0 oy
249 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Sorum yukarda 

31 Cevaplar

+2 oy
önce (173 puan) tarafından

Duvar boyamanin sana çok eğlenceli olduğunu biliyorum burası boyamak için değil onun yerine defteri boyayabilirsin.illa boyayacaklarsa sadece bu odayı boyayabilirsin diye sinir koymadığını sizin içinse sorun yoksa 

önce (361 puan) tarafından
+1

Verilmesi gereken cevap bu. Önce çocuğun duygularını anla ifade et. Sonra seçenek sun. En sonunda da sınır koy ++

önce (734 puan) tarafından

Alkışlıyorum. Kesinlikle katılıyorum. Okuyan araştıran belli ediyor kendini :))

-Reklam-
+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından

Tabiki de hayır 

Al bi boş defter karalasin dursun 

Başka eve gidince de yapar

+1 oy
önce (368 puan) tarafından

Hayır tabiki senin evinde yapan yarın başkasının evinde de yapar alışkanlık olur

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Tabikide hayır 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

Bence sınırları bilmeli,ama bazen yapabiliyorlar o zamanda kizmiyorum

0 oy
önce (3,226 puan) tarafından

Onlar için duvar rulo resimleri var onu tak bence . Ben izin vermem.

önce (3,226 puan) tarafından
+1

https://ty.gl/2t7onsnhk8w5u

Bundan dediğim

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Bir kutu boya olmuş 2 bin lira asla izin vermem kağıt ne güne duruyor.

0 oy
önce (972 puan) tarafından

Ben vermem kağıt  varr 

0 oy
önce (2,637 puan) tarafından

Vermem canım kiracıyım mesela özenle kullanmaya çalışıyorum kendi evim olsa da vermem 

0 oy
önce (359 puan) tarafından

Benim çocuğum tok ama arkadaşın kızına izin vermiştim güzelce karaladı uyuyunca aldık cifi bezi elimize güzelce temizledik😁

0 oy
önce (13,606 puan) tarafından

Tek duvarları çizili olmayan yer yatak odam orası da akıllarına gelmedi henüz :D boyanır geçer diye düşünüyorum

0 oy
önce (282 puan) tarafından

Tabiki de evet.

Belli bir duvar tayin edersin, ondan başkasını boyamazlar. Annem bize öyle yaptı da 6 çocuğun hepsi yetenekli oldu. Evden çıkarken boyarsın olur biter. Diğer türlü her yeri sen kızsan da boyayacaklar ve hep badana sorunu olacak. 

0 oy
önce (2,976 puan) tarafından

Hayatta izin vermem, kessin bir dille söyledim zaten yapmazlar 

0 oy
önce (3,409 puan) tarafından

Duvar olmaz ama yapmışlığım var kızmadan anlattım daha yapmadı

Ama bizim tv ünitesi var çok kolay temizleniyor iz kalmıyor oraya izin verdim ben isteyince çiziyor 

0 oy
önce (2,318 puan) tarafından

Ben kendi odasına yapmasına izin veriyorum evde bikac yeri boyadı dedim ki sadece kendi odana yapabilirsin ve serbestsin ne istiyosan çiz . Aldık kalemleri beraber karaladik şimdi sadece aklına gelince kendi odasına yapıyor. Bı sakınca görmüyorum üstüne badana yapınca her yer kapanır zaten . Buda şaheserimiz 

image

0 oy
önce (5,567 puan) tarafından

Kesinlikle hayır zaten kıracıyim olmasaydım da yine izin vermezdim boyama kitapları resim defterlerı zaten alıyorum çok şükür ıkı çocuk büyüttüm tek çizik bile cizmedıler ☺😊

0 oy
önce (4,309 puan) tarafından

Bir kısım için tek seferlik olarak izin verilir devamı gelir o yüzden kesinlikle hayır 

0 oy
önce (7,296 puan) tarafından

Bilerek isteyerek eline kalem verip al oğlum duvarı boya demedim hiç bu zamana kadar ama çocuk bu eline kalem geçtiği an yapabilir oğlumun yapmışlığı da var 😄 boyama kitapları,defterleri, ayaklı Yazı tahtası bir de duvara yapışan şeffaf yazı tahtası var. Onları karalamaktan duvar aklına gelmiyor bence 4 yaşında son zamanlarda hiç öyle birşey yaşamadık 😅

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Ben izin vermem ama bi kere ben görmeden bütün evin duvarlarını boyamıştı iki yaşındaydı sildim anlattım anlamadı boyaları attım geçen gün yine istedi bu sefer kapıları duvarları boyamak yok yoksa yine atarım dedim tamam annecim dedi ama akşam duvara kalp yapmıştı hajajaj neden yaptın dediğimde senin için ysptım senin kalbini yspfım annecim silme dedi tamam bi daha yapma ama dedim sabah kalktım siliyordum geldi ya neden siliyorsun çok üzülüyorum anne dedi :₺

0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

İzin vermem bunun yerine kalem kağıt ver yada yeni çıkan pilli yazı tahtaları var ondan al dilediği gibi yazıp cizsin sulu kalemler var kitabıyla beraber satılıyor onlardan alabilirsin kızıma almıştım güzel vakit geçiyordu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,530 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimsiz457 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (1,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (85 puan) tarafından soruldu

410,699 soru

12,357,367 cevap

41,138 kullanıcı

Kategoriler

...