük çıktı pişman maalesef bazen severek evlenincede olmuyor 
+1 oy
önce (863 puan) tarafından

Severek evlendim eşimj hala seviyorum ama yöresel farklılık  lar sebebiyle çok anlaşmazlık yaşadık , o sebeple bazen görücü usulü evlenmek derdim .

+1 oy
önce (3,215 puan) tarafından

Görücü usulü evlendim hemde 1 hafta içinde oldu bitti 1 ay sonra nişan 2 ay sonra düğün oldu

Aile zoru değil ama mecburiyet den oldu . İlk zamanlar pişman olsamda devam ettim şimdi 14 sene bitmek üzere şükür sevdik birbirimizi.. çoookk farklı karakterde insanlardık aile yapımız farklıydı tek orta noktamız -sevgi- oldu orta yolu bulduk ☺️

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Ben görücü usulü evlendim seviyorum ama yaş farkımız çok olduğu için anlaşamıyoruz bazen 

önce (360 puan) tarafından

Kaç yaş fark var

önce (208 puan) tarafından

Ben 25 eşim 38 yaşında 

+1 oy
önce (29 puan) tarafından

Yıllarca görüştüğüm biri vardı çok şükür bitti sonrasında görücü usulü eşimle tanıştım. Gördüğüm an vurulmuşum aşık olmuşum sonradan idrak ettim :) tanıştık anlaştık şimdi oğlumuzu bekliyoruz:) 

Bazen bir şeyde ısrarcı olmamak gerekiyormuş bu olayla anladım. Olanda da olmayanda da hayır varmış 

+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından

Severek evlendim 

Ama çok pişmanım keşke evlenmeseydim 

İyice aileci oldu çıktı 

Her günüm zehir geçiyor valla 

+1 oy
önce (993 puan) tarafından

Ben görücü usulü evlendim ama çok sevdim çok seviyorum eşimi 🥰 Allah ondan binlerce kez razı olsun inşallah 

0 oy
önce (1,688 puan) tarafından

Pek görücü usulü değil ama tavsiye üzerine bulduk birbirimizi dıdımın dıdısının dıdısının dıdısı oluyor kendisi ben kadermiş diyorum 1.5 sene içinde evlendik evlendikten sonra sevdim  pişman değilim asla :angel:

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,344 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 908 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,652 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 308 göst.