+1 oy
95 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (975 puan) tarafından

Selamlar herkese

34 haftalık hamileyim oğluşum olacak inşallah ilk bebeğimden beridir bu uygulamaya giriyorum çoğunuz hep yardımcı oldunuz bakalım 2. Çocuklu hayata geçiş yaptığımda cinnet geçirme postlarımıda cevaplarsınız:D

Neyse şaka bir yana hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım ne zaman elbiseleri yıkayıp ütülemeliyim ilk gebeliğimde 38. Haftada yapmıştım 39 da doğum olmuştu 

Bunda doktor 38 gibi olacak doğum dedi ama tan net tarih almadım 

Benim gibi hamiş anneler sizler ne durumdasınız sohbet edelim birazcık çünkü ben çok heyecanlıyım:)

<3

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım istersen yavaştan hazırla bebişlerin sağı solu belli olmaz sağlıklı doğumun olsun inşallah ❤

tarafından
düzenlendi

Duana talibim. Perşembe günü bebeği ve kalp atıslarını duymaya gidicez inşallah oluşmuştur ♥

(975 puan) tarafından

Ayy sen daha yeni hamişsin:)

Meraklanma annesi duyacaksın inşallah kalp atışını biliyormusun o an çok başka ben iki çocuğumundq ilk kalp atışını duyduğumda istemsizce gözlerim dolmuştu 

Ve zaman çok hızlı geçiyor hamileliğin doya doya yaşa anılar biriktir sağlıkla kavuş inşallah bebişine❤️

tarafından

İnşallah canım sağol. Keseyi gördük şimdi bebiş ve kalp atısı kaldı onu da duydummu tamamdır 🙂 

Okadar zorluk cektim ki bebiş konusunda kızım 5.gebelikte oldu şimdi buda sağlıklı hayırlı oldumu artık tamamdır allah çocuklarıma sağlık versin ♥🙂

(975 puan) tarafından

Amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

tarafından

İnşallah cnm

-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından

Canım iki bebeğimde de 33-34 gibi hazırdı her şey ikinci 37 de geldi mesela. Sen yavaştan hazırla ne olur ne olmaz hazırda dursun.

(975 puan) tarafından

Bu hafta içinde hazırlamaya başlayacağım ❤️

0 oy
(1,002 puan) tarafından

34+2yim bugün hazırladım :)) hâlâ bi kaç eksik var hatta içine koyacağım. İlk gebeliğimde 27. Haftada hazırlamıştık ama şimdi anca fırsat bulduk eşimle hem çocukla uğraşıp hem çanta hazırlamak çok zor geldi :) 

(975 puan) tarafından

Ne güzel hazırlamışsın canım haftalarımız aynı seninle bende bu hafta içerisinde halledeceğim inşallah 

2 yaş sendromlu bebeğim var bebeğin elbiselerini görünce çıldırıyor giymek istemiyor giyemeyincede ağlama krizine giriyor bakalım nasıl hazırlayacam bu kızla😁

(1,002 puan) tarafından

Benimde 15 aylık kızım var eline ne geçtiyse yerde :)) çocuğun ağız bezlerini eldivenlerini nerelerden topladım şapkalarını giymeye çalışıyor olduğu kadar kafasına geçiriyoruz aynaya koşuyo bakmaya bide çıkarıp sonra ağlıyor :)))

(975 puan) tarafından

Bakalım bebişler doğduğunda ne yapacak minik yaramazlar😁

0 oy
(13,385 puan) tarafından

Kız yap artık 37+5akşamdan bu yana zorluyor beni baya bekletme

(975 puan) tarafından

Bu hafta içerisinde yapacağım inşallah canım❤️

0 oy
(760 puan) tarafından

Ben hazırlayıp ertesi gün doguma gitmiştim. 35 haftalıktık 

(975 puan) tarafından

Yaa sancın mı olmuştu canım ilk gebeliğinmiydi