+1 oy
631 göst.
önce Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından

Kim 3. Hamileliği duysa ayyyy ne gerek vardi kizin daha kucuk acele ediyorsun her saat agliyorum bakalm nokcak benim halim biktim valla biktim

23 Cevaplar

+4 oy
önce (2,769 puan) tarafından

Planlı bir gebelikse vur ağızlarına kürekle. Plansız kaza diyorsan yine vur ağızlarına ama çay kaşığıyla :D

önce (1,008 puan) tarafından

Tamam o zaman buket diyelim Indigo demek saçma geliyor bana :D

Hahhah itiraf ediyorum bana da tuhaf geliyor Venüs vatandaşı gibi hissediyorum 😂 E haydi Buket olsun adım sizi mi kırayım 😁 Alternatif önerin varsa ona da açığım😂

İnci çok daha güzel naif hassas bir isim 🤣 oda olabilir tam sana yakışır 

İnci müstakbel kızımın adı 🫠 Bir kızım olursa İnci isterim

O zaman tamam ben ismini İnci koydum 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (2,058 puan) tarafından

Seninki üç benm ikinci gebegligim ama kendi ailemden bazıları ne acelen vardı niye hemn getirdin falan söylüyor kızım 4 yaşında vede supriz gebelik oldu benm ki vede diyenler 3/4 çocuklu kişiler hiç kendini üzme boşver gitsin sonuçta bakacak sensin 

Bana artık dediklerinde bezini mamasını sen almiyon sen niye stres yapiyon benm yerime deyince susuyorlar

önce (3,409 puan) tarafından

Kız seninki büyük neresi acele bence tam zamanı bizimkiler 4 gözle bekliyor ikinci olsun diye bende daha erken diyorum 3 yaşında kızım 

+1 oy
önce (2,236 puan) tarafından

Bende 4. Gebeliğim 3 . Gebeliğimi öğrendiklerinde herkesi öyle terslemistim ki kimsenin haddine değil yani şimdi kimse ağzını açıp hayırlı olsun da başka birşey diyemedi o yüzden ağızlarının payını vermezsen çok konuşurlar

önce (168 puan) tarafından

Haklisin canim

0 oy
önce (1,963 puan) tarafından

Sananeeee sen kimsin de karışıyorsun demezsen daha çook ağlarsın cnm

önce (4,132 puan) tarafından

Ay ben normal doğumda da olduğunu bilmiyordum ya tüh geçti artık desene 😂😂

önce (179 puan) tarafından

Hayır ya normal doğumda bağlatılmıyor ben doğum yapalı 3 ay oldu doktorum kırkın çıktıktan sonra kapalı ameliyat yapacağız dedi o şekilde olmuyor maalesef

Kuzenim normal doğum sırasında bağlattı eğer fiziki şartlar uygunsa o sıra bağlanılıyor bu doktora bağlı

Sasrdim yani bende doktoruma dedim ama 40 in cikmadan yapamam ağrı gelir dedi

Her Doktorun yöntemine hastanın fiziki şartlarına göre değişiyor demek ki eğer 2.çocugu düşünürsem ssvd yöntemi ile bende o an bağlatacam tabi doktorum o an uygun görürse 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Kime ne ki sizin hayatiniz.Cevaplarini yerinde verin

Oyle bi psikolojik baski yapiyorlardi allah sabir versin

Yok gökçe daha kucuktu 

Yok napacaksnz o kdr.cocugu

önce (38 puan) tarafından

Onlara ne ki.onlarmi bakacak,ihtiyaclarini onlarmi karwilayacak.Bendede bir taneydi herkes sorardi neden 2cini dogurmuyorsun

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Bana da ne zaman çocuk.

Hamile değil misin.

Senden mi olmuyor kocandan mi

Tüp bebek düşünmüyor musun 

Tedavi oluyor musun 

Ameliyat olacak misin?

Hep bunları soruyorlar nasip diyorum geçiyorum yanlarından.

Çok ısrar ederlerse azcık ses yükseltip sinirimi belli ediyorum susuyorlar.Cunku onlara ne?

Çocuğa bakacak olan sensin doğuran sensin onlara giren çıkan bisey yok ama akıl vermeden üstlerine yok sınırını koy.

Amann bizim millet konjsmayi cok seviyor gercekten ,bu arada en kisa zamanda olur insallah canimm💜

0 oy
önce (172 puan) tarafından

Ekmeğimi vermeyip , suyumu vermeyen insanları benim doğurduğum çocuğa kimse laf edemez bosver. 

Cok haklisin canim

0 oy
önce (668 puan) tarafından

Banada çocuk kardeşsiz olur mu baktığın bir çocuk filan,,toplum her türlü zorbalar

Oyle valaaa herdeye bise soyluyolar

0 oy
önce (213 puan) tarafından

Konuşurlar tek çocuğun olur bu kez de niye başka yok derler 

Aynen sevgicim ,herseye bise buluyolar iste

0 oy
önce (18,357 puan) tarafından

Benim doğuracağım çocuğun derdi 

Hayırdır sizi niye gerdi  :)

Bak kafiye bile uydurdum  al sana hazır cevap 

Ahahaah bencede artik cevaplarini vercem

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

4 tane erkek çocuğum var kimse ağzını acamaz onlardan gelmiyor öğünleri 

Sağol cnm evet 4 tane oğluşum var planlı gebelik 4er yıl ara ile belki kız ümidi ile ama nasibimiz böle imiş hayırlı evlat olsunlar inşallah 

Allah bagislasin canim benimde 2 kizim var bakalim rabbim bir oglan nasip ederse cok seviniriz♥️

İnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm biz çok kız istedik adaklar adadik sadaka verdik bir kızım olsun ümidi ama Rabbim bana nasip görmedi kısmet 

Sagol canim insallah 5. Kiz olur belli olmaz🥰

Rabbim olmayanlara versin cnm 

0 oy
önce (1,439 puan) tarafından

Bosver ya çok biliyorlar bak biz istiyoruz olmuyor olmasa nie olmuyor diyolar

Allah versin insallah canim en kisa zamanda💗

önce (1,439 puan) tarafından

Amin canmm aminnn duana talibimm

0 oy
önce (1,525 puan) tarafından

2.Gebeliğim 1 2 kişi hariç herkes laf söyledi oğlum 28 aylık ben 18 haftalık hamileyim bence kimseyi ilgilendirmemeli birini kıracağım o olacak 

+1

Bencede kimseyi ilgilendirmemeli

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Sanane de kısaca canım takma kimseyi 

Bundan sonra oyle dicem sanirim

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Valla benm de 4 gebelik kaza ile oldu ama kim duysa ne kazası öyle bişey yok kız küçükmüş daha felan diye yorum yapıyorlar valla deli oluyom Allah onlarada inşallah verdinde nasıl oluyomus görsünler sanki onlardan ekmek aş isteyen var ya deli oluyom

Banada aynii ,yok kazami yok erkendi yok allah sabir versin resmen onlarin yuzunden bebekten sogudum

önce (5 puan) tarafından

Ay valla hepsini boğmak istiyorum artık yani nasipte varmış oldu artık yani napiyim siz istemiyonuz diye gidip bebeğimi aldiriyim valla kimseyi umursamdm ha zor olucak biliyorum ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun bundada var bı hayır benm büyük kızım 11 onun küçüğü 10  onun küçüğü de 2 yaşında bende 33+3 haftalık hamileyim rabbim hiç birinin tırnağına taş degdirmesin inşallah 

Masallah canim senin bugukler buuyukmus💜

önce (5 puan) tarafından

Çok şükür canm rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah 

Amin canim saglikla gelsin insallah

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Gel sarılıp ağlaşalım bacım 😭 ilk çocuğum hariç 2. Ve 3. Plansız oldu. Kaza diyemiyorum bile bile lades gibiydi. Henüz pek kimseye söylemedik ama şunu diyebilirim ablam benim yerime de ağlamış 🤣 nasıl bakıcak bu kız 3 çocuğa diye 🤭

12+3 oldum henüz. Bana kalırsa hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi. O moda giremedim yani. Sanırım hareketleri hissetmiyorum diye. Çoğunlukla unutuyorum hamile olduğumu 🤭

Masalah bende suan oyleyim cinsiyet belli oldumu senin

İkili taramadaki resimde erkek gibi duruyor. Yani tipini benzettim ama henüz belli değil cinsiyet. Zaten önemlide değil. Kızımda var oğlumda. Kalbimden geçen bi kızım daha olsun ama Allah ne nasip etmiş bakalım. Sen ilk ultrasona girdin mi

Allah gonlune gore versin,gecen hafta girdim henuz kese yoktu ,haftaya tekrar gidicem

Ay Benim bu ilk gebelik haftalarına alerjim var. İlk gebeliğim 10 haftalıkken düştü. Hiç bişey bilmiyoruz kimse doğru dürüst açıklama yapmıyor. Gidiyoruz geliyoruz haftaya gel 10 gün sonra gel diye diye 10. Haftaya geldik. Boş gebelikti. Tecrübesizlikten neye uğradığımı şaşırmıştım. O yüzden sonraki gebeliklerimde en az 7 haftalık olana kadar gitmedim doktora. 

0 oy
önce (29,291 puan) tarafından

Rabbim nasibi kimin haddine sorgulamak.

Bizim millet seviyor konuşmayi meloşum,olcagi varmis napalim kismet bazi seyler

önce (29,291 puan) tarafından

Onun için napiyoruz takmiyoruz insanları 

Aynen öyle tatlim takmicam. Artik 

0 oy
önce (1,458 puan) tarafından

Sinir oluyorum bı insanın hamileligine "ne gerek vardı" diyerek tepki gösterenlere. Millet de şeyimizin hesabını yapar olmuş.

0 oy
önce (5,206 puan) tarafından

Çocukların Yaşları yakın olsa peşpeşe niye yaptın bakarken zorlanırsın 

Yaşlarının arası çok olsa niye rahatını bozdun insan peşpeşe yapar beraber büyürlerdi 

1 çocuğun olsa 2. Si olsun tek büyümesin 

2 olsa bu devirde tek çocuk yeter

3 olsa 2 yeterdi 3 ü ne yapacan 

2 kız olsa 1 erkek olsaydı 

2 erkek olsa 1 kız olsaydı 

Vs vs bitmezler susmazlar yorum yapma hakkını kendilerinde bulurlar 

Ama yardıma ihtiyacın olduğunda hiçbiri yaralı parmağa işemez her şeyi  bilirler ama faydaları dokunmaz 

Ben olsam direk söylerim bu sizin veya bir başkasının üzerinde konuşacağı bir konu değil anlayşınız için teşekkürler der çekilirim

0 oy

Yani diyeceğin tek cevap kimseyi ilgilendirmiyor eşimle ben istediysek olay bitmiştir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 459 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 931 göst.