+1 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar evlendigimzden beri yani yaklaşık 4 yıldır esimin tam net maasini bilmiyorum bu zamana kadar da pek merak etmedim yani oyle laf arasinda konusu olursa diyordu şu kadar olacak gbi gbi. Simdide maaslar arttı yeni yildan sonra diyorum ne kadar aliyorsun düşük söylüyor gurbette üstelik ankarada oturuyorum kirikkalede isci olarak calisiyor. Hafta sonlari geliyor. Bende diyorm dusukse neden calisiyorsun madem ankarada calis vs. Bana yalan soyledigini anladm zaten sanki cok parasi olsa elinden alicam da her neyse gecen abisiyle konusu oldu yine abisine de aynisini soyledi abiside yalan soyluyorsun falan dedi kendi kendime dedim yani neden soylemesin ki ayrica banko mobil şifresini yanimda bi defa girerken bana gizleyerek girdi zaten hic birni blmiyorum yanmda oyle yapmasi da cok garibime gitti sizler bliyormusnz esnizin herseyni 

14 Cevaplar

+1 oy
(229 puan) tarafından

Biliyorum...

(4 puan) tarafından

Anladm yorum  icin tesekkurler 

-Reklam-
+1 oy
(135,706 puan) tarafından

biliyorum maasinun yattugi saati bile biliyorum ki hemen kendime atim diye ezberledim artik

(229 puan) tarafından

Sjsjsjsjjs

(4 puan) tarafından

O zaman ben cok safmışım:))

o kadar da degil laa kader mazot parasi sandivic parasi veriyom ona

sandivic 3 euro ama domuz salami falan koyuyolar o yuzdem kruvasan aliyo kaderr kruvasan 50 cent dusun aradaki farki ben ona sandiv parasi veriyom ordan biriktiriyo bide🤣🤣🤣🤣 pazartesi gunu bana sevdos para biriktirdim diye bana 50 euro verdi🤣🤣🤣🤣 aldim gunluk 5 er 5 er  verrim dedim

0 oy
(12,913 puan) tarafından

Şifrelerini bilmem gerekte görmedim :) maaşıda bana yatıyo o yüzden bilmeme gerek yok

(4 puan) tarafından

Sana nasil yatiyor karti mi sende yani

(12,913 puan) tarafından

Yol benim hesabıma yatıyor maaş

0 oy
(13,813 puan) tarafından

Mobil şifresini bilmem yani gerek duymuyorum o yüzden kart kullanmayız zaten gerekmedikçe.

Onun dışında net bir geliri yok hayvancılık yapıyoruz. Ama 2 sene öncesine kadar bende bilmezdim çünkü abisiyle çalışırdı bazen az alırdı bazen çok ama bilmemem benden sakladığı için değil ben hiç sormadım para sakinmiyor eşim 

(4 puan) tarafından

Bende hic gerek duymadım yani o yzden ama yanmda gizleyerek girmesine sasirdm gece uyurken sifrelerini kirmayi dusunmedim degil :))

(13,813 puan) tarafından

Yanlış girip blok ettirirsen uğrayabilir esin  :)

Gizlememesi gerek diye düşünüyorum 

(4 puan) tarafından

Yani sifre unutum diyerek hani ilerliyorsun kimlik blglreri falan oyle kirarim denyerek degiilde napim oda gizlemesydi girerken :)

(13,813 puan) tarafından

Dene o zaman ne diyim  :)))

0 oy
(58 puan) tarafından

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz derler :)

(4 puan) tarafından

Ama o yeni tanisan kjsiler icin gecerli degil mi yaaaa biz evliyiz saka icin mi yazdiniz ciddi mi :))

0 oy
(2,068 puan) tarafından

Maaşıni bilirim elden alıyor kartına yatirilmiyor ama şuan ki zamdan ne kadr bilmiyorum sormadım da 

(4 puan) tarafından

Anladm canm.yorum icin tsk ederm 

0 oy
(4,669 puan) tarafından

Bilirim birazını çeker nakit olsun diye getirir gereken yerlere gönderir biraz bana atar . Gececiyken yatarsa da ekran görüntüsü alır atar bana gece yarısı geçiyor hesabına iş yerinden 

0 oy
(882 puan) tarafından

Maaşını bilirim de mobil bankacılık şifresini bilmem, bir sürü kartı var hangi birini ezberleyeyim sjsjsj

(4 puan) tarafından

Anladm canm yani cogu kisi blmiyormus zaten yorm icn tsk ederm 

0 oy
(851 puan) tarafından

Eşim herşeyini bilirim ben sormadan o söyler zaten. Nereye ne verdiğini ne aldığını hep bilirim 

0 oy
(18,593 puan) tarafından

Vakıfbank kartım yok ama telefonumda uygulama yüklü arada girip eşimin harcamalarına bakıyorum maaşa ise ikimizde memuruz biliyoruz net maaşı 

0 oy
(4,372 puan) tarafından

Askerî ücret olduğu için kuruşu kuruşuna biliyorum 🤣 tüm Mobil bankacılık ve kartların şifresini ben ayarladığım için onları da biliyorum 

0 oy
(98 puan) tarafından

Sadece maaşıni biliyorum gmailden hesap özeti geliyor ordan görüyorum şifresini bilmiyom 

0 oy
(313 puan) tarafından

Biliyorum her ay maaş bordrosu da eve getirir mutlaka 

0 oy
(187 puan) tarafından

Maaşını şifresini söyledi fakat ben aklımda tutmadım sorsam yine söyler ama ben pek ilgilenmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
64 cevap 692 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 444 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (300 puan) tarafından soruldu

411,509 soru