5 gün gecikti benim. Acaba mevsim gecisinden mi sizde de oylemi
Ablamın da öyleydi üç gün gecmisti sevindim hamiledir diye bugün adet oldu
Ben test yaptım canim iki defa dün de bugün de tek cizgi
Ablamda iki kes test yapti sonuc tez çizgi bugünde adet oldu
Benimde belki gece gelir;))
Bende 4. Günümdeyim ama ben ağır antibiyotik kullandım diş çektirdim ondan gecikti lekelenme olmuş büyük ihtimal sabah olurum
Bende 5 oldu bugün ya ne zaman gelcek bu;) Aslında adetten 1 gün önce ilişkimiz oldu ama zaten adetten önce hamilelik oranı çok düşük yani ona ihtimal vermiyorum
Gelir gelir üzülüp stres yapma
Yok valla 21 aydır olmuyodum bunay oldum :D
Benim aralık ayında gecikmişti 33 gün ocak ayında söktürücü ile oldum
Bebeğin hiç bir şeyi değilim kız hissediyorum
Erken test mi yaptınız öyleyse çıkması lazımdı ben adetimin geciktiği sabah yaptım çıktı
Evet erken test yaptım bilemedim acaba kansizliktanmi böyle gecikiyor halen olmadim
Kansızlıktan gecikmez çıkmadı mı yine
Bugün test yapmadım yarın yapayım gelmezse yada kan vereyim en iyisi
Evet geç dollenmeyse geç cikar
Benim de aylardır ilk defa 4 gün gecikti. Sonra başladı şükür. Neler yaşadım son üç gündür kafayı yedim😂
Kız senin yine negatif çıkmış benim erken gebelik testi net şekilde pozitifti😂 stres olabilir bende biraz enfeksiyon çıktı. Sıkma kendini olur inşallah zaten normalmişte biz telaş ediyoruz
Ciddimisin nasıl öyle pozitif çıkabiliyor testler de hatalı güvenmemek lazım. Bugün de olmadı ya delircem 31 gün oldu bugün de olmadım
Olur olur olmazsa gidersin sağlık ocağına bi. Evet ya bebek beklemiyorum ama sinir oldum yanlış olmasına. Hatta burda paylaşsam mı dedim ama bilmiyorum
Bende yarın gideyim kadın doğuma bugün de gelmezse :) Haber veririm sonucu
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
7 gün erken oldu bu ay çok şaşırdım
Hamilelik mi istiyorsun canım eğer korunmadıysan bir test yap derim
Yaptım test aslında istemiyorum ama adete bir iki gün kala oldu ama geri çekilme ile korunuyoruz testte yaptım tek çizgi çıktı. Birde araştırdım adete yakin gebelik oranı düşkmus
3 gün önce geldi şükür gecikince strese giriyorum
Bazen öyle oluyor canım,bir ara 11 gün gecikti stres yaparsan da öyle oluyor yada adetin düzensizse.
Aslında öyle düzensiz değildir bir iki gün oynar bazen
Yoo ben. Günümde oldum çok şükür 😅
Evett 6 gun gecikti çünkü hamişmişim sjjsjs
Ben testte yaptım iki defa dün de bugünde ama tek çizgi ;))
411,189 soru
12,377,042 cevap
42,910 kullanıcı