+1 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından

Kizlar evim de 1 oda var sadece oglumun dolabi var sizce o dolabıda diger odaya koyup o odayi haliyi falan kaldırıp kilitlesemmi yada fazla esyalrimizi koysam en azindan bir oda yok gibi sayariz. Ev cok buyuk ve yerler fayans asiri soğuk kışın en azindan bir odayi kullanmamis oluruz sizce nasil olur. Yani misafir falan gelse tuhaf bakarmi bir odanin kapisi kilitli kullanilmiyor

23 Cevaplar

+1 oy
(7,374 puan) tarafından

Mini kütüphane yapardım ben bir tarafını da namaz köşesi yani bu benim hayalim tabi 😅 inşallah nasip olur 🤲 siz kullanmadığınız eşyaları da koyabilirsiniz kullanım alanınız genişler.

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benim öyle odam olsa mini mescid yapmak isterim nasip olur inşallah. Orada eşimle sohbet muhabbet etmek isterim

+1 oy
(2,733 puan) tarafından

Namaz odası yapardım heryerini süslerdim ❤️

+1 oy
(4,753 puan) tarafından

İbadet odası yapardım kesinn

0 oy
(378 puan) tarafından

İmkanım olsa kendime bir oda yapıp kafa dinleme yeri yaparım,  ama ev soğuk diyorsun her evde vardır bence ıvır zıvır dolu bir oda , dolap vs. Kimse abes karsilamaz diye düşünüyorum.

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Ben boş kalan odamı depo yaptım 

0 oy
(12,921 puan) tarafından

Benim diğer evimde öyleydi. 3+1 di evim. Benimde salonum var oturma odam yok. Çocuk odası salon yatak odası yetiyordu ev çok büyüktü bolca dolap vardı. Bende orayı ardiye yapmıştım. Ütü masası işte süpürge fazla oyuncaklar. Stok yaptığım şeyler deterjan tuvalet kağıdı yağlar falan oradaydı bide derin dondurucum. İyi okuyordu ortalıkta durmuyorlardı

0 oy
(313 puan) tarafından

Gereksiz fazla dolaplar eşyalar varsa o odaya koy kapat kapıyı 

0 oy
(258 puan) tarafından

Evin kaç metre kare dolap yaptır kiler gibi kullan veya giyinme odası 

(532 puan) tarafından

165 metrekare 

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Oturma odan yoksa oturma odası yapabilirsin 

Oyun odası olur 

0 oy
(517 puan) tarafından

Benimde şuan öyle bir odam var ve ütü masam orda hep açık camasirligim orda supurgem falan bişey olsa oraya atıyorum kapısını kapatıyorum avantaj oluyor aslında. Sürekli ütü masasi aç çamaşırlık aç derdi de olmuyor onlar orda gerektiğinde kullanıyorum 

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Kesinlikle okuma odası yaparım. Yer minderi veya alçak bir sedir koyarım. Okuma yapmayacaksam uzanıp bir şeyler izlerim. Terapi odası gibi düzenlerim :D

0 oy
(13,824 puan) tarafından

Benim önceki evimde fazla 1 odam vardı ona gardrop ve ütü masamı koydum kışın camasir seriyordum 

0 oy
(2,894 puan) tarafından

Benin 2 odam var pyle kilitli kullanilmayan misafire göre ne var evi gezmiyorlar sonuçta 

0 oy
(243 puan) tarafından

Benimde ev çok büyük. 4 oda. Evde çocuk yok. 1 odam boş hiç kullanmıyorum kapısı kilitli 

0 oy
(1,160 puan) tarafından

boş odayı kim kaybetmiş ben bulayım :) 2+1 ev yetmiyor bize :) bi oda daha bulursam 2. bir çocuk odası yapacağım

0 oy
(276 puan) tarafından

Bn bı yatak koydum tek kişilik mutfağım küçük olduğu için buzdolabıni koydum  çocukların oyuncaklarını kotuyorum sebeyede oğlum 5 yaşına girince dolapta koyup ona oda ypcm annemde gelince bna bu odada kalio

0 oy
(273 puan) tarafından

Gereksiz eşyalar koy bencede Annem öyle yapıyor boş odayı fazla eşyalar Kartonla koydu odaya koyup kilitledi bence öyle yap 

0 oy
(8,064 puan) tarafından

Çamaşır odası yapardim ütü vs yapmak için kullanırdım. Çamaşırı içeriye seriyorum onun için kullanırdım 

0 oy
(18,612 puan) tarafından

Ay keşke öyle fazla bir odam olsa ortada olan her esyama bir yer bulurdum. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 312 göst.
14 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 523 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,248 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
15 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,628 soru

12,391,766 cevap

43,853 kullanıcı

Kategoriler