Maksat sohbet muhabet ben kocamla görücü usulü evlendim hata nişanpandiktan sonra konyştuk bir birimiz nišanda sonra tanidik peki sizler nasil evlendiniz:)?
Bizde görücü usulü evlendik ama keşke daha önce tanıma şansım olsaydı diyorum
Neden ki ešiniz iyi deyilmi?
Çok şükür iyi biri çocuklarına iyi bir baba namazında niyazinda ama keskeler oluyo bazen
3 yıllık arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Uzakta olduğumuz ve birbirimizi yeterince tanıdığımız için 1 yılda evlendik. Haziran'da evliliğimizin 7. Yılı doluyor
MaşAllah size:)
Teşekkür ederim ❤️ size de maşallah nişandan sonra ya anlaşamasaydınız nolcaktı kız
Kötü olurdu tabi:) ama bizde kizlar erkek arkadaş secemez babamiz bu konuda çok kötü ama iykide o diyorum babamin tam tersi bi kişiliyi var:)
Hmm anladım maşallah o zaman size 😊
Severek evlendik 😍
10 aylık arkadaşlıktan sonra sevgili,
6 yıllık sevgililikten sonra nişanlı,
1 yıllık nişanlılıktan sonra da evlendik
bu arada ilk sevgilim olur kendisi
Ooo baya bi zaman maşAllah mutlu olun:)
18 yaşında tanıştık. araya okullar iş durumları falan girince uzadı tabi
Severek evlendik eşimle😊
Severek evlendik 1.5 sene sonra ayrıldık sonra yine barıştık 1sene daha öyle devam etti. Nasip oymuş nişanlandık. Martta nişanlandık mayısta nikah yaptık Ekim de düğün oldu
Evlenip ayrilip bi dahami evlendiniz dogrumu anladim?
Bende öyle anladım galiba
Ayrılma barışma durumlarından sonra nişanlandık yazdığına göre sevgiliyken ayrılma olmuş
Sevgiliyken ayrıldık kız orda nokta olması lazımmış
Severek evlendik evlenmek için eşim 3 yıl ailesiyle aileside eşimle görüşmedi istemeye bile eşimin arkadaşının annesi babası geldi isteme kına düğün ve doğımum da yoklardı eşimin hep dediği cümleyi söyleyip yazıyı sonlandırıyorum ben seni zorla aldım 🤣
Niye eşinin ailesi ısrarla istemiyor seni?
2. Evliliğim olacaktı eşim ondan dolayı ben evlenip ayrılmıştım 1 kızım vardı eşim bekardı
Şu saçma sapan zihniyetten ne zaman kurtuluruz acaba
Çok zor bizim gibi düşünen nesil karışmaz ise düzene girer diye düşünüyorum
Bazı şeylere körü körüne bağlı olduğumuz için gelişemiyoruz. İnşallah begenmedikleri Z kuşağı nesli yenilikçi ve devrimci bı zihniyet yaratır da geleceğimiz aydın olur yine bı nebze.
Severek evlendik 1 yıl konuştuk 6 yıl bitti bitecek evliyiz
Her iki evliliği de yaptım
Görücü usulü oldu bizimde, elhamdülillah çok seviyorum eşimi
Arkadas ortamında tanıstık bir süre face te yazıştık sonra numaralar alındı bulustuk 6 cı ayımızda evlendik 9 cü senemizdeyiz 10 cü senede Umre ye gitmeyi düşünüyoruz
Sevgili olup evlendik.
Arkadaşımın ablası tanıştırdı. Aslında bir nevi görücü gibi oldu ama aileler değil başkaları tanıştırdı.
Severek evlendik ❣️
Sevgili olup evlendik 6.5 senelik evliyiz
Lise arkadaşlığıdan sonra 7 yıl görüştük sonra evlendik ❤️
Kız Azerbaycanda görücü usulü olurdumu ki?
Türklər görücü usulü fərqli şeyə deyirlər deyə bilirəm. Hec gorusməyib sonra evlenirlər.
Mən sevərək evləndim.
Gorucu üsulu ailerin tapmagidi de qizi he olur azerbaycand a turkler neye deyir gorucu usulun
Ailelerin tapdığı oglana gedəndəmi görücü usulü deyirsən? Tam anlamadim.
Türklər görücü usulü mənim bildiyim qədəri ilə məsələn qiza elçi gəlinir. Qiz oglani oglan qizi tanimir. Ailəsi hə veririk qızımızı deyir . Nisan olur toy olur belə .
Ama bizdə elə deyil axi. Bizdə məsələn kimsə sənə oglani gostərir. Sən onunla danisirsan bir birnizi taniyirsiz. Hə xoşuna gəlirsə deyirsən elçini göndər.
Eyni kimidi ele burda azerbaycanda da qiza elçi geliler elbeteki qiz da razi olsa nişan olur bezen ama qizi istemese bele elçi gelen oglana veriler oglan qiz görüşmesi de olmur ele bir birlerin görüler bir birlerin beyenseler nişanlanilar ondan sonra danişib bir birlerin taniyilar:)
Menim yaxinlarimda olmadığı üçün bilmirdim ele olduğunu 😂😂
2 yıl arkadaşlık
1 yıl sevgili
2011 de evlendik 4 Şubat'ta 14 yıl bitecek❤️
Mutlu olun hep
Aynı köylüyuz tanışıyoruz fakat görücü usulü evlendim flört yoktu
Severek evlendim
411,935 soru
12,400,911 cevap
44,421 kullanıcı