Kizlar evim de 1 oda var sadece oglumun dolabi var sizce o dolabıda diger odaya koyup o odayi haliyi falan kaldırıp kilitlesemmi yada fazla esyalrimizi koysam en azindan bir oda yok gibi sayariz. Ev cok buyuk ve yerler fayans asiri soğuk kışın en azindan bir odayi kullanmamis oluruz sizce nasil olur. Yani misafir falan gelse tuhaf bakarmi bir odanin kapisi kilitli kullanilmiyor
Mini kütüphane yapardım ben bir tarafını da namaz köşesi yani bu benim hayalim tabi 😅 inşallah nasip olur 🤲 siz kullanmadığınız eşyaları da koyabilirsiniz kullanım alanınız genişler.
Benim öyle odam olsa mini mescid yapmak isterim nasip olur inşallah. Orada eşimle sohbet muhabbet etmek isterim
Namaz odası yapardım heryerini süslerdim ❤️
İbadet odası yapardım kesinn
İmkanım olsa kendime bir oda yapıp kafa dinleme yeri yaparım, ama ev soğuk diyorsun her evde vardır bence ıvır zıvır dolu bir oda , dolap vs. Kimse abes karsilamaz diye düşünüyorum.
Ben boş kalan odamı depo yaptım
Benim diğer evimde öyleydi. 3+1 di evim. Benimde salonum var oturma odam yok. Çocuk odası salon yatak odası yetiyordu ev çok büyüktü bolca dolap vardı. Bende orayı ardiye yapmıştım. Ütü masası işte süpürge fazla oyuncaklar. Stok yaptığım şeyler deterjan tuvalet kağıdı yağlar falan oradaydı bide derin dondurucum. İyi okuyordu ortalıkta durmuyorlardı
Gereksiz fazla dolaplar eşyalar varsa o odaya koy kapat kapıyı
Evin kaç metre kare dolap yaptır kiler gibi kullan veya giyinme odası
165 metrekare
Oturma odan yoksa oturma odası yapabilirsin
Oyun odası olur
Benimde şuan öyle bir odam var ve ütü masam orda hep açık camasirligim orda supurgem falan bişey olsa oraya atıyorum kapısını kapatıyorum avantaj oluyor aslında. Sürekli ütü masasi aç çamaşırlık aç derdi de olmuyor onlar orda gerektiğinde kullanıyorum
Kesinlikle okuma odası yaparım. Yer minderi veya alçak bir sedir koyarım. Okuma yapmayacaksam uzanıp bir şeyler izlerim. Terapi odası gibi düzenlerim
Benim önceki evimde fazla 1 odam vardı ona gardrop ve ütü masamı koydum kışın camasir seriyordum
Benin 2 odam var pyle kilitli kullanilmayan misafire göre ne var evi gezmiyorlar sonuçta
Benimde ev çok büyük. 4 oda. Evde çocuk yok. 1 odam boş hiç kullanmıyorum kapısı kilitli
boş odayı kim kaybetmiş ben bulayım 2+1 ev yetmiyor bize bi oda daha bulursam 2. bir çocuk odası yapacağım
Bn bı yatak koydum tek kişilik mutfağım küçük olduğu için buzdolabıni koydum çocukların oyuncaklarını kotuyorum sebeyede oğlum 5 yaşına girince dolapta koyup ona oda ypcm annemde gelince bna bu odada kalio
Gereksiz eşyalar koy bencede Annem öyle yapıyor boş odayı fazla eşyalar Kartonla koydu odaya koyup kilitledi bence öyle yap
Çamaşır odası yapardim ütü vs yapmak için kullanırdım. Çamaşırı içeriye seriyorum onun için kullanırdım
Ay keşke öyle fazla bir odam olsa ortada olan her esyama bir yer bulurdum.
411,623 soru
12,391,712 cevap
43,848 kullanıcı