+4 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (5,442 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah baktım herkes burbine sorular soruyor bende yapam dedim sjsjsjsj bahalimm aranızda soru sormak isteyen var mı gelsin sorular😁 amaa çalıştığım yerden olsun lütfen sjsjsjsj😜

13 Cevaplar

+3 oy
(5,442 puan) tarafından

Kimse yokmuş 😁

-Reklam-
+3 oy
(5,406 puan) tarafından

Aleykümselam canım hayırlı geceler. Bu postu bugün çok kişi açtı Bence yarına aç sen en iyisi.hem bu saatte fazla cevap da gelmez 

(1,080 puan) tarafından

Tamam canım zaten oyun kurulunca atıyorum herkese link, gelselerde gelmeselerse ☺️

(6,881 puan) tarafından

Tamam canım

(5,442 puan) tarafından

Hee hadi hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim bide gııı ben sandım ki yani üç hafta önce sandım ki 35 haftalık gebesin sjsjsjsjs 😜😂

(1,080 puan) tarafından

Amin canım amin inşallah 🤣 

Yok bacım başka biriyle karıştırmış olabilirsin geçen hafta gebelik iznine çıkmıştım 😅

(5,442 puan) tarafından

Sjsksksk olabilir 

+2 oy
(1,374 puan) tarafından

Yumurta mi tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar 🤯🤣 aleykum selam bu arada 

(5,442 puan) tarafından
+1

Cevap veremiyorum çünkü cevap zaten sorunun içinde sjsjsjsjs

(1,374 puan) tarafından

Hahahahahshhs maksat soru olsun didimmm 🤣🤣🤣

(5,442 puan) tarafından
+1

Sjsjsjsjsj eyi yaptın canısı 😆

+2 oy
(147 puan) tarafından

Aleyküm selam, iyi diyelim iyi olalım Allah'ın izniyle inşallah 

Sen nasılsın bakalım, yaşın kaç? İsmin nedir? 

(147 puan) tarafından

Amin cümlemizi inşallah canım benim, 35 haftalık hamileyim zorlamaya başladı artık. Ağrılarım falan var, yarın randevum var inşallah gün verir

(5,442 puan) tarafından

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim benim çok az bir süre kaldı seni anlıyorum ama yakında çilenin meyvesini alınca kucağına elhamdülillah diyeceksin🥰

(147 puan) tarafından

Amin canım inşallah ❤️ 

(5,442 puan) tarafından

🥰😘❤️❤️

(147 puan) tarafından
+1

❤️❤️🥰😘

+2 oy
(5,362 puan) tarafından

Gerçek ismin nedir 

(5,442 puan) tarafından

Yasemin 

+2 oy
tarafından

Günaydın kız bu saatte  niye erken kalktın 😃

(5,442 puan) tarafından

Namaza kalktım gııı 😁

+2 oy
(99 puan) tarafından

Sence benim bebe niye uyumuyor ☺

4 gecedir tükendim (8 aylık)

(5,442 puan) tarafından

Diş çıkarıyor olmasın 

(99 puan) tarafından

Sanırım bencede ondan bide atak dönemindeymis bi o eksikti

(5,442 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah kardeşim 

(99 puan) tarafından

İnşallah canim sağolasın 

(5,442 puan) tarafından

❤️❤️🩵

+1 oy
(5,442 puan) tarafından

Post yukarı 

+1 oy
tarafından

2. Cocugu dusunuyormusun 🤪🤪🤪🤪

(5,442 puan) tarafından

Sjsjsjsjs şu anlık hayır 🙂‍↔️ 

+1 oy
(4,753 puan) tarafından

Bu kadar dinini seven birisin. Ama ne regaib  nede miraç kandilinde kimseyi tebrik etmedin burdan .. yada denk gelmedim. Səbəbi varmi?

(5,442 puan) tarafından

Vayy bu soru çok hoşuma gitti, çünkü dinimizde sadece kadir gecesi vardır diğer kandilleri peygamberimin kutladığını duymadım burada da dile getirince seni di*nsiz inançsız ilan ediyorlar ama bana kandilin kutlu olsun diyenlere sadece seninde der geçerim o kadar 😇

(4,753 puan) tarafından

Dogru diyorsun. Kandil kutlamak dinimizde farz yada sünnet degil. Peygamberlerimiz kutlamadiklari için din dışına cıkiyor.. 

Sırf kandil gecesi diye daha çok dua etmek ,yada daha fazla namaz kilmakta dinimizde dogru degil bildigim kadariyla. Çünki bir geceyi kutsal ilan etmis gibi oluyoruz. Ama Kur'ani Kerim'de olmayan gece bunlar. 

Peki mesela kamdiliniz kutlu olsun diyoruz bir birimize. Yani seviniyoruz namazi bizlere nasip etmis diye rabbim o gün. O günü kutluyoruz. Bu dogru degilmi ?
(5,442 puan) tarafından

Sence efendimiz gerekli olsaydı bize söylemez miydi kutlayın diye, namazın amenen resulünun Allah'a şirk koşmayanlarinin yeri cennettir Allah'ın izniyle ve tahiyyatin nasip olduğu günü tek anımsamak hoş olmaz otur düşün her gün şükret Allah'a, ve eğer efendimiz Hz Muhammed sav yapmadığı halde biz yaparsak bu bidat oluyor 

+1 oy
(2,732 puan) tarafından

Senin nickin görünce nedense aklıma NOODLE geliyor 😅😅neyse kendini tanıtır mısın kaç çocuk var yaşları kaç sen kaç yasındasın nerelisin eşin kaç yaşında nerde yaşıyorsun dahaa aaa sorammmmm mı 😅

(5,442 puan) tarafından

Ahahahah noodle hastasıyım o doğrudur 😁 şimdi sorulara cevap vereyim 

Bir tane kızım var beş aylık ben 24 yaşındayım aslen Vanlıyim ama Mardin Nusaybin'e gelin geldim eşim 26 yaşında bu kaaa sjsjsjsksj istediğini sorabilirsin 😌🤷🏻‍♀️

(2,732 puan) tarafından

Ayy ufakmış daha canım hemen yapma ikinciyi kafa dinle biraz 😅😅

(5,442 puan) tarafından

Sjsjsjsjs şuan aklımda ikinci bebiş yok ama onca korunmaya rağmen olursa da başım gözüm üstüne vardır Rabbimin bir bildiği derim 😁

+1 oy
(3,952 puan) tarafından

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim❤️ 

İkinci çocuk ne zamaann ahshaha şaka şaka kaç yaşındaydın kardeşlerin var mı. Böyle güzel sakin olmayı nerden öğrendin hiç çok gergin ters biri oldun mı

(5,442 puan) tarafından

Aaa senden bir kaç ay büyüğüm demek sjsjsj 😁 bide bende genelde aileme yansıtmam yaa ama eşim şahit olmuş patlamamalarima beni sakinleştirmeye çalışir genelde 😂 bide sen tek çocuk musun gııı 

(3,952 puan) tarafından

Evet ablacım😂😂 Yok cano bir abim var da varla yok arasında bir yerde diyeyim sen anla😂

(5,442 puan) tarafından

Hee anladım hayırlısı canısı bide abla deme leee yaşlı hissediyorum kendimi sjsjsjsj😜

(3,952 puan) tarafından

Şaka yaptım kız çıtır💕 burda kimseye abla dememeyi tercih ediyorum sürekli kim kaç yaşında ayıklamak istemiyorum 😂

(5,442 puan) tarafından

Sjsjsjsjs biliyorum şaka yaptığını canısı 😘Ayn bende öyle yaa ama baya yaşça büyük var ise abla derim onun haricinde kardeşlerimm gardaşlarimmm derim 😃

+1 oy
(893 puan) tarafından

En sevdiğin noodle hangisi hajjajw

(5,442 puan) tarafından

Sjsjsjsjs soya soslu noodleyi daha çok severim 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 552 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
91 cevap 1,489 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 397 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,608 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler

...