+2 oy
405 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar hani 2 buçuk aylık bebeğim var lohusaligim hayla bitmemiş psikolojik sorunlar yaşıyorum bir haftadır basım feci şekilde ağrıyor dönüyor sanki bişey batıyor alnım çok üşüyor işte kızlar randevi aldim dün yine kendime nöroloji bölümü dedim hastaneye gidecem haynanamda dedi hastaneye gitme bişey olmaz bilmem ne birsuru şey söyledi bende bir haftadie basım çok ağrıyor parol içiyorum aynıdır iyilesmiuor gidecem dedim tmm dedi kendini mutsuz yapti  sonra görümcem kaynanamı aradı dedi ne yapıyorsunuz kaynanam dedi oturmisuz yengende şimdi hastabeye gitcek görümcem dedi neden kayannam dedi biraz kafası agrisa hemen hastaneye gidiyor Allah şifa vermesin pasaklı bilmem ne söyledi bende duydum içeri geldim dedim çok pissin ne biçim insansın bende ona söyledim sinirlendi bana laf attı gitti kim haklı kızlar dedim çıkacam daha fazla yanında kalmicam  

19 Cevaplar

+3 oy
önce (2,329 puan) tarafından

Aa ömrümde ilk defa böyle iğrenç bı beddua görüyorum. 

önce (51 puan) tarafından
+1

Rabbim belasını versin daha yeni doğum yapmışım psikolojim yerinde değil bunu da başımıza getirdi 😭

-Reklam-
+2 oy
önce (4,421 puan) tarafından

B.ok ağızlı diycem hic kusura bakma. Allah ona da sifa bulamayacağı dert versin bakalim. Yemin ederim kaynana deyince uc gunluk yol kacacaksin arkadas. Hepsi birbirinden şeytan 

Aynen ölümü hatirlamiyorlar amin inşallah ben ayrı eve çıktıktan sonra inşallah gelin bulur kendine kayannam da yataklık olsun gelin ona bir damla bile su vermez insalalh 

+1 oy
önce (4,017 puan) tarafından

Sen haklisin. 

Demi eşim gelsin eşim kabul etmese de çıkacam olmasa çocuklarını ona verecem annemlerw gidecem 

+1 oy
önce (16,543 puan) tarafından

Kendi evin varsa boşuna orda duruyorsun basın daha çok ağrır öyle seviyesiz insalarla aynı çatı altında olunmaz 

Kendi evim var bende ona acidim ondan çıkmadım 

önce (16,543 puan) tarafından

Ya çok git evine valla hi 

He vallah gidecem böyle kaynana olmaz olsjn 

+1 oy
önce (4,311 puan) tarafından

Tencere dibin kara seninki benden kara derdim normalde ama sen lohusasın çok hassas olunması gereken bir dönemdesin . Üstelik de hakaret edemez önce o senin ayarlarınla oynamış edepsizlik yapmış sen de cevabını vermişsin... Allah kolaylık ve şifa versin. 

Aminn inşallah keşke iyilesseydim lohusaligim bitseydi ağlıyorum sabahtandir yaa 😭

+1 oy
önce (389 puan) tarafından

Hiç tansiyon ölçtün mü baş ağrın geçmiyorsa bir tansiyonunu ölçtür

+1

Vallah olcmemisim öyle yaptı randevu saatim gecti Allah onun belasını versin inşallah 

önce (389 puan) tarafından

Eşin seni acile götürsün triaj da ölçerler belki tansiyon yüksek.yada düşük farkında değil sin sen böyle çok kafaya takarsan daha çok ağrır başın 

Eşime gelsin onunla konusacam akşam gidecez 

+1 oy
önce (153 puan) tarafından

İyi yptn acaba kendi kızının başı agrisaydi öyle dermiydi yinee 

Öyle sıkıntı sinir tutuyor beni sinirden elim ayağım titriyor

Sıkma canını  olan sana olur kaç yasndasn cnm

İnsan tutamiyor kendini ister istemez sıkıntı sinir üzüntü oluyor 20 yaşındayım 

Bende öyle çok üzüldüm ama inan sana oluyor ama kumseye de ezdirme kendini inşallah feraha çıkarsn canım yaşın da küçükmüş ama izin verme sakin seni ellerinde tutmaya 

+1

Amin inşallah bir an önce rabbim şifa huzur versin inşallah her zaman şükürler olsun Rabbime yine de halimden razıyım Rabbimden gelen her şeye razıyım şikayetci değilim çok şükür Rabbime 

+1 oy
önce (566 puan) tarafından

Oha cekiyorun zurnayla eşin nerde ya senin.  Nasil bir şey bu tövbe ya . Kaynanamla oturuyorum 5 yıldır varya yok ya  görmedim  öyle bisey.  Tamam fecikavga da ettik ana yok ya yine arkamda bu kadın durdu bu olmaz kabul edilemez bu

Eşim işte aracaktim çalışıyor kendini sinirlendirir yelegumi çantamı koridora attı dedi çok bende çıkacam bitti 

önce (566 puan) tarafından

Al cocugunu çık git sakın dönme de 2 aylık bebeginle sana bunu ettiyse azcık gururun varsa dönme sakın eşin dön dicek mi bilmiyorum seni suçlar mi tutumu nolur al çocuğun eşyalarını çık git ona mi kaldın.  Allaha havale nediyim. İnsan olan bunu yapmaz . Anne olan uykusuz ,halsiz, sinirli olabilir, gergin olabilir emzirirken takviyeye ihtiyacı olabilir yani belli ki kendi için yaşayan biri o kadın minnet etme bosver

çok güzel söylüyorsun ben kayınpederimi kayinlarimi eşimi ***** kaynanamı bekliyorum gelsinler hepsi yemeğin üstünde dicem sorun budur kaynanam biliyorum yalanlivak iftira atacak ben kendim gorumcemi aricam Allah için doğru söyle dicem görümcem Allah'tan korkusu varsa doğru dicek Allah'tan korkusu yoksa oda annesini savunacak yalan dicek 

+1 oy
önce (635 puan) tarafından

Allah hidayet versin kaynanana o ne biçim laf ya fesat insaniz tabiki hastaneye gidicez öyle söylenir mi kendisi hastalansa hemen gitmeyecek mi yani bu nasıl bi düşünce yapısı 

He şimdi gidecem madem ne yapıyorsam yararlanamoyorim bitti herşey  psikolojim duzelseydi doğumdan sonra oldu gecseydi yaa

Lohusalıktan oluyo o benimde aylarca düzelmedi psikolojim birkaç ay a sende kendine geleceksin merak etme 

İnşallah abla inşallah duzelirim iyilesirim

Allah gönlüne ferahlık versin ❤

Amin inşallah 🙏🤲

+1 oy
önce (442 puan) tarafından

İnsan insana iyi gelmeli , gelmeyecekse hiç gelmemeli. 

Ağzına sahlik hakli soyluyorsun 

+1 oy
önce (5,165 puan) tarafından

Tövbe yarabbi omu götürüyor sseni hastaneye de tasası ona kaldı. 

Bi de kendını mutsuz yaptı ifaden cok tatlı geldı :D nerelisin 

Vallah ben onu götürüyorum hastaneye Rabbim ona şifa vermesin inşallah 

+1 oy
önce (1,041 puan) tarafından

Haha ben mastır oldum 40. Derece ateş Allah'ın belası geldi buzluktan buz alıp suya kiymusy birde bire tepemden bir döktü bayılmışım kocam kizmisy hastaneye Grek yok ben bakmam kimsenin pcne demiş Allah'ın cezaları az bile yapmışsın alıp koysaydin kapıya 

Yemin kayinpederim çocuklarım eşim hatrina bişey yapmıyorum yoksa onun ağzından getirirsim inan aabla ben evlendim 3 sene bana bişey kalmadı yaşarsa kaç kere sebebp oldu eşimle kavga ettik kaç defa öyle yaptı ben gerizeka.li kaynanamla kavga ettik pis yalanlarıyla beni boşama aşamasına getirdi ben Allah'a bıraktım Allah'a havale ettim iftiralar yalanlar her şey başıma getirdi yine acıdım ona sırtından amelyat oldu ben yardım ediyordum ona yine ne oldu olan bana oldu ben pismişim onun gözünde aşağı gidecem o geberse de onun yanına gelmicem yeni gelinini gorecem onun demi Rabbimden diliyorum yeni getirecek olan gelini başıma ne getirmisse gelin de onun başına getirsin 

önce (1,041 puan) tarafından

Ayy bende oyleydimy oda amta

Demek kaynana yanını tercih etmicektik basta

+1 oy
önce (53 puan) tarafından

Kaynana meselene girmiuorum girmek istemiyorum ayrimi yasiyorsunuz ayni evdeyseniz eyer cekilecek dert degil.ama senin bas agrin ayni benimkine benziyor dogumdan sonra kansizlik yuzunden gecmeyen bas agrilarim vardi.kan iyneleriyle duzeldim ben sende kanina bi baktie bence norolijiden once kansizligina bak

Ben kanlarıma baktım benim magnezyum eksikliğim.var dedi doktor norolojiye de gitmek istedim belki migren sinuzittir acayip ağrıyor artık haplarla da geçmiyor 

önce (53 puan) tarafından

Anladim Allah sifa versin canim bas agrisi cok feci bisey 

He yemin ediyorum omuzlarima vuruyor uyuşuyor kollarım ağrıyor 

+1 oy
önce (1,098 puan) tarafından

Allah sana şifa vermesin sanane deseydin vala saygıda bir yere kadar iyice sinir hastası oldum burdaki kaynanalarin yaptığını duyunca sürekli git hastaneye elin kasinsa koş hatta delirsin kudursun iyice o hastaneye gidincede sen de ölucez hikayenin sonunda ne işin var hastanede otur evinde bişey olursa ben giderim kendime ama sana gerek yok de

Amin inşallah ya abla sinirleniyor ben hasta olmama gerekiyor abla yani hasta oldum mu yani çok kötü usutsem bir yerim.incilse kırılsa gitmemem gerekiyor kaynanam onu istiyor hasta olsam kendini delirtiyor Rabbim hastalığı biz insanlara vermese kime verecek Allah aşkına 

Ben hastalıkla mücadele ederken bir de seninle mi ugrasicam çekil şurdan diyemediğimiz için hastayız aslinda

He bı akşam güzel soyleyecem ben kaynanam gibi yalancı iftiracı değilim ne duyduysam soyleyecem kelimesi kelimesime

Hak edene hak ettiğini vereceksin ama yinede her zaman sakin sabirli olarak 💜

He vallah bende sakın olacam akşam gelsinler herkes akşam gidecem yatıya 

+1 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Şu kavgalar en çok çocukların canını yakıyo , ne demek çocuklarını bırakıp gidecem madem iyi aile değil kendini ona göre korusan da çocukların arada yanmasa o kadar şey söylemek istiyorum ama ne çare, kim haklı kim haksız yarısına girme evin varsa git çocuklarınla mutlu yaşa amaaaaa 

He vallah gidecem salona cantami. Ceketimi tokami attı git diye bende fotosunu çektim eşime gosterecem akşam 

+1 oy
önce (725 puan) tarafından

Az bile yapmışsın canm agzina sicaydin

Rabbim yaşatacak ona zamanı gelsin xude bine ser rüye hak

Valla öyle canm Allah başına getirir merak neke xude dibine

Omin inşallah vallah eve geldi kaynanam konuşmadı bir türlü bende içimden madem konusmuyorsun bende konusmicam dedim işte onlar bir yere gittiler benle eşim tek kaldık eşime anlatım dedi idare et dedi ne dese takma kafana dedi param şuan dedi yazda cikacaz vallah ne yapayım bende onun çocukların hatrına idare edecem dayanacam yaz ilur olmaz çıkacam 

Ay canm çık ya valla deme bişey olmaz kalayım. Nereliydin sen

+1 oy
önce (2,057 puan) tarafından

Senin bu halinle üstüne gelmemesi gerek vede utanmadan Bedia ediyor Allah bildiği gibi etsin evin var sanırım bebeğini al evine git kendi başına kalsın 

He yemin bende öyle dedim anca yatağında vefat etse evine çıkarım onun bende bu akşam evime gidecem yarın bebeğimi emzirip uyutacam oğluma oyuncak verecem bir odada sobalı elektrik kuracam orda kalsınlar bende evi yikiyana kadar temizleyene kadar kotu gelin görmemiş ondan öyle kudurmuş hele Rabim ona kotu gelin nasip etsin insalalh o zman gelip elimi ayagimi öpecek  

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Sana bir akıl verim çok işe yaracak sen telefondan gizlice vidyoyaya al ilk once ilk defa giruryormusn gibi bunlar ne anne kapının yanjnda benj mi kovuyorsn kaynananin sesi ve söyledikleri vidyoyaya kayıtlı kalsn deki ztn gidecem bir daha gelmicm kovuldugum yere adım atmm konustur kaynanayi otsun birz sonra kapat eşin gelince de gel asagidayim hemn fotoğrafi ve vidyiyu izlet dinlet beni kovdu de sen oğlusun gudebilirsn ona karışmam ama ben adım atmam de şal koçanı 

He vllh haklisin cehnemin dibinde gelsin eve dediğini yapacam ses kaydı açıp masanın üstüne koycam telefonu kimse suphelenmesin diye akşam esimd dinletecem 

önce (357 puan) tarafından

Direk yap ilk karsilasmisin gibi deki hemn ilk kavgda kapıyı gosteryrsn kovuyorsun oğlun geldiğinde niye kovdugunu soylemiyrsn bana inanmz demi sen annesisun diye konustur cnm böyle kaynanaya şeytan gibi olmak lazım tecrübe ile sabit cnm benmde kaynanan ve gorumceler konusyrdu bende kayıt altına aldm ses ortada olunca haklı oldugumu anlattı ne istersem de o oldu yerlerini bildi haddini bildir ezdirme kendini

He vallah bundan sonra kendimi esdirmicem kimseye acimicam 

0 oy
önce (2,195 puan) tarafından

Tek diyeceğim şey; onunla aynı evde ne işin var?

İlk evlendiğimde kahnanam eve gelsin ona ev yaptığımız gibi çıkartacaz ayrı eve diye bende inandım nianliyken ev yaptılar diyor gitme kayinin evlensin esi buraya gelecek sonra sen çıkarsın bilseydim böyle şeytandır hayata kabul etmezdim onları eşimi de eşim de anneci ama an oldu ne yapalım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,111 göst.
0 oy
48 cevap 1,290 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde MIKASAl (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 955 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Xumar (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (173 puan) tarafından soruldu