+1 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (771 puan) tarafından

Merhaba kızlar.

Size bir şey danışmak istiyorum, bu sadece bendemi böyle yoksa aranızda böyle olan varmı?

Benim bir sıkıntım, derdim vs olduğunda yada mutlu bir anım olduğunda bahsettiğim bir tanıdığım var ablam gibi kendisi. Ne zaman oma bir şey anlatsam içim de olumsuz şeyler oluyor ve bazen anlattığım sorunlar büyüyor çoğalıyor gibi oluyor.

Benden yaşta büyük olduğu için ona danışıyorum Allah razı olsun fikir vs verir sıkılmadan dinler eder ama dediğim gibi oluyor son 2 3 haftadır daha fazla bunu gözlemledim.. Sizlerde de böyle oluyormu yada neden böyle oldu 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,367 puan) tarafından

Anlattığın kişiye güvenmiyorsun tam . Ve bu yüzden icini huzurlusluk kapiyor. Anlattigina pismanlik duyuyorsun . Dert oluyor budasana. 

Kimseye anlatmasan boyle huzursuz olmassin aslinda. Mesela anlattigin seyleri bir kagida yazip yirtip atsan anlatmis gibi rahatlarsin. En azindan icinde rahat olur. Gözün arkada kalmaz

(771 puan) tarafından

Aslında güvenle alakası yok kimseye demez çünkü ortak akraba yada tanıdık yok 

-Reklam-
0 oy
(13,538 puan) tarafından

ben genelde anlatmam. çoğu kişi bilmez derdimi anam babam dahil. konuştukça azalmıyor dertler 

(771 puan) tarafından

Ne güzel bende öyleydim nedense sonradan dilim açıldı anlatıp duruyorum

0 oy
(18,556 puan) tarafından

Daha çok dile gelince daha çok kafana takılıyor hepsi kimseye söylemediğinde yok sayiyorsun muhtemelen 

(771 puan) tarafından

Evet ve daha da beter oluyor sanki 

0 oy
(327 puan) tarafından

Kalp Allah'ın elindedir kalp hisseder içinize sinmeyen insanlara çok içinizi acmayin

(771 puan) tarafından

Şuan öyle yapacağım

0 oy
(659 puan) tarafından

Ablamla konuşurum ve rahatlarim. Kendisi çok mantıklı konuşur beni olumlu olarak yönlendirir. Tek kötü tarafi hüzünlenmesi. 

(771 puan) tarafından

Bnm abla yok olsa belki ona anlatırdım 

0 oy
(5 puan) tarafından

Canım bunu Alimlerde söyler zaten derdini Allah'tan başkasına anlatırsan dermanindan olursun...

Hepimiz insanız illaki anlatıyoruz bunaliyoruz ama kimsenin kimseye faydası olmuyo sadece anlatıyorsun belki biraz rahatlıyorsun ama Rabbimden başka kimseden derman yok sıkıntı anlattıkca çoğalır ne kadar çok hamd edersen işlerin o kadar yoluna girer

(771 puan) tarafından

Kesinlikle ve daha fazla şükür etmem gerekiyor 

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Bence sana verdiği cevaplar daha çok canını sıkıyor, üzülüyorsun ve kabul etmek istemiyorsun,duymak dahi istemiyorsun,yada farklı şeyler duymak istiyorsun?

Derdini paylaşınca çok sıkıntılı bir şeyin içindeymiş gibi hissediyorsin?

(771 puan) tarafından

Aslında verdiği cevaplarla alâkalı değilde ama böyle hissediyorum

0 oy
(188 puan) tarafından

Bu nazar bence çünkü benimde oluyordu. Ne zaman bi sıkıntım olsa başkasına anlatsam p sıkıntı içimde büyüyrde büyür içinden çıkamam. Ne zaman butlu olduğum zamanlarda birisiyle paylaşsam içime bi huzursuzluk çöker karamsarlaşırım. Annem hep der mutlu anını çok üzgün sıkıntılı anlarını kimseye paylaşma millet üzgün olduğunda belli olmasa dahi mutlu olur san üxülmüş gibi yapar diye ben artık kimseye bişey anlatmıyorım annem dışında 

(771 puan) tarafından

Bende şuan öyle yapacağımöö

0 oy
(189 puan) tarafından

En güzeli anlatmamak anlattıkça yorum yapılacak bu sefer kafanda kurmaya başlıyorsun filan yok anlatma sende en iyisi 👍

(771 puan) tarafından

Şuan öyle yapmaya karar verdim

0 oy
(285 puan) tarafından

Dertler anlattıkça azalır derler palavra , dökülen toplamak zordur.

(771 puan) tarafından

Kesinlikle 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 359 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 372 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu